удрят кепенците на 1ва серия М и 5та серия GT
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: удрят кепенците на 1ва серия М и 5та серия GT
Не ми се спори , но според БМВ , ГТто е точно семейно возило за "големи пътувания" .
Аз пак ще си кажа , че за мен не е чак толкова грозно , колкото го изкарват , а за вътрешен простор ви е бедна фантазията .
Аз пак ще си кажа , че за мен не е чак толкова грозно , колкото го изкарват , а за вътрешен простор ви е бедна фантазията .
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Може би ако бяха направили 5та серия ГТ нещо ваноподобно като R-класата на Мерцедес нещата щяха да са по-различни. А и семейството много добре си пътува и с нормалната 5та серия.
Si non confectus, non reficiat.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Може би ако бяха направили 5та серия ГТ нещо ваноподобно като R-класата на Мерцедес нещата щяха да са по-различни.
Е точно заради грандиозния "успех" на Р класата , БМВ не искаха да направят ван .
А и семейството много добре си пътува и с нормалната 5та серия.
Е сега подробности

Някой ако може да извади данни за продажби да съпоставим Х6 и Ркласа с това ГТ , ще е интересно .
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Eми в цялата гама на лимузините , след като се появиха джипките и хечбека , много логично беше да се появи и Баварският Еспейс
Пазара определя, ама за ся явно не сме го закършили толкова, че да покриваме тая ниша
Очаквам първият микробус на БМВ, както и първият ///М-тир с ролкейдж в ремаркето - специално за др(ифт)айвинг плежър
Тогава нафтаджийте ще си паднат на оназ работа, щото познайте от де ще взимат турботата

Пазара определя, ама за ся явно не сме го закършили толкова, че да покриваме тая ниша

Очаквам първият микробус на БМВ, както и първият ///М-тир с ролкейдж в ремаркето - специално за др(ифт)айвинг плежър

Тогава нафтаджийте ще си паднат на оназ работа, щото познайте от де ще взимат турботата

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Стига бееее. Аз тъкмо гледах на живо две 5GT и реших, че това е колата мечта. Вкарах я в плановете за бъдещите покупки, а те щели да я спират....
Дано това е само партенка. Колата е страхотна! Определено е изпреварила времето си.
Дано това е само партенка. Колата е страхотна! Определено е изпреварила времето си.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Ами радвай се колега - цената на това БМВ ще се срине главоломно 

- w3s7
- Потребител
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
и в последния Top Gear още по добре представиха единичката ,че тя има смисъл и предназначение и къде точно е разликата м/у 135i и 1ва серия М .. естествено по дебилния им начин
не може просто заради сравняването на хартия на статистиките на 1М и други модели да се заклеймява модела като безсмислен,разочарование и тн. ... при условие ,че на всеки тестдрайв и ревю го заливат с похвали, и точно това че е лимитирана серия ,която за жалост вече не се произвежда затвърждава това ,че колата е създадена с идея и за определени хора .. за останалите които искат бърза единичка - 135i

не може просто заради сравняването на хартия на статистиките на 1М и други модели да се заклеймява модела като безсмислен,разочарование и тн. ... при условие ,че на всеки тестдрайв и ревю го заливат с похвали, и точно това че е лимитирана серия ,която за жалост вече не се произвежда затвърждава това ,че колата е създадена с идея и за определени хора .. за останалите които искат бърза единичка - 135i

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Много поздрави на колегата, който видя Еспейс в 5GT, доста развинтена фантазия наистина. За мен лично, изкл. автомобил, жалко, че е една торба пари, ама явно има за какво. Пък и кой знае....
P.S. А дали има розови гущери
P.S. А дали има розови гущери

Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3