Тема за Търсене и Предлагане на Части за Акули !!!

Класически модели - Е12/E21/E23/E24/Е28

Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Re: Тема за Търсене и Предлагане на Части за Акули !!!

Мнение от Lenco » 18 Юни 2011, 21:11

Изображение
Дискове за е21, предни плътни и вентилирани, задни дискове, и спирачни апарати за плътни дискове.
Някой ако си хареса нещо да предлага цена.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E21; Е28; E30; Е34; E39; Z3
Мечтае да кара: M-Пауър пакет, брат направо самолет

Мнение от TheStorm » 22 Юни 2011, 20:24

Здравейте колеги,

Имам едно търсене : Седалки за Е21, кожен салон, за предпочитане нещо светло (беж) но може и черно. Понеже още се двуомя дали да си направя моите или да взема оригинални кожени, моля само седалки в добро състояние. Може и само две предни, може и плюс задната.

За контакт - тук или ЛС. За предпочитане от София.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 M5 20 JAHRE
Мечтае да кара: E34 520 на метан

Мнение от sixstraight » 23 Юни 2011, 17:35

:D
Последна промяна sixstraight на 30 Сеп 2012, 21:58, променена общо 1 път
Всички пътища водят към НАДИН :twisted:

Потребител
Аватар
Кара: e23 735i '81

Мнение от sedmaka » 23 Юни 2011, 20:24

Здравейте колеги. Искам да запитам някой дали има вентилатор на парното за е23....също така ме интересува някоя палава шофьорска седалка, че моята се изкоруби горката ;) Благодарско предварително :)

Потребител
Аватар

Мнение от -ZEX- » 24 Юни 2011, 2:37

Имам цялото парно с радиятора от Е21, ако става нещо :dunno: да ти го давам.
2 Fast 2 Real

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
Мечтае да кара: 850
Детайли за колата: петица- хубавица

Мнение от akula » 25 Юни 2011, 17:49

sedmaka написа:Здравейте колеги. Искам да запитам някой дали има вентилатор на парното за е23....също така ме интересува някоя палава шофьорска седалка, че моята се изкоруби горката ;) Благодарско предварително :)

колега, евала за етусиазма. но не те ли боли сърцето, като я гледаш с тези врати :roll:
читава шофьорска седалка за е23... невъзможна мисия, аз поне не съм виждал.
помисли да си претапицираш твойта. а парното на е21 няма да стане на е23, за съжаление. сигурен ли си, че проблема е в самото парно?
понякога вакуумния клапан се прецаква, и парното се сговнясва
-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34

Потребител
Аватар

Мнение от sedmaka » 25 Юни 2011, 23:22

akula написа:
sedmaka написа:Здравейте колеги. Искам да запитам някой дали има вентилатор на парното за е23....също така ме интересува някоя палава шофьорска седалка, че моята се изкоруби горката ;) Благодарско предварително :)

колега, евала за етусиазма. но не те ли боли сърцето, като я гледаш с тези врати :roll:
читава шофьорска седалка за е23... невъзможна мисия, аз поне не съм виждал.
помисли да си претапицираш твойта. а парното на е21 няма да стане на е23, за съжаление. сигурен ли си, че проблема е в самото парно?
понякога вакуумния клапан се прецаква, и парното се сговнясва

Здравей колега....ами да ти кажа честно, идеята за вратите беше излязла на бял свят през зимата на 2005....математически погледнато аз бях тогава хлапе на 17 години, а и идеята беше на майстора който я прави...и с лапешки акъл се съгласих и така...пък и ако ще е тунинг по колата - да е пуристки ;) Относно седалката - опасявах се от това...надали ще намеря някоя читава, но да питам все пак....а идея от кой модел може да стане ???
Всъщност се оказа, че това е някакъв вентилатор на климатика...парното си бачка, даже снощи го пробвах - духа, но климатика не ебава; вакуумния клапан го смених..и той беше загинал геройски...като цяло мисля да сменя и компресора защото и той мисля, че ще издфъхне скоро.....
Казвам отсега за да не ми правите забележки - не разбирам много от двигатели, техника и прочее....имам някакви познания, но за технически въпроси относно колата се допитвам до майстори и предполагам ви е ясно колко бели косми ми е докарало това :banghead: ама като гледам тук ще се родя.....поне пълноценни съвети и съветници - много ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 26 Юни 2011, 8:47

Не съм 100% сигурен, но мисля че предните седалки на Е28 и Е23 са еднакви, ако греша моля да ме поправите :)
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

