проблем- не мога да сваля главата на м40
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- anton mutafchiev
- ентусиаст
-
- Кара: всичко що е с гуми
Re: проблем- не мога да сваля главата на м40
на едно м40 на един приятел му протека масло между главата и блока след като му правиха ремонт и ме навежда на мисълта че може да е от болтовете да са разтегнати и да не е пристегнало добре
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
anton mutafchiev написа:на едно м40 на един приятел му протека масло между главата и блока след като му правиха ремонт и ме навежда на мисълта че може да е от болтовете да са разтегнати и да не е пристегнало добре
може да има доста причини..
ако не са пипнали малко на шлаиф главата.. и тн
повечето маистори си викат оо тя е права..
но като я замерят вече дори и някакви стотни си личи.. това и малко по удължени болтове.. води до супер резултати...
пон еаз до сега не съм махал глава и да я монтирам без дори да я дам да я измерят и позачистят намашина.
други пък се правят н амного умни и не слагат онези два водача на два от болтовете..
и като се размъдра гарнитурата при монтажа пак.. същото.. мотора е под наклон и наи вече ИС главите или нещо 24 клапаново се слагат много кофти.. сам човек е трудно да я удържи
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
VaLy0 написа:bum_bum написа:Имам болтове 1-ва употреба за М52, някой ако му вършат работа да му ги дам
Дам или продам![]()
шегувам се разбира се
Дам.

- VaLy0
- младши ентусиаст
-
- Кара: S50 @_@
Ем аз ся като правя мойта пак, няма значение че миналата година ми я изравняваха, сега пак им казах да я минат, поне най-малкото е заради остатъците от гарнитурата. Друго си е да я видиш лъсната отдолу та чак да се огледаш 

34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3