Реле за мигачи + корите на вратите...

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Реле за мигачи + корите на вратите...

Мнение от krisu » 25 Юни 2011, 1:02

Колеги, леко глупави въпроси ама неможах да намеря тема относно 2рия проблем.

Първо... колата е Е36 М52Б20 купе, кое по дяволите от цялата кутийка с релета, е релето за мигачите? Левия мигач, нещо си прави своеволия напоследък, само когато му скимне. Пусна го, почне да цъка много учестено, а не както е нормалния интервал от време на цъкането. Десния си е екстра, тоя левия само понякога обаче... ту цъка нормално, ту цука учестено. Отварял съм кутията с релетата, щото сам махал това на перката, ама не знам кое от тях, ще е за мигачите. Имаше една схема преди бях мяркал, по нея барах това на перката ама нещо сега ми убягва...

Второ... мисля да претапицирам с алкантара, корите на вратите. Салона ми напа с алкантара по бордовете, та си мисля да сложа алкантара и на корите. Проблема обаче идва от там, че малката кора с тапицерията, просто от вътрешната страна не виждам да има тапи, както е при седана. Направо май е залепена, а мен ме е шубе да не я счупя... вие как я сваляхте?
Coulthard написа:Ти кон дето бяга да не яде виждал ли си ?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 320

Re: Реле за мигачи + корите на вратите...

Мнение от belial » 25 Юни 2011, 1:43

Ако цъка учестено сигурно не ти работи някоя крушка на левия мигач, провери ги и трите.
Разлепи малко от лаките кори и сипвай по малко коресалин. Мойте така бяха много здраво залепени, но сипвах по малко коресалих, чакам 2-3мин и дърпам, след което се разлепва много лесно и така докато свалиш цялата ;)

Потребител
Аватар

Мнение от plamky » 25 Юни 2011, 9:48

за мигача някоя крушка ти прави проблем :idea:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krisu » 25 Юни 2011, 19:57

Не е крушка, всички работят. За коресалина, ще пробвам с него.
Coulthard написа:Ти кон дето бяга да не яде виждал ли си ?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91 LCI/е36 дрифтачка

Мнение от dicho0o » 25 Юни 2011, 20:25

И аз мисля че е крушка,някоя не ти прави добър контакт сигурно и ту мига,ту не мига ;)
Изображение
..На завоя заляга ,конете яко напряга ,задницата бяга ,към мантинелата посяга ,педала до метала ,прекъсвача да откача ,да гърми гърнето ,да разцепва небето..

Назад към E36