Проблем с врътката
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с врътката
Имам проблем с врътката за настройка на мястото в което да духа парното. Иначе казано неще да мести положенията.
Е аз разглобих копчетата и установих , че проблема не е в механизма или в жилото а в самата врътка, демек прецакала се е пласмасата с металната джаджа в нея. Въпроса ми е мога ли да купя само джаджата за която прилагам снимка
Не можах да се справя със снимката и за това ви прикачвам снимка на един колега. Надявам се да е ясно за коя част става на въпорос.
Е аз разглобих копчетата и установих , че проблема не е в механизма или в жилото а в самата врътка, демек прецакала се е пласмасата с металната джаджа в нея. Въпроса ми е мога ли да купя само джаджата за която прилагам снимка

Не можах да се справя със снимката и за това ви прикачвам снимка на един колега. Надявам се да е ясно за коя част става на въпорос.
- BrAmKo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 320d
- Мечтае да кара: М3 е92
- Детайли за колата: E90
колегаkopchev написа:Мерси ще проверя, а точно за тази врътка става на въпрос

При мен проблема е че пластмасата в която влиза металната част има едно зъбче което дърви металната част да не излиза и то се е счипило и като завъртя му е по лесно да се извади от колкото да завърти целия механизъм
. Така че при мен направо се е счупило. Имаче мерси за комплимента, но снимката не е моя а я копнах от един колега от форума из темите 

- BrAmKo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 320d
- Мечтае да кара: М3 е92
- Детайли за колата: E90
kopchev написа: но снимката не е моя а я копнах от един колега от форума из темите
да от мен си я копирал затова писах:):):)
8 мнения
• Страница 1 от 1