Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: 4

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)

Мнение от mejdupraznika » 25 Юни 2011, 16:48

Flymen написа:Специално за яйцата -приемания холестерол чрез храната е доста по-малък процент отколкото собственото производство на организма ,затова и не виждам смисъл да деля жълтъците .Ям си по 6-7 цели яйца всеки ден (домашни разбира се ) и се чувствам отлично ,нямам никакви проблеми .Изследванията ми са в норма ,така ,че си ги хапвайте цели ,но пак с някаква нормална мярка.

Да, но някой ако реши че трябва да приема над 200 грама белтък на ден :D. И да яде по 20 яйца :mhihi:

Аватар
Детайли за колата: mnoo fast ;)

Мнение от Zaho » 25 Юни 2011, 17:33

Назад във темата съм го написал:
След продължителен прием на яйца 10 сурови и 10-15 с храната всеки ден на изследването ми на кръвта показа холестерол на минимума

Холестерол се вдига от алкохол и захарни изделия

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 26 Юни 2011, 15:28

след принудителна пълна "отпуска" от 1 месец- първа тренировка- трагикомедия -30-35 процента от последната :confused:

опреснено инфо-2ра тренировка след залежаването - на може би 80-90 процента вече(с уговорката че имам 4-5 кг чиста сланинка от залежаването -не че и преди това бях много чист :lol: )
доволно :smoke:

п.п- става дума за лостове,тежестите отпадат след тия ядове с кръста :banghead:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nightmare » 27 Юни 2011, 0:10

Колеги дайте съвет...
харесал съм си тези два продукта
http://www.silabg.com/bg/90-UNIVERSAL-A ... -Tabs.html
http://www.silabg.com/bg/346-UNIVERSAL- ... Y-PRO.html
Има ли смисъл да ги комбинирам ? Или да взема само единия и примерно креатин или нещо друго ? Целите са ми по-скоро влизане в добра форма и качване на няколко кг в дългосрочен план. Тренирам по 4-5 пъти в седмицата.
Изображение

Аватар

Мнение от Zaho » 27 Юни 2011, 1:23

Взимай аминото преди и след тренировка и преди сън. Протеините са пари на вятъра...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nightmare » 27 Юни 2011, 10:26

Само аминокиселини ли да взимам ? Да ги комбинирам с нещо друго ?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e61 530D 231hP

Мнение от Flymen » 27 Юни 2011, 10:33

Може да ме "понахранят" някои колеги ама по-добре за тия 40-50лв. дето ще дадеш за тия аминокиселини ги вложи в 5-6 кг месо и 2 кори яйца .Първо виж си оправи храненето и тогава мисли за добавки-лично мнение :).

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nightmare » 27 Юни 2011, 10:48

Аз с храненето горе долу се справям...храня се по 4-5 пъти на ден, вечер след 9 не ям, освен ако не съм бил до 9 на тренировка и след нея ям само месо/извара/яйца/кашкавал...
Изображение

Аватар

Мнение от Zaho » 27 Юни 2011, 13:18

Nightmare написа:Само аминокиселини ли да взимам ? Да ги комбинирам с нещо друго ?

вземи си някакви витамини и минерали Анимал пак на мен ми деиства много добре пък и цената му падна доста А и подобрява много храносмилането с ензимите които има
Макар, че по добро подобряване на храносмилането и обмяната от Тибетската гъба (КЕФИР) не съм усещал досега от друго...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 27 Юни 2011, 20:24

Nightmare написа:Аз с храненето горе долу се справям...храня се по 4-5 пъти на ден, вечер след 9 не ям, освен ако не съм бил до 9 на тренировка и след нея ям само месо/извара/яйца/кашкавал...

Незнам , защо всички пишете че след 9 не ядете....
Това са космо-диети, тук говорим за реални неща и организма си има нужда от храна и след 9, особено ако не лягаш в 10:30. 200 грама извара преди сън са си задължителни направо
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: му се с шпер

Мнение от Nikito_nn » 28 Юни 2011, 8:43

kriso85 написа:
Nightmare написа:Аз с храненето горе долу се справям...храня се по 4-5 пъти на ден, вечер след 9 не ям, освен ако не съм бил до 9 на тренировка и след нея ям само месо/извара/яйца/кашкавал...

Незнам , защо всички пишете че след 9 не ядете....
Това са космо-диети, тук говорим за реални неща и организма си има нужда от храна и след 9, особено ако не лягаш в 10:30. 200 грама извара преди сън са си задължителни направо

:yes: Абсолютно съм съгласен. И на мен ми е чудно как така няма да ядете след 9 :dunno: Аз лично не хапна ли нещо преди лягане, 1 час се въртя и не мога да заспа. 200гр. извара преди лягане са си супер. Тя изварата си е бавно разграждащ се протеин.
BMW - the POWER
Изображение - малолитражка
Изображение - М3
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nightmare » 28 Юни 2011, 14:10

Май погрешно съм се иразил :oops:
Преди лягане хапвам най-често яйца...2-3 сварени. Имах предвид че не ям примерно пържени картофи или друга тежка храна вечер.
А иначе имам малко тлъстинки в долната част на корема, които искам да изчистя, обаче искам и същевременно да не губя от килограмите си, а да качвам :lol: Възможно ли е изобщо така или първо да свалям коремчето и след това да качвам :roll: И освен аминокиселините какво друго да взема :roll:
Изображение

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 28 Юни 2011, 14:26

@Kulov пробвах това което си ми написал и доста добре ми се отразява всичко, особенно бицепсите и гърдите направо ми горът :mhihi: Благодаря ти за съветите! :)
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: му се с шпер

Мнение от Nikito_nn » 28 Юни 2011, 15:11

Имам едно питане колеги, какво мислите за консумацията на кафе преди тренировка?
Принципно не пия кафе от около 3 години, общо взето гледам да не консумирам нищо, което ми убива апетита, а кафето е едно от тях. Та казаха ми че било добре да се пие кафе 30-тина минути преди тренировка. Вярно ли е това твърдение? Вие консумирате ли кафе изобщо?
BMW - the POWER
Изображение - малолитражка
Изображение - М3
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e61 530D 231hP

Мнение от Flymen » 28 Юни 2011, 15:22

Аз лично последните 2-3 месеца взимам кофеин на таблетки 20-на минути преди тренировка и определено ми дава енергия -уточнявам,че по принцип не пия никакво кафе.Имам сила на тежестите ,а на кардиото се потя доста по-обилно.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата