шлайфане на глава - НЕ ВЪРВИ и това си е
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Re: шлайфане на глава
Rudisan написа:как се мери компресия? извинявам се за невежеството но ми е интерсно
http://www.youtube.com/watch?v=X_tbksFYhl4 Дано се справяш с английския, то и по картинките ще разбереш за какво иде реч

ПП: Клиповете на тоя пич са много добри. Има какво да се научи

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Е те за лепене на две цепки от който едната видимо по голяма ми искаха към 170лв.,там с напасване и вложки-клапаните от мен.Е поразпитах и добре,че с питане се стига далеч се оборудвах с перфектна глава без нито една цепка само с два криви клапана беше,че от човека дето я взех беше пръснал едното бутало,но на нея и нямаше нищо/това цялото удоволствие от блока нагоре всичко за 200лв/,говора за м42 

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
Ми толкоз, на мен лепенето ми я оскъпи със 180, като в тва число влизат и две проверки в камера(всяка май беше по 20лв.) Тва в МЕИ във Варна, ама поне ги правят добре. Аз предпочетох да си направя моята глава, че като се купува втора ръка си е риск и не се знае на какво дередже е, освен ако не е от познат.
След няколко месеца си продавах мотора обурудван с всичко за 360, ма никой не го поиска
След няколко месеца си продавах мотора обурудван с всичко за 360, ма никой не го поиска

- anton mutafchiev
- ентусиаст
-
- Кара: всичко що е с гуми
1000лв. са си много на един приятел м43 за 700лв му сменихме сегменти,лагери ,ревизирахме цялата глава шлаиф водачи ,гумички и още други глупости които са доста и мисля че излезна добре верно е че щеше да земе друг мотор но на тоя поне му знае хала вече и доста прилично си върви и работи
- Rudisan
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 Coupe 325tu
- Мечтае да кара: Shelbi GT 500
anton mutafchiev написа:1000лв. са си много на един приятел м43 за 700лв му сменихме сегменти,лагери ,ревизирахме цялата глава шлаиф водачи ,гумички и още други глупости които са доста и мисля че излезна добре верно е че щеше да земе друг мотор но на тоя поне му знае хала вече и доста прилично си върви и работи
354 лв от колега от форума
гарнитура глава
гарнитура капак
водна помпа
4 бр хидравлични повдигача
всмукателна гарнитура
изпускателна гарнитура
гарнитура ангренажна верига
гарнитура между ангренаж и клапани
гумички
4л масло
маслен филтър
семеринг колянов вал
470 лв два пъти шлайфане плюс смяна на всички клапани първия път и втория път смяна на само 4 бр. и труд
50 лв разпределителен вал от форума
30 лв кобилици от форума
35 лв една пластмасова джаджа на главата дето влиза и в радиатора.
гарнитура глава за второто отваряне 1 бр 30 лв
гарнитура смукател за второто отваряне 13 лв
свещи комплект 60 лв
25 дена нерви всеки ден с това се развали донеси онова се развали донеси и крайния резултат е че колата не върви както вървеше
Лошо, човек като даде маса пари и накрая резултата е едно нищо, кофти работа...
- anton mutafchiev
- ентусиаст
-
кофтито е че си правим старите двигатели уж за по добре а те хем даваш куп пари хем не е както очакваш дано тия оправат колата колега че жалко за парите и разправите
- besnia_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M sport
- Мечтае да кара: черно ламбо по прашните улици
а с тия два шлайфа колко свалихте от главата,щото като се свали повече и центровката почва да бяга
- beco109
- младши ентусиаст
-
- Кара: Разумно
- Детайли за колата: Измамна
gro написа:а с тия два шлайфа колко свалихте от главата,щото като се свали повече и центровката почва да бяга
Бяга ти мозака на тебе

Последна промяна beco109 на 09 Юли 2011, 19:27, променена общо 1 път

- metodi80
- старши ентусиаст
-
Dpy написа:Върви да ти замерят в друг, неутрален сервиз...не е скъпо, 10-ина 20лв. ще ти вземат.
Да..... , ама то един манометър за налягане около 20 бар-а е около 20 лв , мое си купи , да си земе бърза връзка с подходящ накрайник за гнездото на свещта и да си го мери сам .... , стига да знае как разбира се ....
beco109 написа: ....
Веско , не обръщай внимание ... , нека си пишат , ич да ти не е зор !
- Rudisan
- младши ентусиаст
-
въпроса е може ли да се направи някаква центровка без процедурата на разчанчване на двигателя? защото ми кзаха че веригата си е верига, закачена един път няма на къде да се мести.
- ProblemZ
-
-
- Кара: E36 318IS and E46 318I
- Детайли за колата: BMW E36 318IS ; BMW E46 318I
Rudisan написа:въпроса е може ли да се направи някаква центровка без процедурата на разчанчване на двигателя? защото ми кзаха че веригата си е верига, закачена един път няма на къде да се мести.
Може с ЪглошлайФа всичко може,а както по горе ти каза колегата има раздвижно колело,и все пак зависи колко зъба са ти прескочили "Майсторите"
Най - ТочниЯ
- Rudisan
- младши ентусиаст
-
нщма прескочени зъби, оправих центровката на колата дойде и силата, всичко е от раздвиженото зъбно колело.ProblemZ написа:Rudisan написа:въпроса е може ли да се направи някаква центровка без процедурата на разчанчване на двигателя? защото ми кзаха че веригата си е верига, закачена един път няма на къде да се мести.
Може с ЪглошлайФа всичко може,а както по горе ти каза колегата има раздвижно колело,и все пак зависи колко зъба са ти прескочили "Майсторите"
- anton mutafchiev
- ентусиаст
-
супер щом е станала колата 

42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3