Проблем с навигацията!!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с навигацията!!
Здравейте,
Исках да попитам някои, който е наясно с ДВД-тата за навигация на Е46ки. Имам МК4 с наи-новия софтуер версия 32 и си свалих BMW Navigation DVD Road Map Europe HIGH 2011, обаче не ми тръгва. Записах го на най-бавната скорост 1х на Вербатим ДВД Дуал леър и изпробвах различни софтуери като Клоун ЦД и Имидж Бърн, но нищо не проработи. След това пробвах и с другата навигация BMW Navigation DVD Road Map Europe BUSINESS 2011, но и там резултата беше същия. Моля, за съвет и да ми кажете къде греша.
Много съм ви благодарен,
Филип
Исках да попитам някои, който е наясно с ДВД-тата за навигация на Е46ки. Имам МК4 с наи-новия софтуер версия 32 и си свалих BMW Navigation DVD Road Map Europe HIGH 2011, обаче не ми тръгва. Записах го на най-бавната скорост 1х на Вербатим ДВД Дуал леър и изпробвах различни софтуери като Клоун ЦД и Имидж Бърн, но нищо не проработи. След това пробвах и с другата навигация BMW Navigation DVD Road Map Europe BUSINESS 2011, но и там резултата беше същия. Моля, за съвет и да ми кажете къде греша.
Много съм ви благодарен,
Филип
Re: Проблем с навигацията!!
има доста теми за навигация тук и общо взето извода от всички тях е, че най-добре да се пита във форум Е39
- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
Защо не пробваш да си свалиш частта само с БГ (тя е по 700 МБ). Освен това незнам МК4 дали може да чете 2-слойни ДВД дискове. Пробвай с обикновено ЦД. В подфорума на Е39 има доста инфо за навигации. Един колега ivo1bg предлагаше доста добра карта за БГ, разработка на Телеатлас. На Навтек картите за БГ са доста скопени.
gromovich написа:... На Навтек картите за БГ са доста скопени.
Преди беше така, но вече трябва да са доста по-подробни от тези на телеатлас
Благодаря ви момчета, ще прегледам форума за Е39 и се надявам да намеря отговор. И аз имам опасения, че МК4 не чете двуслойни ДВД-та
Поздрави,
Филип
Поздрави,
Филип
- mustang1986
- ентусиаст
-
- Кара: E46 M47N
Mk4 Чете двуслойни дискове с наи-новият софтуер който е V32 

Да пишеш на български с латински букви е като да пишеш на стена с лайна....чете се,но не е красиво!!!
- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
Това с бизнес навигацията нещо на Е60 и нагоре намирисва. Не мисля, че МК4 ще го прочете на каквото и да го записваш.
- dido0o```
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 245
mustang1986 написа:Mk4 Чете двуслойни дискове с наи-новият софтуер който е V32
оффтопик: Тази Мк4 доколкото знам чете DVD дискове нали? А само навигационни дискове ли чете или и обикновени двд-та с мп3ки ?
- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
dido0o``` написа:...... само навигационни дискове.
9 мнения
• Страница 1 от 1