Тонирани стъкла в София
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Тонирани стъкла в София
Искам да попитам някой от колегите дали знае къде в София правят тонирани прозорци. Баща ми кара "Форд" и не иска да ги затъмня с фолио, защото ако реши да ходи на почивка в Гърция ще има глоби. Да обаче никъде в талона на автомобила(малкия) не пише с какви "джамове" е излезнала колата от завода. Та въпроса ми е някой знае ли къде тонират стъкла за да не е с фолио и какви пари горе-доло? Мерси предварително 

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- randity
- Photographer
-
Re: Тонирани стъкла в София
Никой ли не знае такова място 

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
http://www.foliadesign.eu/lookthat/
Ето един сайт. Както виждаш от линка има зелен цвят (точно каквото е заводското тониране) и няма да буди подозрения, а в същото време наистина ще върши работа и няма да става сауна в колата. Едно зелено от най-светлото и е в играта според мен.
Ето един сайт. Както виждаш от линка има зелен цвят (точно каквото е заводското тониране) и няма да буди подозрения, а в същото време наистина ще върши работа и няма да става сауна в колата. Едно зелено от най-светлото и е в играта според мен.

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
а това което не е с фолио, знаете ли къде се прави и колко струва?
Виждам тук че се разхождат 4-5 коли с такива стъкла и стои много добре, почти не се забелязва, че има намеса
леко огледално
Виждам тук че се разхождат 4-5 коли с такива стъкла и стои много добре, почти не се забелязва, че има намеса
леко огледално
- randity
- Photographer
-
Да и мене това ме интересува, дали може да се направи без фолио или си трябва смяна на прозореца. То ако е с фолио баща ми няма да го питам, направо 100% на задните и айде 

5 мнения
• Страница 1 от 1