Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)
Имам малко ъпдейт относно силата, закусването и нуждата от добавки.
Та ето режима от вчера с яденето и тренировките.
В 12 часа имам едно ядене с около 300гр кисело мляко, 100 гр. сланина и 50-60гр кашкавал.
Към един часа почнах да карам колело, като с едно прекъсване по-късно в което ядох 300-тина грама месо навъртях общо 33км.
http://maps.google.com/?q=http://share.abvio.com/b3ef/ad62/4e10/2e01/Cyclemeter-Cycle-20110706-1338.kml
http://maps.google.com/?q=http://share.abvio.com/b3ef/ad62/4e10/2e01/Cyclemeter-Cycle-20110706-1819.kml
Днес към 11 до 12 си направих обичайната тежка тренировка за цялото тяло с около 90% от максимума за едно повторение (без да съм ял нищо от снощи към 6 часа). Сега ям и отивам да направя още около 15км с колелото.
И понеже не се смятам за феномен или необичайно здрав и издръжлив имам основания да смятам, че всеки, който неще да тренира най-обикновена нормална тренировка на гладо, щото му ставало лошо се лигави
В 12 часа имам едно ядене с около 300гр кисело мляко, 100 гр. сланина и 50-60гр кашкавал.
Към един часа почнах да карам колело, като с едно прекъсване по-късно в което ядох 300-тина грама месо навъртях общо 33км.
http://maps.google.com/?q=http://share.abvio.com/b3ef/ad62/4e10/2e01/Cyclemeter-Cycle-20110706-1338.kml
http://maps.google.com/?q=http://share.abvio.com/b3ef/ad62/4e10/2e01/Cyclemeter-Cycle-20110706-1819.kml
Днес към 11 до 12 си направих обичайната тежка тренировка за цялото тяло с около 90% от максимума за едно повторение (без да съм ял нищо от снощи към 6 часа). Сега ям и отивам да направя още около 15км с колелото.
И понеже не се смятам за феномен или необичайно здрав и издръжлив имам основания да смятам, че всеки, който неще да тренира най-обикновена нормална тренировка на гладо, щото му ставало лошо се лигави

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Друг въпрос породен от коментара ти е:
Колко добра идея е да се пият хранителните добавки на гладно сутрин?
Протеин, БЦАА и Глутамин - понеже тази седмица правя 5 дена тренировки един след друг.
Опасявам се да не си направя някаква язва или друг гастроентерологичен проблем.
Протеин, БЦАА и Глутамин - понеже тази седмица правя 5 дена тренировки един след друг.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
bum_bum написа:Имам малко ъпдейт относно силата, закусването и нуждата от добавки.
изпускаш нещо- с тия десетилетия тренировки срещу тебе да бягаме (поне повечето от нас..) няма да те стигнем
П.С. добавки не вземам,(изключвам шотландските през уикенда

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
deyan-enchev написа:Друг въпрос породен от коментара ти е:
БЦАА и глутамина се пият на гладно така или иначе. Няма какво да си направиш. Аз също тренирам всеки ден, но не 5 поредни, а 21 поредни цялото тяло с големи тежести. После идва една седмица само лостове или нещо леко с ластици или гимнастически гривни като почивка.
Факт е, че откакто си взех новото колело гледам да му избия всяка стотинка и го карам като за последно

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
http://maps.google.com/?q=http://share.abvio.com/b3ef/ad62/4e10/2e01/Cyclemeter-Cycle-20110707-1407.kml
Планираните километри от 15 станаха 23
Методи, ти какво искаш да кажеш с това "мегааз"? Казах, че не се имам за нищо особено и предполагам, че всеки е способен на подобен режим, стига да опита.
Запази си духовитите забележки за себе си, ако обичаш. И повярвай ми, докато не направиш мускул на бицепса си, колкото аз имам на мъдото да речем няма как да прецениш дали говоря нещо смислено или безсмислено.
Планираните километри от 15 станаха 23

Методи, ти какво искаш да кажеш с това "мегааз"? Казах, че не се имам за нищо особено и предполагам, че всеки е способен на подобен режим, стига да опита.
Запази си духовитите забележки за себе си, ако обичаш. И повярвай ми, докато не направиш мускул на бицепса си, колкото аз имам на мъдото да речем няма как да прецениш дали говоря нещо смислено или безсмислено.
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
deyan-enchev написа:Друг въпрос породен от коментара ти е:
Аз сутрешните добавки ги пия на гладно винаги. Те така си препоръчват повечето производители.
След тях си закусвам обилно и вече съм зареден с "гориво" за деня.
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
bum_bum написа:Имам малко ъпдейт относно силата, закусването и нуждата от добавки.
Към един часа почнах да карам колело, като с едно прекъсване по-късно в което ядох 300-тина грама месо
а вечерта ? ти наистина трябва да имаш някакъв супер бавен метаболизъм да издържаш с толкова ядене.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Тука нещата отдавна са се хлъзнали към дерето и следващото мнение не по темата ще има последствия. Междувременно ще забърша почти 2 излишни страници, само дето сте си играли да ги пишете.
Never mistake motion for action...
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
10x на крисо и иво за отговорите. Чудех се понеже всяка сутрин като тренирам ги приемам на гладно, не че ме боли корема от тях или нещо. Пия преди и след тренировка еднакъв микс от 3те неща сутрин и вече на обяд както каза крисо хапвам да.
Засега нещата са добре, само прием на 25 грама аминота х5 в седмицата малко дебело стъпва
Засега нещата са добре, само прием на 25 грама аминота х5 в седмицата малко дебело стъпва

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Снимка от преди 2 дни.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
Веселин|Василев написа:@Kulov пробвах това което си ми написал и доста добре ми се отразява всичко, особенно бицепсите и гърдите направо ми горътБлагодаря ти за съветите!
Радвам се, мафренд! За добавки и химии не мога да ти дам акъл, щото съм бос там, обаче за упражнения и цялостна спортна методология съм винаги насреща!
Както Крисо85 вметна не съм републикански шампион, но съм син на такъв

- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
kulov написа:Веселин|Василев написа:@Kulov пробвах това което си ми написал и доста добре ми се отразява всичко, особенно бицепсите и гърдите направо ми горътБлагодаря ти за съветите!
Радвам се, мафренд! За добавки и химии не мога да ти дам акъл, щото съм бос там, обаче за упражнения и цялостна спортна методология съм винаги насреща!
Както Крисо85 вметна не съм републикански шампион, но съм син на такъв
Колега аз питах малко по напред в темата, ама да си задам въпроса пак

Проблем ли е ако тази програма която си описал я разпределя по подобен начин през седмицата.
Мерси предварително.
според мене си земи те4ни и колкото по скапи толкова по хубави за такива работи неси стискаи парите 

Чудех се дали тук да питам или да пусна отделна тема, ама дано съм нацелил мястото
Въпроса ми е свързан с тежести за дъмбели. След доста дълго търсене се оказа, че в момента по магазините се продават тежести 1.25кг-2.5-5 и нагоре.
Аз обаче преди време бях гледал и тежести 0.5кг и 1.5кг. Реших да си направя дъмбелите на първо време с тежести 0.5, 1.25, 1.5 и 5кг. Е да, ама не
Тежестите 0.5 и 1.5 се оказаха неоткриваеми, а където и да звънна да питам ми казват, че за такива тежести не били чували да се изпозват.
Въпроса ми е, такива тежести има ли в крайна сметка някъде и ако да, някакъв линк да ми дадете или не знам. Съгласен съм и по куриер да ми ги пратят, само важното е да са с отвор 30мм(май такъв си е стандарта)

Въпроса ми е свързан с тежести за дъмбели. След доста дълго търсене се оказа, че в момента по магазините се продават тежести 1.25кг-2.5-5 и нагоре.
Аз обаче преди време бях гледал и тежести 0.5кг и 1.5кг. Реших да си направя дъмбелите на първо време с тежести 0.5, 1.25, 1.5 и 5кг. Е да, ама не

Тежестите 0.5 и 1.5 се оказаха неоткриваеми, а където и да звънна да питам ми казват, че за такива тежести не били чували да се изпозват.
Въпроса ми е, такива тежести има ли в крайна сметка някъде и ако да, някакъв линк да ми дадете или не знам. Съгласен съм и по куриер да ми ги пратят, само важното е да са с отвор 30мм(май такъв си е стандарта)