Хромирана лайсна на багажника
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- sawion
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530da 04'
- Мечтае да кара: А7 3.0TFSI
- Детайли за колата: China Maina Town Tuning
Хромирана лайсна на багажника
Здравейте колеги, имам питане някой слагал ли е хромираната лайсна на багажника, която седи над номера и дали имате впечатления отностно монтаж, практичност, издръжливост на хрома и т.н. Всеки съвет би бил от полза на всички които искат да я монтират на колите си, пък и лично мое мнение е, че доста добре се вписва като детайл от външния вид на задницата. Също така ако има колеги които искат да поръчат от и-бей и да делиме шипинга, нека пишат л.с.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Re: Хромирана лайсна на багажника
Хммм някак си ми изглежда не на място тая лайстна. С такива детайли (особено хромирани) докарвате вид на китайска реплика на бмв. Трябва да се внимава с тези украшения, защото разликата между кич и красота е много тънка. Това е мое лично мнение дано не се обиди някой.
Tool - Fear Inoculum
sawion написа:Здравейте колеги, имам питане някой слагал ли е хромираната лайсна на багажника, която седи над номера и дали имате впечатления отностно монтаж, практичност, издръжливост на хрома и т.н. Всеки съвет би бил от полза на всички които искат да я монтират на колите си, пък и лично мое мнение е, че доста добре се вписва като детайл от външния вид на задницата. Също така ако има колеги които искат да поръчат от и-бей и да делиме шипинга, нека пишат л.с.
много съм доволен. лепи се с двойнозалепваща се лепенка на 3М. лайсната (за която ти пунах линк) е качествена и не е мръднала.
доколкото съм гледал разни E60-ки в българия, мойта май е единствената

мое лично мнение е, че "отваря" задницата и вкарва стил. връзва се с останалите хром лайсни на вратите и бъбреците.
поздрави

На черен цвят седи добре, но дали ще е така на сиво? някой ако има снимки на сива 5-ца с такава лайсна нека ми изпрати на ЛС или тук в темата
- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
По-добре си вземи trunk finisher, от колкото това ... Ще предаде много по-добър вид на задницата
Без trunk finisher

С trunk finisher

Без trunk finisher

С trunk finisher

trunk finisher - сигурно името идва от това, че ако ти падне акумулатора вече не можеш да отвориш багажника and it is finished with your trunk. 

Tool - Fear Inoculum
Cinder написа:По-добре си вземи trunk finisher, от колкото това ... Ще предаде много по-добър вид на задницата
това са две абсолютно различни неща. според мен и двете придават добър вид. може да се комбинират.
п.с. гледам, че ключалката остава отдолу, а ако се наложи как ще се отключи багажникът?
Последна промяна @ndro на 08 Юли 2011, 10:09, променена общо 1 път
- peters75
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 60 530d
- Мечтае да кара: Нещо с голям мотор
Не стои зле тая хромирана лайсна.Обаче моята е с shadow line и няма нищо никилирано по нея и няма да се вързва.Иначе ми харесва.
- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
@ndro написа:п.с. гледам, че ключалката остава отдолу, а ако се наложи как ще се отключи багажникът?
Трудно предполагам

- vgza
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: A7
@ndro написа:sawion написа:Здравейте колеги, имам питане някой слагал ли е хромираната лайсна на багажника, която седи над номера и дали имате впечатления отностно монтаж, практичност, издръжливост на хрома и т.н. Всеки съвет би бил от полза на всички които искат да я монтират на колите си, пък и лично мое мнение е, че доста добре се вписва като детайл от външния вид на задницата. Също така ако има колеги които искат да поръчат от и-бей и да делиме шипинга, нека пишат л.с.
много съм доволен. лепи се с двойнозалепваща се лепенка на 3М. лайсната (за която ти пунах линк) е качествена и не е мръднала.
доколкото съм гледал разни E60-ки в българия, мойта май е единствената![]()
мое лично мнение е, че "отваря" задницата и вкарва стил. връзва се с останалите хром лайсни на вратите и бъбреците.
поздрави
След първа част : "Огледалата на Андро", сега и втората дългоочаквана : "Задната лайсна на Андро"
Бедна ми е фатазията за това какво следва

първа част бяха umnitza ринговете
следва чистене на DPF филтър. снимков материал и подробности очаквайте скоро

следва чистене на DPF филтър. снимков материал и подробности очаквайте скоро

- vgza
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: A7
Няма кво да го чистиш DPF-то, направо го махай. После ще те е яд, че не си го махнал по-рано 

- sawion
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530da 04'
- Мечтае да кара: А7 3.0TFSI
- Детайли за колата: China Maina Town Tuning
Всичко е въпрос на вкус колеги
аз мисля че на Mystic Blau ще му отива лайсничката... пък и нямам м-пакет, така че поне нещо лъскаво отзад да има хахахха
а иначе за ДПФ и аз съм за пълното му премахване... аз си нямам и ми е кеф
няма регенерации, няма процеси разни, следене на диференциални сензори, температури на мотора и тем подобни чудеса са му спестени на мойто ЕЦУ 

а иначе за ДПФ и аз съм за пълното му премахване... аз си нямам и ми е кеф

vgza написа:Няма кво да го чистиш DPF-то, направо го махай. После ще те е яд, че не си го махнал по-рано
sawion написа:Всичко е въпрос на вкус колегиаз мисля че на Mystic Blau ще му отива лайсничката... пък и нямам м-пакет, така че поне нещо лъскаво отзад да има хахахха
![]()
а иначе за ДПФ и аз съм за пълното му премахване... аз си нямам и ми е кефняма регенерации, няма процеси разни, следене на диференциални сензори, температури на мотора и тем подобни чудеса са му спестени на мойто ЕЦУ
едно зло по-малко а?

sawion написа:Всичко е въпрос на вкус колегиаз мисля че на Mystic Blau ще му отива лайсничката... пък и нямам м-пакет, така че поне нещо лъскаво отзад да има хахахха
![]()
а иначе за ДПФ и аз съм за пълното му премахване... аз си нямам и ми е кефняма регенерации, няма процеси разни, следене на диференциални сензори, температури на мотора и тем подобни чудеса са му спестени на мойто ЕЦУ
Колко тежка работа си спестил на твоето ЕКУ

Tool - Fear Inoculum
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3