сд 4енджър
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
сд 4енджър
здравейте току що се регистрирах.Имам въпрос за сд ченджър.Какви букси трябва да имам?БМВ Е46 150 2004 

Re: сд 4енджър
nik3727 написа:здравейте току що се регистрирах.Имам въпрос за сд ченджър.Какви букси трябва да имам?БМВ Е46 150 2004
на сд-то или на някое друго устройство?
на чейнджърите според мен им е минало времето, но все пак на някой може и да му харесва
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
ако си решил да слагаш чейджър на твоето бмв- алтернативите са две:
- оригинален (независимо дали четящ или нечетящ мп3) - препоръчвам!
- алпин - но тук ти трябват преходни кабеляци за да разпознае колата чейнджъра.....
та кажи конкретно какво те интересува?
- алпин - но тук ти трябват преходни кабеляци за да разпознае колата чейнджъра.....
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
- tuporashko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d
- Мечтае да кара: 330xd
Извинявам се за намесата но аз се интересувам от оргиналния.с оригинално сд сам но незнам какви кабели ми трябват,от каде да ги набавя и дали сд-то ще го распознае за6тото моето е от тарите там без часовнка и без ''mod" а със "scan".
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
От Е39 ченджър дали ще стане на Е46? С най малката навигация съм монохромната и имам едни кабел отзад пуснат касетофона черна букса закачих я и се чудя дали зад корите в багажника ще има тази букса за връзка с ченджър и дали имам пуснат захранващ кабел.
- tuporashko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d
- Мечтае да кара: 330xd
значи няма значение от сидито дали е обикновенното или бизнеса???
- dido0o```
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 245
alexsch написа:ако си решил да слагаш чейджър на твоето бмв- алтернативите са две:
Е има ли оригинален четящ мп3ки ? В интернет съм виждал само допълнително слаган Алпин чейнджър четящ мп3.
- Hipov
- Потребител
-
- Кара: BMW e46
Зада не отварям нова тема ще пиша и аз в тая.
Понеже гледам пишете че оригинално цд е съвместимо с ченджър Алпин искам да попитам
Аз също съм с оригинално ЦД имам отделно ченджър Алпин CHM-S630. Някой можели да ми каже дали са съвместими цд-о и ченджъра?
Благодаря ви и се извинявам че писах във вашета тема.
Понеже гледам пишете че оригинално цд е съвместимо с ченджър Алпин искам да попитам
Аз също съм с оригинално ЦД имам отделно ченджър Алпин CHM-S630. Някой можели да ми каже дали са съвместими цд-о и ченджъра?
- dido0o```
- ентусиаст
-
Hipov написа:Зада не отварям нова тема ще пиша и аз в тая.
http://m3.madrussian.net/diy_alpine.shtml
http://www.my330i.com/mod33.php
В първия линк има повече обяснения.
Но както каза колегата © обикновен чеинджър няма смисал да се слага. По-скоро устройство, което да чете флашки или чеинджър четящ и mp3.
- Hipov
- Потребител
-
- Кара: BMW e46
Аз просто питам дали са съвместими. Тези сайтове не са ли за инсталация на ченджъра? Мен неми трябват много песни чат пат да си запиша некой диск да има какво да дрънчи неми трябва мп3 мисля че и тоя ще ми върши работа стига да стане.... аа тези сайтове обесняват за Alpine CHA-S634 а моя е Alpine CHA-S630. При положение че го имам тоя неми се дават пари за друг или устройство четящо флашки, мп3... (още са много скъпи) 

- dido0o```
- ентусиаст
-
Hipov написа:Аз просто питам дали са съвместими. Тези сайтове не са ли за инсталация на ченджъра? Мен неми трябват много песни чат пат да си запиша некой диск да има какво да дрънчи неми трябва мп3 мисля че и тоя ще ми върши работа стига да стане.... аа тези сайтове обесняват за Alpine CHA-S634 а моя е Alpine CHA-S630. При положение че го имам тоя неми се дават пари за друг или устройство четящо флашки, мп3... (още са много скъпи)
Не че съм специалист, но според мене няма разлика дали ще сложиш модела четящ мп3 или твоя. И на двете им трябва преходник KCA-130B и "Soundgate BMW to Alpine Changer Interface". Относно второто обаче не знам от къде може да се купи и на каква цена.
11 мнения
• Страница 1 от 1