Уплътнение на стъклото
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- VoiD
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136 к.с
Уплътнение на стъклото
Здравейте колеги,
Имам проблем със стъклото на шофьорската врата. Вади се постоянно от водачите, но отделно оплътнението отвън е смачкано на няколко места и загнило и трябва да се смени, за да мога да оправя и стъклото. Може ли да ме насочите къде да отида, или откъде да си взема уплътнение? От София съм..Младост 1.
Имам проблем със стъклото на шофьорската врата. Вади се постоянно от водачите, но отделно оплътнението отвън е смачкано на няколко места и загнило и трябва да се смени, за да мога да оправя и стъклото. Може ли да ме насочите къде да отида, или откъде да си взема уплътнение? От София съм..Младост 1.
- overclock
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 316 96', Е46 316 03'
Re: Уплътнение на стъклото
Разходи се в автоморгите и си вземи водачи и уплътнение. Като тръгнеш към по околомръсното към карулката на КАТ Горубляне, на 1км. преди карулката от лявата страна на пътя има автоморга с няколко Е36-ци в нея 

Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
VoiD написа:Здравейте колеги,
Няма да е лошо да се свали кората и да се погледне и триножника...
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- Graphite
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Compact E36 Individual
100% се е усукал. На един колега последния път като му го правихме до такава степен се беше деформирал че не ми е ясно чак от какво се е получило.... и аз имам проблем често ми се чупят водачите а всичко е почистено, право и смазано.... Много лоша болест са тези стъкла 

- mmask
- Потребител
-
- Кара: BMW, e36, Compact
- Мечтае да кара: BMW, e36, Compact
Дам заразата определено идва от уплътнението, като стане старо и се захаби започва да "влачи" и от там се чупят
ако някой знае как може да се поръча онлайн
ще съм му много благодарен

Ако опънеш струната на китарата прекалено силно, тя ще се скъса. Ако пък е прекалено слабо, няма да се чуе звук![color=#4000FF][/color]
- Graphite
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Compact E36 Individual
колеги ...кажете къде в Пловдив мога да си намеря гадните пластмасови водачи за стъклото ....до преди малко си играх да сменям единия на дясната врата и докато го смажа раздвижа и тъкмо да почна да сглабям...се счупи другия...
Моля дайте съвет за магазин Освен този на Руски! а да...и как да не се чупят толкова лесно... няколко часа игра да се направят щипките, да им се сложат гумички, да се направи изолация във вратата и...накрая айде пак на ново .....
Моля дайте съвет за магазин Освен този на Руски! а да...и как да не се чупят толкова лесно... няколко часа игра да се направят щипките, да им се сложат гумички, да се направи изолация във вратата и...накрая айде пак на ново .....

- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 740i idividual
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: Нормнална!
На бул.Руски магазина на БМВ в дясната страна като отиваш към гарата преди кръговото е. 

- tasho_m
- Потребител
-
- Кара: BMW 316i compact ''96
много ще съм благодарен ако някои ми каже каде има такива в Търново нови :?
8 мнения
• Страница 1 от 1