Ходене по мъките - 320i - непостоянна мощност
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Ходене по мъките - 320i - непостоянна мощност
колега въб вървенето има голяма разлика в смяна на скорости този датчик е купен от бмв защо като е оригинална част трябва да се програмира и разни такива интервенции ако е от интернет добре ама е от отиризиран представител сега ще отида да видя какво ще кажат за какво програмиране става въпрос точно
- g_mihalev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: с удоволствие
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: G30 520 xDrive 2017
Колега, може би аз не се изразих правилно, не датчика се програмира, а се ъпдейтва софтуера на колата (май DME или ECU се води - извинявам се за невевжеството
), тъй като новите датчици били "с подобрени параметри и толеранси" и поради тази причина стария софт на колата го мислел че излиза извън стойности. Неказвам че е това просто идея 

ходих в бмв и ми казаха че трябва да се програмира и те неможаха да ми обеснят какво се програмира защото тези дето дават часовете нямат престава къде се намират казаха ми да си взема час диагностика и програмиране около 100 евро щяло да отнеме около час и половина програмирането сега ще видя ко пише и нета за това програмиране някой ако знае да драсне два реда
- smilen82
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i автоматик
здравеите колеги какво стана с програмирването оправи ли се колата и колко парички струва

аз си я карм така като се върна в българия ще се оговоря с някой колега от форума да я програмира
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3