Проблем с 318 tds compact. Моля помогнете
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с 318 tds compact. Моля помогнете
Здравейте колеги.
Преди два месеца купих на жена ми 318 тдс компакт 97.Смених подгряващи свещи,масло,филтри както си му е реда.Колата пали от раз,върви добре.Има теч на нафта от помпата (според мен са някакви уплътнения).Отидох при юнаците от Супер дизел,направиха диагностика и се започна
1.РЕМОНТ ДЮЗА NBF 200ЛВ
2.РЕМОНТ ГНП 80ЛВ
3.РЕМОНТ ПРЕГ ГНП 180лв
4.(не се чете) 52лв
5.(не се чете) 30лв
ОБЩО 542лв[b]
Иначе колата била перфектна.
По принцип не съм кретен (или поне нямам лиценз),карам коли от 86 година.Тези момчета определят ремонти и цени както гледат в тавана.
Моля някой да ми препоръча друг сервиз за ГНП да си направя другаде диагностика и отстраняване на този теч.В фирмен магазин на BOSCH пълен комплект гумички уплътнения струва 13,90 лв.
Предварително благодаря
Преди два месеца купих на жена ми 318 тдс компакт 97.Смених подгряващи свещи,масло,филтри както си му е реда.Колата пали от раз,върви добре.Има теч на нафта от помпата (според мен са някакви уплътнения).Отидох при юнаците от Супер дизел,направиха диагностика и се започна
1.РЕМОНТ ДЮЗА NBF 200ЛВ
2.РЕМОНТ ГНП 80ЛВ
3.РЕМОНТ ПРЕГ ГНП 180лв
4.(не се чете) 52лв
5.(не се чете) 30лв
ОБЩО 542лв[b]
Иначе колата била перфектна.
По принцип не съм кретен (или поне нямам лиценз),карам коли от 86 година.Тези момчета определят ремонти и цени както гледат в тавана.
Моля някой да ми препоръча друг сервиз за ГНП да си направя другаде диагностика и отстраняване на този теч.В фирмен магазин на BOSCH пълен комплект гумички уплътнения струва 13,90 лв.
Предварително благодаря

- Lacho
- ентусиаст
-
- Кара: 525XD LCI
Пробвай в Лукас там съм чувал от един приятел че били добри, само че трябва да питам къде се намира сервиза ако те интересува че аз не го знам. 

0878 500 286
Chip Tuning ПРОМОЦИИ EDC15; EDC16; EDC17; Имобилайзери; FAP & DPF OFF;