Случка в провинцията

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 11 Мар 2006, 0:21

amd написа: Който няма не означава, че е бахур, ще изкара. Евала на тия които нямат и чакат реда си - бахури са тези ГЪЗЕТА, дето карат без книжка и са големите рацери

:yes: :winky:

А и като цяло в поста има доста вярни неща... :clap:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

Любовника
Аватар
Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d

Мнение от BMW lover » 11 Мар 2006, 0:24

Историйката си я бива а за тоя мастерпутио-незнам си къв :1: :1:

П.С. А аз да питам - Кво стана с бамбината като се видяхте :?: :?: :?:

А и да спомена че и аз имам корени от видинско ;)
Бъди такъв какъвто си - купи си BMW !!! ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 1987 e30

Мнение от nabora » 11 Мар 2006, 11:27

Bavarishe написа:с.Дунавци

Дунавци е град :)
Има и 2села Дунавци, но не са във видинско.
п.с. И аз имам корени от видинско

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 11 Мар 2006, 12:39

Всичко от тук тръгва и тук свършва ве :lol: В Дунавци имаме едно малко лозе, но не знам - може би и град да е, но с големината на село си е по принцип. Има едни улици - за чудо и приказ - половината паваж, половината нядени, но в този регион си е нормално. Иначе като се сетя на мен каква мъка ми беше, малеее последните 6 месеца без книжка, особено докато я чаках да я взема от КАТ - ядеше ме много яко отвътре. Щом я зех за няколко дни му ебах мамата на голфа на летището и после айде неколкостотин лева ремонт:) Поне наказах 2 пъти една астра 1.4 моно:) Има си много истина в това, че в различните коли различно се усеща скоростта - в голфа - малее мнооо върви тва нещо, все едно летиш - но като погледнеш километража не е неща чак толкова. Ония ден викам си малеее дай да намалявам, бях с 80 по разбития булевард, но натиснал газта до край - как си карам и изведнъж един пасат ТДИ прелетя до мен като ракета. Тия дизели новите са егати животните:)
BMW only!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от VARBAN » 11 Мар 2006, 15:08

mastorpetko написа:
sieg написа:...

незнам какво губи, но 5-ца 116кс неможе да бие Г3 116кс. - няма значение скорости-морости, не им разбирам, просто едното тежи тон и полвина, а голфа - тон - ти смятай, както казах, неразбирам.

Отделно цялата история на автора е ужасна. Точно такъв тип "шофьори" са най-опасни по пътищата. Понеже кара БМВ и някакси не върви други "аграри" с "по-долни" марки да ги изпреварват и направо полудяват в такава ситуация.

Само се сетете, съученичката му, която има книжка отпреди един месец колко може да кара и дали вобще "голфаджията" я е засякъл или там нещо си, или просто девойката като види нещо пред себе си и изпада в паника.

Отделно, че нашият "автор" с пресните си ученически спомени, надали има богат опит зад волана, но си позволява смело да "чувства стабилността на БМВ" и да се движи по междуградски път със 180!

Колега и какво доказа, като настигна голф-а? Що поне не го засече и да слезеш да му начупиш тиквата, на онзи "аграр" като се е провинил толкова много?

Честно да ви кажа, незнам дали голфаджиите са напаст, но последно време се напълни с млади момчета на по 18-20 години, бащите им им купили по едно дърто БМВ- 15-20 годишно за 3-4 бона и те милите, си мислят, че са хванали дядо господ за оня работа. Луда работа.

П.П. Прегледах мненията на колегата VARBAN, и гледайте какво открих в тази тема http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=213369&highlight=

Абе пич ти да не си следовотел в полицията?
Като не познаваш човека дето го е писал какво коментираш А?Колко опит зад волана имам може единствено да каже някой който ме познава.
Такива хора като теб които си правят заключение от няколко реда или са боклуци невротици или потенциални самоубийци.Ако не ти е харесал разказа хубаво, но защо се заяждаш с други от форума?Това не ти е чат за разбити сърца
;)
Батка вземи се кефи на голфчето си и не ме мисли. :1:

Нищо против хората с голфове само срещу такива като тоя тикваник
Всеки има моменти на изблици на адреналин и прави магарий.

Потребител
Аватар

Мнение от Indar » 11 Мар 2006, 15:15

mastorpetko написа:

незнам какво губи, но 5-ца 116кс неможе да бие Г3 116кс. - няма значение скорости-морости, не им разбирам, просто едното тежи тон и полвина, а голфа - тон - ти смятай, както казах, неразбирам.

Отделно цялата история на автора е ужасна. Точно такъв тип "шофьори" са най-опасни по пътищата. Понеже кара БМВ и някакси не върви други "аграри" с "по-долни" марки да ги изпреварват и направо полудяват в такава ситуация.

Само се сетете, съученичката му, която има книжка отпреди един месец колко може да кара и дали вобще "голфаджията" я е засякъл или там нещо си, или просто девойката като види нещо пред себе си и изпада в паника.

Отделно, че нашият "автор" с пресните си ученически спомени, надали има богат опит зад волана, но си позволява смело да "чувства стабилността на БМВ" и да се движи по междуградски път със 180!

Колега и какво доказа, като настигна голф-а? Що поне не го засече и да слезеш да му начупиш тиквата, на онзи "аграр" като се е провинил толкова много?

