325тдс пали трудно топла
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: 325тдс пали трудно топла
Колега ако нямаш време и излишни пари иди на диагностика в някой сервиз като супер дизел или персиан да ти я види защото мнения много но тръгне ли ти помпата тоест плочката на гнп-то е много набутване по майстори а малко от тях знаят какво правят.късмет.
кола ли ами купи си бмв.
- maniaka_kn
- Потребител
-
вазмажно ли е да е от растегнала ангренажна верига щот ходих при един и ми каза че може да е и от това
- maniaka_kn
- Потребител
-
kajete mi kade nai blisko do kyustendil moga da otida na diagnostika
- doktormik
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
колега,виж мнението на колегата Пресиян,а и също в подфорума на Е 34,има маса изписано по въпроса.аз имам също 325 тдс,имах същия проблем.първо минах с настройки на ГНП,обаче това е до време...все пак ми дойде времето и за смяна на веригите-в момента никакъв проблем
- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 740i idividual
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: Нормнална!
Премахни теча!Смени всички мъркучи на обратната нафта и доставящата нафта.Виж дали помпата в резервоара работи добре!!!! 
Ти ГНП-тата ги остави на нас!

Ти ГНП-тата ги остави на нас!

А нафтата читава ли е? Ако е с неизвестен произход пробвай с качествена.
- bavreca_94
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 320i compact
- Мечтае да кара: BMW F-03
- Детайли за колата: всичко възможно
може да сте срещали по други теми че тдс-а е направен така че като е студен двигатела при контак колата подгрява нормално и пали а при загрял двигател на контакт не подгрява директно пали тва се дължи на едно температурно реле което се намира под всмукателния колектор малко е трудно да се види но е една черна букса с 4 пина откачаш я и най лесния начин да провериш дали проблема е от него зада пали трудно е да направиш мостче между 2 и 3 пин и пали 90% ще е от него късмет .
- maniaka_kn
- Потребител
-
днес ходих да гледат едни маистори презаацепваха я и казаха вериги и сичко останало
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
В Супер дизел изобщо не стъпвай. Там ми "центроваха" помпата и ми смениха половината от умната дюза
срещу 340лв. Колата ми не палеше студена. Свещите бяха ок защото ги проверявах преди това в сервиз на бош. Проблемът със сигурност не е бил в дюзата. Поне не и за мен. И не ми дадоха да седя и да ги гледам какво правят + не ми дадоха старите части.
Та повече там няма да ми приближи крачето. Като имам път към Габрово ще прескоча при Пресиянчо да направим една центровка на ГНП и да пием бири

Та повече там няма да ми приближи крачето. Като имам път към Габрово ще прескоча при Пресиянчо да направим една центровка на ГНП и да пием бири

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2