ВЕЛИКО ТЪРНОВО - сбирки

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: М-ки
Детайли за колата: от ония старите, дето гледат намръщено и само душат за бензиностанций, Е30 май им викаха

Re: ВЕЛИКО ТЪРНОВО - сбирки

Мнение от YOKOHAMA » 06 Юли 2011, 8:20

Бай Семо написа:Всичко с гумите, пушака и дивотията ли слагате под знаменател сбирка ?

Първо не СЛАГАМЕ, а слагам АЗ, защото това си е лично мое мнение, второ така наречената от теб "дивотия" е това което събираше стотици хора на пишмана преди 5 години и то без предварителни уговорки в интернет, трето аз не целя да върна онези времена, защото знам, че не беше правилно да го правим по оживените улици на града, а по скоро споделям мнението си базирано на принципа още от древния Рим "Народа иска хляб и зрелища", четвърто написах всичко това за да разберете защо сбирките не се получават, а не да нападате Секретаря, защото момчето се опитва от нищо да направи нещо :bowdown: , ама няма как да стане.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: колело в парка
Мечтае да кара: E34 Alpina
Детайли за колата: E46 325ti М-pack Imola rot 2

Мнение от Бай Семо » 06 Юли 2011, 10:46

Колуега аз не нападам никой. Както казваш ти това мнение е лично и не задължава никого. По някога и аз нямам възможност да дойда на сбирките но когато мога идвам. Спецялно за Света Гора ми се видя доста налудничево поне за мен. Мото фест с подпийнали мъжаги :mhihi: си беше пълна лудост :kuku: .... за мен лично.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E 60 - 218 ка
Мечтае да кара: V 10 5.0

Мнение от madrus » 06 Юли 2011, 21:14

YOKOHAMA написа:
Бай Семо написа:Всичко с гумите, пушака и дивотията ли слагате под знаменател сбирка ?

Първо не СЛАГАМЕ, а слагам АЗ, защото това си е лично мое мнение, второ така наречената от теб "дивотия" е това което събираше стотици хора на пишмана преди 5 години и то без предварителни уговорки в интернет, трето аз не целя да върна онези времена, защото знам, че не беше правилно да го правим по оживените улици на града, а по скоро споделям мнението си базирано на принципа още от древния Рим "Народа иска хляб и зрелища :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: +1

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 06 Юли 2011, 21:35

колеги,чувствайте се поканени
viewtopic.php?f=3&t=257706&start=30
за сега мога да кажа,че ще имаме гости от сливен,варна,пловдив и стз.
ще се радвам ако и от вашата група има присъствие
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Cabrio
Мечтае да кара: E30 3.0i М3
Детайли за колата: Стара с четири фара сърдита и все ми се кара, винаги начумерена и в гъза уверена...

Мнение от Sekretarq » 06 Юли 2011, 23:41

YOKOHAMA написа:

Първо не СЛАГАМЕ, а слагам АЗ, защото това си е лично мое мнение, второ така наречената от теб "дивотия" е това което събираше стотици хора на пишмана преди 5 години и то без предварителни уговорки в интернет, трето аз не целя да върна онези времена, защото знам, че не беше правилно да го правим по оживените улици на града, а по скоро споделям мнението си базирано на принципа още от древния Рим "Народа иска хляб и зрелища", четвърто написах всичко това за да разберете защо сбирките не се получават, а не да нападате Секретаря, защото момчето се опитва от нищо да направи нещо :bowdown: , ама ня1ма как да стане.