Потребител
Аватар

Мнение от sedmaka » 26 Юни 2011, 12:31

Витанов написа:Не съм 100% сигурен, но мисля че предните седалки на Е28 и Е23 са еднакви, ако греша моля да ме поправите :)

Мисля че си прав, авера ми....и в темата за Взаимозаменяаеми части пак имаше мнение, че стават седалките. Аз искам да сложа някоя по широка и хубава, но се съмнявам, че ще пасне идеално. Тапицерията и е нова на седалката, но странична - дясна опора е заминала на кино и не се връща ;) Счупена е и се лъзгам при леви завои ;) След време смятам да и слагам кожен салон та затова искам седалките да са читави.....ако можем да разберем дали мога да сложа от Е34, Е32 и т.н. ще е божие дело :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 405 GRi 1.9
Мечтае да кара: BMW E28 520i @1987

Мнение от shrekypz » 26 Юни 2011, 21:30

Търся си оригинален волан за е21, ръчка за прозорец (предна дясна ако има значение) и педали (гумените неща на тях, не самите педали) ако случайно изпаднат, моля пишете на ЛС ако някой има нещо, само не режете главата :mrgreen:

ентусиаст
Аватар
Кара: ретро ръжди

Мнение от M.Velichkov » 27 Юни 2011, 8:21

При мен колега на е12-то седалките ми стават и от е28, копувал съм салон от е28 дето шофьорската беше от е34. След като са ти казали, че ще паснат от е28 логиката показва, че ще станат и от е34. Единствено тези от е34 седят малко по-напред(по спомен)
Айде да играем на една игра. Казва се "върви на майната си". Ти си пръв.......

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Exy » 27 Юни 2011, 9:35

Колеги някой да има случайно клапана за регулиране налягането на бензина за стария М30Б28 от 80 година. Имам един от Б35 от по-късна година, но той не става. Умря ми М30ката и мисля да почна с това (помпата се форсира, като стисна обратния маркуч й се нормализира звука), обаче нов е доста пари, а аз даже не съм на 100% убеден, че самата помпа не е счупена нещо.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
Мечтае да кара: 850
Детайли за колата: петица- хубавица

Мнение от akula » 27 Юни 2011, 10:20

sedmaka написа:
Витанов написа:Не съм 100% сигурен, но мисля че предните седалки на Е28 и Е23 са еднакви, ако греша моля да ме поправите :)

Мисля че си прав, авера ми....и в темата за Взаимозаменяаеми части пак имаше мнение, че стават седалките. Аз искам да сложа някоя по широка и хубава, но се съмнявам, че ще пасне идеално. Тапицерията и е нова на седалката, но странична - дясна опора е заминала на кино и не се връща ;) Счупена е и се лъзгам при леви завои ;) След време смятам да и слагам кожен салон та затова искам седалките да са читави.....ако можем да разберем дали мога да сложа от Е34, Е32 и т.н. ще е божие дело :)

по принцип, седалките на е23 имат някой функции тип "зъболекарски стол", дет не знам дали ги има и при е12, е28. при е34 май ги има.
-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E12 528
Мечтае да кара: Renault Alpine A110
Детайли за колата: E12 528i '78, Zypressengrün M30B28

Мнение от DMC » 27 Юни 2011, 11:56

Колеги, трябва ми виско за Е12, Е21 М20Б20. Като гледах по разни схеми изглежда да е същото и от E23 М30. Трябва ми заедно с перката. Също така ми трябва външна горивна помпа 3 бара от Е12, Е28, Е30. Може да я има и в други модели. Очаквам предложения на ЛС или в скайп : freshkidicebg

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: Alpina B7 Bi-Turbo

Мнение от axel_stz » 27 Юни 2011, 16:04

moksika написа:При мен колега на е12-то седалките ми стават и от е28, копувал съм салон от е28 дето шофьорската беше от е34. След като са ти казали, че ще паснат от е28 логиката показва, че ще станат и от е34. Единствено тези от е34 седят малко по-напред(по спомен)

Колега, логиката ти е желязна :bowdown: Аз съм с предни седалки от Е34 в моето Е28 :yes: Единствената разлика в закрепването между двата модела седалки е в това, че тези от Е34 са само с два болта отзад, докато при седалките от Е28 има 4 болта - по два отпред и отзад. Различни са и закопчалките за коланите, но и това се сменя, стига човек да има нужните желание, време и средства :yes:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Shark Sector