Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- mejdupraznika
- Потребител
-
- Кара: 4
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)
Flymen написа:Специално за яйцата -приемания холестерол чрез храната е доста по-малък процент отколкото собственото производство на организма ,затова и не виждам смисъл да деля жълтъците .Ям си по 6-7 цели яйца всеки ден (домашни разбира се ) и се чувствам отлично ,нямам никакви проблеми .Изследванията ми са в норма ,така ,че си ги хапвайте цели ,но пак с някаква нормална мярка.
Да, но някой ако реши че трябва да приема над 200 грама белтък на ден

- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
Назад във темата съм го написал:
След продължителен прием на яйца 10 сурови и 10-15 с храната всеки ден на изследването ми на кръвта показа холестерол на минимума
Холестерол се вдига от алкохол и захарни изделия
След продължителен прием на яйца 10 сурови и 10-15 с храната всеки ден на изследването ми на кръвта показа холестерол на минимума
Холестерол се вдига от алкохол и захарни изделия
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
след принудителна пълна "отпуска" от 1 месец- първа тренировка- трагикомедия -30-35 процента от последната
опреснено инфо-2ра тренировка след залежаването - на може би 80-90 процента вече(с уговорката че имам 4-5 кг чиста сланинка от залежаването -не че и преди това бях много чист

доволно

п.п- става дума за лостове,тежестите отпадат след тия ядове с кръста

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Колеги дайте съвет...
харесал съм си тези два продукта
http://www.silabg.com/bg/90-UNIVERSAL-A ... -Tabs.html
http://www.silabg.com/bg/346-UNIVERSAL- ... Y-PRO.html
Има ли смисъл да ги комбинирам ? Или да взема само единия и примерно креатин или нещо друго ? Целите са ми по-скоро влизане в добра форма и качване на няколко кг в дългосрочен план. Тренирам по 4-5 пъти в седмицата.
харесал съм си тези два продукта
http://www.silabg.com/bg/90-UNIVERSAL-A ... -Tabs.html
http://www.silabg.com/bg/346-UNIVERSAL- ... Y-PRO.html
Има ли смисъл да ги комбинирам ? Или да взема само единия и примерно креатин или нещо друго ? Целите са ми по-скоро влизане в добра форма и качване на няколко кг в дългосрочен план. Тренирам по 4-5 пъти в седмицата.
- Zaho
-
-
Взимай аминото преди и след тренировка и преди сън. Протеините са пари на вятъра...
Само аминокиселини ли да взимам ? Да ги комбинирам с нещо друго ?
- Flymen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e61 530D 231hP
Може да ме "понахранят" някои колеги ама по-добре за тия 40-50лв. дето ще дадеш за тия аминокиселини ги вложи в 5-6 кг месо и 2 кори яйца .Първо виж си оправи храненето и тогава мисли за добавки-лично мнение
.

Аз с храненето горе долу се справям...храня се по 4-5 пъти на ден, вечер след 9 не ям, освен ако не съм бил до 9 на тренировка и след нея ям само месо/извара/яйца/кашкавал...
- Zaho
-
-
Nightmare написа:Само аминокиселини ли да взимам ? Да ги комбинирам с нещо друго ?
вземи си някакви витамини и минерали Анимал пак на мен ми деиства много добре пък и цената му падна доста А и подобрява много храносмилането с ензимите които има
Макар, че по добро подобряване на храносмилането и обмяната от Тибетската гъба (КЕФИР) не съм усещал досега от друго...
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Nightmare написа:Аз с храненето горе долу се справям...храня се по 4-5 пъти на ден, вечер след 9 не ям, освен ако не съм бил до 9 на тренировка и след нея ям само месо/извара/яйца/кашкавал...
Незнам , защо всички пишете че след 9 не ядете....
Това са космо-диети, тук говорим за реални неща и организма си има нужда от храна и след 9, особено ако не лягаш в 10:30. 200 грама извара преди сън са си задължителни направо
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
kriso85 написа:Nightmare написа:Аз с храненето горе долу се справям...храня се по 4-5 пъти на ден, вечер след 9 не ям, освен ако не съм бил до 9 на тренировка и след нея ям само месо/извара/яйца/кашкавал...
Незнам , защо всички пишете че след 9 не ядете....
Това са космо-диети, тук говорим за реални неща и организма си има нужда от храна и след 9, особено ако не лягаш в 10:30. 200 грама извара преди сън са си задължителни направо

Май погрешно съм се иразил
Преди лягане хапвам най-често яйца...2-3 сварени. Имах предвид че не ям примерно пържени картофи или друга тежка храна вечер.
А иначе имам малко тлъстинки в долната част на корема, които искам да изчистя, обаче искам и същевременно да не губя от килограмите си, а да качвам
Възможно ли е изобщо така или първо да свалям коремчето и след това да качвам
И освен аминокиселините какво друго да взема 

Преди лягане хапвам най-често яйца...2-3 сварени. Имах предвид че не ям примерно пържени картофи или друга тежка храна вечер.
А иначе имам малко тлъстинки в долната част на корема, които искам да изчистя, обаче искам и същевременно да не губя от килограмите си, а да качвам

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
@Kulov пробвах това което си ми написал и доста добре ми се отразява всичко, особенно бицепсите и гърдите направо ми горът
Благодаря ти за съветите! 

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Имам едно питане колеги, какво мислите за консумацията на кафе преди тренировка?
Принципно не пия кафе от около 3 години, общо взето гледам да не консумирам нищо, което ми убива апетита, а кафето е едно от тях. Та казаха ми че било добре да се пие кафе 30-тина минути преди тренировка. Вярно ли е това твърдение? Вие консумирате ли кафе изобщо?
Принципно не пия кафе от около 3 години, общо взето гледам да не консумирам нищо, което ми убива апетита, а кафето е едно от тях. Та казаха ми че било добре да се пие кафе 30-тина минути преди тренировка. Вярно ли е това твърдение? Вие консумирате ли кафе изобщо?
- Flymen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e61 530D 231hP
Аз лично последните 2-3 месеца взимам кофеин на таблетки 20-на минути преди тренировка и определено ми дава енергия -уточнявам,че по принцип не пия никакво кафе.Имам сила на тежестите ,а на кардиото се потя доста по-обилно.