колеги аз бях на ясно че ще стигнем до тука и както Роската ми каза така стана така че не се случва нищо не предвидено за това с адреналина и разнообразието съм съгласен с Росен и е прав за празните приказки и за еднообразието, а за света гора може да разсъждават "бай Семо" и колегата кадето няма от каде да си купи нищо за пиене колкото си искат когато оргнизирт нещо. във случая валеше за това нямаше никой аз бях там до 20:48ч и си тръгнах защото пак почна да въли ако си мислите че някой е длъжен да ви организира всичко да ви събре с безалкохолно във ръка няма кой , така че който иска да идва който не иска да не разсъждава за нещата каде и как да стават като не си е мръднал пръста за нищо . за гуми пушек прекъсвачи и т.н няам против даже ще очаствам роската е прав за всичко :yes: :bowdown: на 10.07 на Петрола от 21:00ч благодаря на всички които ме зарбират и нека да заповядат останалите да се организират ако не им харесват местата :smoke: :mrgreen:
Всеки Търновски BMW ентусиаст, рано или късно си купува Е30......!!! Изображение живей на ръба, защото иначе заемаш много място, По добре 10 години като Лъв от колкото 40 години като Овца ....

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: G31
Мечтае да кара: F80
Детайли за колата: BMW G31 530xD

Мнение от bir40o0 » 10 Юли 2011, 9:34

Здравейте колеги, малко съм ви на гости в Търново, обаче съм без колата колеги. Някой може ли да ме опъти как да стигна до сбирките ви и къде са те, че видях на първата страница пише едно, а по-нататък пише друго място, та ще съм благодарен на някой колега да каже къде точно и кога.
Благодаря предварително :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Стара с четири фара сърдита и все ми се кара, винаги начумерена и в гъза уверена...

Мнение от Sekretarq » 10 Юли 2011, 11:55

колега всеки път на различно място се събираме тази неделя 10.07.11 от 21:00ч на Петрола, бензиностанцията е от дясната страна след разклона за КАТ посока Метро , или попитай за беляковско шоше ако не познаваш града той Петрола се вижда то друг Петрол няма в града, дано съм те ориентирал :yes:
Всеки Търновски BMW ентусиаст, рано или късно си купува Е30......!!! Изображение живей на ръба, защото иначе заемаш много място, По добре 10 години като Лъв от колкото 40 години като Овца ....

Потребител
Аватар
Кара: bmw 1.8is
Детайли за колата: ВТ9919ВК

Мнение от syn4o » 17 Юли 2011, 15:42

Днес ще има ли нещо колеги ?
Пали гуми , не душата си

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
Мечтае да кара: S50B30 turbo
Детайли за колата: модифицирани

Мнение от VT5602AK » 23 Юли 2011, 17:24

Във ваканция ли сте к'во стана със сбирките или всяко чудо за 3 дни?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 27 Юли 2011, 17:48

Нещо сбирки :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Sekretarq » 30 Юли 2011, 21:48

Колеги предлагам ретрола да е официално място на което да се събираме всяка неделя от 22:00ч колегите които имат време да заповядат но да пишат в форума за да се знае че ще се събираме , че няма да стане много не сме несериозни
:smoke:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 31 Юли 2011, 19:58

Последно,тази вечер ще има ли нещо :roll:

Потребител
Аватар
Кара: бмв е36
Мечтае да кара: м3 gts

Мнение от todor_8888 » 02 Авг 2011, 15:03

Колеги искам да попитам дали някои мисли да ходи на феста на 4-6 септемвти на Приморско :?: Евентуално може да се организира нещо ако се съберат хора от Търново и околността.

Потребител
Аватар
Кара: e36/e46/e65
Мечтае да кара: 850i
Детайли за колата: 325ti
730d

Мнение от Edis123 » 20 Авг 2011, 9:38

Колегии здравеййтее май май нещо сте се отпуснали пак и гледам на секретаря взе да му писва :( не се отпускайте че да не станем за смях на народа пак дивотии винаги е имало и ще има малко остана да се заварна и за при вас боляри .....

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: с 200 и пак е малко
Мечтае да кара: драгстерите да плачат

Мнение от NORX » 27 Авг 2011, 17:56

утре ще идвам към търново момчета, ако има сбирка някаква ми пишете или някакъв телефон ми дайте да се чуем утре :)
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия