Смяна на задно дясно малко стъкло?!
Модератор: Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- Kala
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 '02 525 dA touring
Смяна на задно дясно малко стъкло?!

А също така има ли някой такова стъкло да му го плащам, че снощи съм имал мераклии на CD-то + счупена жабка и мизерия в колата.
Пазете си колите, много почнаха да гърбят напоследък!!!

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
мммммммм 4е лесно незнам смисал защо не отидеш някаде кадето сменят стакла я ти земат 15 кинта я не ама и стакло си намери дано не тие преебана оплатнението пак наи много да ти свалят кората ама се самнявам

.
ехх 6то не бе6е задно ляво 6тех да ти помогна 4е ми е тамън свалено даже 

Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!

Части за Е34 - тел.0899 828 626

Тоя филм със стъклото съм го гледал 7 пъти
5 на е36-та и 2 на е34-та, чупат задно стъкло за да не се включи алармата и отварят или задната врата ако няма прекъсвач за алармата или задното стъкло, от там проверяват дали панела за касетофона ти е в жабката
Сигурно живееш в Младост, защото тия гадове бръмчът тука от 4г. По едно време се бяха кротнали ама сега пак са почнали да рушат.
По въпроса за стъклото, задължително си купи втора употреба от някой магазин но Симеон от тарамбуките, защото новото не е скъпо в Кобра но не е читаво - тея стъкла са с фабрично пресовано гумено оплътнение и ако не е оригинално ще ти протече или дрънчи - въпрос на време. Отиди до ти го сменят майстори защото пада голямо разглабяне на вратата за да се сложи новото.
Между другото на мене ми срязаха 4 чисто нови зимни гуми преди пет дена
Гумаджията каза че съм 4-тата кола за един месец от Младост 2. Сега ще слагам камера от нас да снимам колата през ноща и ще има трупове

5 на е36-та и 2 на е34-та, чупат задно стъкло за да не се включи алармата и отварят или задната врата ако няма прекъсвач за алармата или задното стъкло, от там проверяват дали панела за касетофона ти е в жабката

По въпроса за стъклото, задължително си купи втора употреба от някой магазин но Симеон от тарамбуките, защото новото не е скъпо в Кобра но не е читаво - тея стъкла са с фабрично пресовано гумено оплътнение и ако не е оригинално ще ти протече или дрънчи - въпрос на време. Отиди до ти го сменят майстори защото пада голямо разглабяне на вратата за да се сложи новото.
Между другото на мене ми срязаха 4 чисто нови зимни гуми преди пет дена

.
и при ба6та ми така стана с тва малко стъкло .... ама се спуках да се хиля 6тот пи4а не смени стъклото ами написа на една бележка която седе6е отзад и се вижда много добре.... "БЕДНА ВИ Е ФАНТАЗИЯТА АКО ВИ ХВАНА"
и наи интересното колаа седе6е навън една камара време и никои несмея да я пипне
един познат пук бе6е хванал един то4но коато му сваля лаисните
лелее какаво му се слу4и
пи4а като му отпрал един 6ут в гърба и тоя изкривил предната врата
4естно казано и на мен нема6е да ми дреме даже о6те 6тях да го блъскам като него
тъпото било 4е до6ъл полицаи и го спрял да не го рита ве4е ....
мани мани та то веднъж 6е ги гепиме ама къв запомня6т бои 6е изядат може и да им сменим професията заедно с физиономитя

и наи интересното колаа седе6е навън една камара време и никои несмея да я пипне

един познат пук бе6е хванал един то4но коато му сваля лаисните

лелее какаво му се слу4и

пи4а като му отпрал един 6ут в гърба и тоя изкривил предната врата

мани мани та то веднъж 6е ги гепиме ама къв запомня6т бои 6е изядат може и да им сменим професията заедно с физиономитя

Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!

- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
иди в Кобра момчетата си знаят работата,а и стъклото се сменя малко гадно,но иди в централния им офис в Орландовци там са спецове.
Последна промяна NAPSTERS на 23 Мар 2006, 22:43, променена общо 1 път
добре де нещо не ми е ясно как влизат в колата по тоя начин .. дори и по някаква незнаина причина да не ти се пусне алармата като счупят стъклото после как влизат? не могат да свалят прозорец щото е електрически не могат и да отключат колата от палчето щото на е34 алармата заключва така че и отвътре да не можеш да излезнеш ...
на мен на старата ми кола (пак е34) ми откраднаха касетофона но ми бяха счупили ключаката... никакви стъкла не бяха пипали..
на мен на старата ми кола (пак е34) ми откраднаха касетофона но ми бяха счупили ключаката... никакви стъкла не бяха пипали..
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Дааа, Plague е прав - алармата е с мъртъв ход на зключването и няма влизане ни отвън навътре, нито обратното
...
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Не съм сигурен ,но за автомобилите от Е34 серията след '93 година и включително, оборудвани с аларма "Serb&Star" високо ниво е достатъчно да се заключи автомобила от дистанционното/ключа и абсолютно цялата механика по вратите остава деактивна
Дори да има човек вътре в купето,след заключване ,той не може да излезе по никакъв начин,освен чрез счупване на стъкло и излизане през него
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
приятели малко да ви разо4аровам заалармите наскоро замина мои познат 4овека осилено се занимава с присвоияване на луксозни возила
така да го кажа попитахго има ли аларми и клу4алки които наистина са проблем и тн
мом4ето каза няма кола която да неможем да отворим
говоря за професионалисти са ако имате касмета да хванете некоа бала4е до колата моляви не го даваите на полиция а аго закараите до мазето
така4е тия еми с алармите са безмислени от гледна то4ка да се опитаме да си запзиме колите кжото ни е писано такова

мом4ето каза няма кола която да неможем да отворим
говоря за професионалисти са ако имате касмета да хванете некоа бала4е до колата моляви не го даваите на полиция а аго закараите до мазето

така4е тия еми с алармите са безмислени от гледна то4ка да се опитаме да си запзиме колите кжото ни е писано такова

11 мнения
• Страница 1 от 1