Моля за информация относно ел.стъкла

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Моля за информация относно ел.стъкла

Мнение от minimal » 30 Юни 2011, 1:24

Моля за малко по-подробна информация къде се намира релето или релетата за ел.стъклата на е36 купе 95г.,знам че трябва да търся под кората на волана.Вчера гледах,гледах ама никъде неможах да видя релета,търсих теми ама никъде не е обяснено къде точно са тези релета под волана,какъв цвят са. Благодаря предварително. :dunno: :dunno: :dunno:

костинбродчанин
Аватар
Кара: е60 530д
Мечтае да кара: М3 Компакт
Детайли за колата: Няма много...

Re: Моля за информация относно ел.стъкла

Мнение от vladi_a_i » 30 Юни 2011, 16:00

minimal написа:Моля за малко по-подробна информация къде се намира релето или релетата за ел.стъклата на е36 купе 95г.,знам че трябва да търся под кората на волана.Вчера гледах,гледах ама никъде неможах да видя релета,търсих теми ама никъде не е обяснено къде точно са тези релета под волана,какъв цвят са. Благодаря предварително. :dunno: :dunno: :dunno:

На Компакта са зад жабката,може би и на Купето са там :dunno:
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ

Потребител
Аватар
Кара: e39 525 tds

Мнение от t1sh0o » 30 Юни 2011, 17:32

И аз съм търсил релета под шофиорската кора, но не намерих. Може би само някои модели имат в зависимост от други неща. Затова ако си прегледал всички други възможности (бушони, копчета, водачи, моторчета и тн.) се насочи към комфорт модула. Той се намира под жабката. Ето ти една полезна тема за него: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=8&t=182110
В полезни теми има и други теми за ел. стъклата, прегледай ги, ако ще го правиш сам.

Потребител
Аватар

Мнение от minimal » 01 Юли 2011, 1:31

Блягодаря колеги,моето купе явно няма релета под волана.Въпросните релета се намират в комфортмодула,може да е полезно за някои колеги които имат същия проблем. :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318is на Гняс

Мнение от sims » 02 Юли 2011, 13:32

Колега прегледаи всички (30А) бушони с мултицет като ги извадиш от гнездото им а не както са си на колата!!!Реле няма да намериш под волана и на моята няма такива релета (купе 94г.).Ако са здрави бушоните търси друг модул за проба!!! :yes:

Потребител
Аватар

Мнение от minimal » 03 Юли 2011, 1:19

Благодаря за всички мнения,мисля че реших проблема като презапоих всички спойки на четирите букси плюс тези на двете релета за прозорците.Като ги тествах работеха ,пък ще видим до кога. :)

Назад към E36