Воден радиатор
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Re: Воден радиатор
Ми колегата си търси по- добро охлаждане, значи аз залагам на М40 

Никой не мое ма връне на селу!
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
а аз на други неща,като в теми по надолу 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- remaka
- пияния майстор
-
- Кара: на мастика с айрян
- Мечтае да кара: е30 М3
има един фактор дето му се вика обслужване ама из нашата държавица много народ незнае тва понятие от тва идват "темите по надолу" и те колегите се сърдят ама то си е за подигравка........
П.С.Слагай от е36 тдс и забравяш ,ако не ти се свиди купи една водна помпа термостат и виско ама аз имам силни съмнения за закупуването на изброените неща......
П.С.Слагай от е36 тдс и забравяш ,ако не ти се свиди купи една водна помпа термостат и виско ама аз имам силни съмнения за закупуването на изброените неща......
Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!

Питам просто информативно мотора е м20б20 понеже моя радиатор е спукан и се чудя дали оригиналния или някъф друг да сложа.
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
И аз съм с този мотор и моят просълзява лекичко понякога, казаха ми, че москвичов радиатор ставал 1:1, ама да засиля тоя BEHR към кофата за сметка на нещо руско
Но пак е някакъв вариант.

Никой не мое ма връне на селу!
Естествено,че е най-добре оригинален да си сложиш.Няма какво да подобриш с по-голям или по-малък.Ако не ти се дават пари за ориджинъл вече е друг въпрос 

- remaka
- пияния майстор
-
той оригинален ще сложи даже ако е от тд или тдс става и без перформанс тва вече си е негова работаzzuzi написа:Естествено,че е най-добре оригинален да си сложиш.Няма какво да подобриш с по-голям или по-малък.Ако не ти се дават пари за ориджинъл вече е друг въпрос

Remi Performance Garage

- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Москвичовият е достатъчно голям и охлажда добре. Става за първо време ,,,,,, и не само за първо, но тва е друга тема..
Та, докато излезе подходящ на подходящите пари, спокойно може да се кара с от на москвето.
Та, докато излезе подходящ на подходящите пари, спокойно може да се кара с от на москвето.
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
- liort
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 530dA touring,Е30 320i
- Мечтае да кара: E30 кабрио с V8
remaka написа:ако не ти се свиди купи една водна помпа термостат и виско ама аз имам силни съмнения за закупуването на изброените неща......
Реми така ли се дават 300лв за Е30 бре, ти да не си

-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
- remaka
- пияния майстор
-
а трябва ли пепи като грее да се дадат 1000 за мотор после?liort написа:remaka написа:ако не ти се свиди купи една водна помпа термостат и виско ама аз имам силни съмнения за закупуването на изброените неща......
Реми така ли се дават 300лв за Е30 бре, ти да не сиВодна помпа около 100лв. термостат 25-50лв. виско БЕР 200лв. не питай от къде знам
Нов радиатор за Е30 324тд 220лв.
Remi Performance Garage

- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Към колегата- "ремъка"-- явно е, имаш достатъчно познания в материята. Явно е, имаш и опит. Та моят опит е също не по-малък, но в едно друго време, когато се "надуваха" москвичите, от скоро съм на БМВ, та като повечето тука пренесох и част от "Великата Руска техника" из немско.. Радиатора на Москвича има достатъчно дебит, ако се отвори и се изчисти както трябва, не прави грижи. Сигурен съм, че тия дето имат повече шофьорски стаж тука са го правили, па и преди години се караше повечето с вода от чешматка вместо антифриз. Та... кадърно почистен и после добре събран и запоен радиатор от Москвич си охлажда без проблем двайска. Аз лично съм слагал, че момчето немаше пари за нов. Кара си и си пееше, а колата се пържеше доволно. Може да прегрее, ако нещо друго не и е в ред, както ти написа по-горе проблем с водна помпа и т. н.,, но за радиатора- няма грижи. Ако е кола, при която се търси оригинален вид, а тва е свързано с пари, дето все ги няма, докато му дойде времето може да закърпи положението с от на москвето. Просто споделям опита си- правил съм го това, колкото и престъпно да звучи за маняците с пари. Тва върши работа, когато си в нужда, без да създава проблеми.
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
- liort
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 530dA touring,Е30 320i
- Мечтае да кара: E30 кабрио с V8
Е аз дадох 1500лв.
, и сега вярвай ми НЕ грее, както и да го карам, където и да го зоря . Ама това си е и според джоба на човека, а и ти знаеш от къде изгрява слинцето за М20, не се праи на ущипан 

-Тате, татеее, от къде идват облаците?
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
Добре де,аз толкова не мога да разбера,какво чак пък не им е доизмислено на М40-ките,че греят-
,пукат глави и не знам си още какво,къде аджеба им е слабото място и има ли някаква тайна за да не са такива злета от към температура? Щот те и за М51Д25 така говорят,ама моя на е34-ката е видел голяма дуращина преди мен,пък и от мен ама не е минавал 12 никога,само когато дойде време за смяна на водната помпа-само тогава?!?!
saleen написа:Ми колегата си търси по- добро охлаждане, значи аз залагам на М40
,пукат глави и не знам си още какво,къде аджеба им е слабото място и има ли някаква тайна за да не са такива злета от към температура? Щот те и за М51Д25 така говорят,ама моя на е34-ката е видел голяма дуращина преди мен,пък и от мен ама не е минавал 12 никога,само когато дойде време за смяна на водната помпа-само тогава?!?!
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
значи м40 страда най-много от слабо зку... но те и другите си патят от това...
Владо написа:значи м40 страда най-много от слабо зку... но те и другите си патят от това...
Като се смени ЗКУто всички проблеми изчезват

М40 с читаво виско,радиатор и термостат няма никакви проблеми със загряването,ама не виско от форума за 20лв,радиатор от Волга и термостат от Лада.Отделно,че и на температура "в лютеницата" си носи.

33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3