Честно да ви кажа, незнам дали голфаджиите са напаст, но последно време се напълни с млади момчета на по 18-20 години, бащите им им купили по едно дърто БМВ- 15-20 годишно за 3-4 бона и те милите, си мислят, че са хванали дядо господ за оня работа. Луда работа.

П.П. Прегледах мненията на колегата VARBAN, и гледайте какво открих в тази тема http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=213369&highlight=

Явно проблема с "аграрите" е дошъл откак кара на тате БМВ-то, иначе с опелчето е нямал тези проблеми :)

:lol:Ей, ДЖИГИТ карай си голфето(ако варви де) или по добре седни на скоростния лост да ти стане кеф
Последна промяна Indar на 11 Мар 2006, 15:29, променена общо 2 пъти

Потребител
Аватар

Мнение от Indar » 11 Мар 2006, 15:17

mastorpetko написа:

Явно проблема с "аграрите" е дошъл откак кара на тате БМВ-то, иначе с опелчето е нямал тези проблеми :)

Ей, ХАРПУН вземи си отиди на село и си почивай. Естествено ако не си от село де?!?! Тогава се застреляй. Ако не, мини да те сгази едно BMW 115 коня:)

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 11 Мар 2006, 20:06

Стига сте псували ей! Човека си беше прав, че сте безотговорни:) Пък и верно 116 коня голф е по-бърз, макар да не вози като Е34. Не виждам и той кво толкоз е казал, та да му се нахвърляте така. Е, мен което ме дразни е, че критикува именно хора, които не познава и не знае дали тате им е купил бмв и са на 17 години или имат дългогодишен опит зад волана и са бачкали здраво за мечтаното бмв. Отново ще кажа - голфаджиите са селяци - хубаво, накажете ги на пътя, но недейте и вие да се задрънчате, защото и вие ставате селяци. Тъпо е да се трепем по пътищата - и кво като излезем с 1-2 коли пред голфа или голфа излезне пред бмв-то? Некой че ви каже браво. Тия от бмв форума ще ви ръкопляскат, а ония от волксваген форума ще ви псуват или обратно. И от цялата работа си трошим колите, клавиатурите и нервите.
BMW only!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 11 Мар 2006, 23:35

:OT:
amd аз бате по павираната улица в дунавци на завоя пред кафето на центъра с 80 с жигата и тръгна задницата и зажулих 3 метра бордюр :shock:

Варбанчо бате мани ги тея Фау Ве шофери.Пита е техен по секъв начин нали знаеш ;)
ТДС - Турбо Див Селянин

кандидат ентусиаст
Аватар

&#1055;&#1086; &#1090;&#1077;&#1084;&

Мнение от VIRUSS » 17 Май 2006, 8:17

Браво пич напьлно прав си.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kam_tod » 17 Май 2006, 12:00

Абе много шофьори, много рацери (и рицари, както се вижда от отношението им към беззащитните и уплашени девойки), много нещо бе ей! Карачи, разбираш ли, наказвачи на голфове и на секва друга марка автомобили. Кореняци софианци с корени от видинско (мойте са па от врачанско), селяци, простаци и други там подобни, направо се разви научен трактат по темата! И аз вече къде видя голф или неква друга марка, ще се напъвам, ако ще да се ос*ра, ама ще наказвам, откъде накъде тоя ще прави така?!? Нема да оставам по-назад от киселите гъзари и пичовете в този форум, я... :uups:
П.С. Кой разплака доброто момиче?!!! А!? :arrow: с голфа!!!
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от boost » 17 Май 2006, 14:10

Голфаджиите били прости,поведението им на пътя било безобразно,обаче след като изчетох темата не видях нищо по различно и по интелигентно от описаните с толкова омраза "голфаджии".
ПП:Досега във ФВ форума не съм прочел тема в която така откровено да се псуват хората или пък тема с дгжигитски изпълнения,може да помислите дали не сте по-зле от "голфаджиите". :idea:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530d M Sport, X3, X6

Мнение от DroW » 17 Май 2006, 21:30

много е готина историята

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 18 Май 2006, 3:47

Аз пък да ви кажа, че селяка си е селяк независимо дали седи зад волана на БМВ, ГОЛФ, ферари или квото може да си позволи.

Глупаво е да се слагат под общ коефицент всички който карат дадена марка...

Това все едно да кажеш всички жълти миришат... е да има такива дет мирашат, ама не всички :)

Иначе историята си е бива :) браво :D

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 18 Май 2006, 7:56

GaD написа:Аз пък да ви кажа, че селяка си е селяк независимо дали седи зад волана на БМВ, ГОЛФ, ферари или квото може да си позволи.

Глупаво е да се слагат под общ коефицент всички който карат дадена марка...

Това все едно да кажеш всички жълти миришат... е да има такива дет мирашат, ама не всички :)

Иначе историята си е бива :) браво :D

Виж сега жълтите си миришат, ама това си е научно обосновано. А селяка каква кола кара е въпрос на случайност, не на наука. Макар че има закономерност и там. За Голфовете до скоро това си беше много вярно, но напоследък ми прави впечатление, че са се кротнали, а и май вече почти само жени ги карат... :lol:

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории