Бисери от форума
Модератор: Общи модератори
- BorisBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на изпарения
Re: Бисери от форума
bate_boiko написа:Трябва да се гледа в перспектива. Ако ви се наложи да идете на важна бизмес среща, с Е46 ли ще идете или с дърто Е30? Писна ми да ги гледам и на юбилейния събор тия антики...
За мен, да караш Е30 си е жив мазохизъм - няма комфорт, повечето нямат даже клима, да не говорим какви кашони са, пред разпад... Е кое нормално мишле ще се качи в такава гробница? То ако бяха толкоз хубави, БМВ щяха да ги произвеждат и днес. Просто следвам пътя на логиката.
Аз даже се замислям да продавам Е46-цата, че нещо ми одъртя и тя и ще се оглеждам за някоя Е92-ка, ама още навивам родителските тела, че нещо още се кумят... може Е46-цата да я продам на френда, та като си взема Е92-ка, да не ме излага с тая Е36-ца.
viewtopic.php?f=2&t=257352&start=15

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
barty написа:Maverick_VS написа:Демирев написа:Витанов написа:Каква дилема само..40к. е сериозен бюджет в който влизат доста хубави джипове, какво толкова има за чудене
Не виждам, къде е сериозното на 40 000 лв......Демирев написа:Решил съм да взема на 10 месечен безлихвен лизинг телевизор от 1299 лв.....
![]()
![]()
![]()
![]()

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
тъкмо го поствах 

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
w3s7 написа:имам 2 талончета - "Пълен" и "К" .. и подозирам че ми остават само още 2 букви до награда ..

- goguma
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(
Тоя индивид няма как да не получи почетно място в темата
Цялата му тема е съставена от едно непрекъснато изречение с разни нови думи, а за пунктуация явно никога не се е чувало:
Върхът на всичко е заглавието на темата - "Проблем сас автоматична скорусна кутия е 39 тип троник" - viewtopic.php?f=35&t=258195
Аз не знам кога ще въведете директен бан за такива смотани аналфабети
Оправдания от типа "тука сме във форум, к'во ти дреме", "пиша на фонетика", или "е карай, нали се разбира" и т.н. не мисля че важат, не е никак трудно да се пише грамотно, с едно изключение - ако изобщо знаеш как се пише грамотно. За Вас не знам, ама мен ме е много срам от такива индивиди 

slavi8601 написа:Здравейте колеги от скоро имам е39 99г автоматик тип троник и вчера докато карам започна да превключва сама на каквато предавка си поиска бързо включвам на задна стои извесно време сеедно е на свободна и по някои време зацепва ходих при майстор ими каза че било от лоста ако някой има идея от какво може дае моля дами помогне щесаму много благодарен защото незнам какво да правя благодаря предварително
Върхът на всичко е заглавието на темата - "Проблем сас автоматична скорусна кутия е 39 тип троник" - viewtopic.php?f=35&t=258195

Аз не знам кога ще въведете директен бан за такива смотани аналфабети

Последна промяна goguma на 30 Юни 2011, 23:53, променена общо 1 път
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
ango__2 написа:колеги имам е 36 ванос и надува повдигачите.някои знае ли от какво може да е?

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
LiTtLeRoCk написа:ango__2 написа:колеги имам е 36 ванос и надува повдигачите.някои знае ли от какво може да е?
![]()
![]()
Представям си какъв оркестър са

- darko1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20TU '00 Shadowline
- Мечтае да кара: Самолет
vgza написа:Аз се надъхвам да си сменя тримовете в колата с карбонови, че моите са от онези с алуминиевите кубчета и ме дразнят супер много, имам чувството че таблото ми е облепено с алуминий от шоколад

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 1&start=15
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
ogata написа:pampo написа:///Ivan написа:Бягай на далече от автоматик
Това пък защо?
Щото ако си вземе 316 с автоматик е все едно да ти ръгнат тирбушон в гъза и да те карат да бягаш ... ма бързо
И колоездачите ще му правят знаци с ръце да мине в дясно

viewtopic.php?f=4&t=258785&start=30
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
uricatoli написа:Stoicho написа:M2PR написа:пп. И още малко, за да видиш поне веднъж живота си красива, лачена 30ка, с "м40"![]()
пп2. Стойчо, 'га имаше 30ка не рева; 'га имаш е36 - не я изкарваш от гаража![]()
![]()
Аз затва пак си я прибирам да не рива....че онова само за донорче май ще да става
Ми че те хората са казали.. "Всеки БМВ ентусиаст рано или късно си взема е36... За донор.."

от: http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 4&t=258328
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Bъ3eLa_csl
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e12 525
Raya написа:ogata написа:Изтрихте ми 2 поста, явно неугодни на някого ... но тва е положението, той все още не може да кара за мен![]()
Raya на тебе мястото не ти ли беше в кухнята ?
Няма да пиша повече, под нивото ми е да обсъждам моторния спорт с некомпетентни хора . Дано момчето се научи, че някой ден да заслужи похвалата ми
Добре ще направиш. Видяхме, че за всеки може да кажеш по нещо, дори за мен...... и си прав - правя включвания от кухнятаи понеже тук ми е мястото, докато си готвя се зачудих.... вие на село от кога имате интернет

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Prekysvach написа:към събора се закачах на едни пичове с едно много яко е60 535д с мойта смешна 23-ка, обаче очаквах повече откъм вървеж мисля си че едно понацепено 28-че ще прави кантари ако не дори и ....

- B.Tunchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 ///M5
- Детайли за колата: Eisenmann Exhaust
Е, тук със същия успех, можем да сложим и твоето мнение, от същата тема...

blacksapphire написа:A, имам си една назобана 535д в семейството, върви повече от Е39 М5