330xi

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е38 V8 bi TURBO & Е34 М52
Мечтае да кара: http://www.youtube.com/watch?v=8VOULfir ... re=related

330xi

Мнение от Дифашир » 02 Юли 2011, 22:59

Здавейте колеги!Жена ми е набелязала Е46 седан,фейслифт и бензин.Доста се рових в търсачката и тъй като споменатата в заглавието машина не е толкова масова искам да призова хората имали досег до такава за съвет.Истинската причина е,че не мога да кажа защо съм се ориантирал към нея.Може би първо заради недостатъците като бомбетата и т.н. (ако мога така да се изразя) стигнах до извода че трябва да е фейс + това е по-симпатична.След това реших да е 4х4 за да е по стабилна в лигаво време и зимни условия и доколкото знам избора се ограничава до 325 и 330,тъй като 325 до колкото рабрах се събира в Африка пък и си падам по по- големки двигатели стигнах го 330xi.
Чувал съм че било нормално за М54 да си харесва маслото и че раздатъчната кутия и предния диференциал са слаби места.Също та по трансмисията не се препоръчва SMG. Ръчка или стептроник но кое по-добре :dunno: мисля че ръчката е по-добрия вариант.
Чакам мнения за автомобила като цяло-двигател,трансмисия,купе; също така може и за други двигатели но :nono: 6 цилиндара задалжително !Интересува ме и Е46 оборудвано ли е със шпер и предното на XI-то може ли да се изключва :roll:

Благодаря предварително! Поздрави!

Слави
Аватар

Re: 330xi

Мнение от © » 02 Юли 2011, 23:35

Назад към E46