Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)
Според мен режима на хранене и трениране е пряко зависим от водата. Дали качваш, чистиш, дали пиеш химии, то е един вид индивидуално.

По-добре само бит, отколкото бит и ебан !!!
- mejdupraznika
- Потребител
-
- Кара: 4
latrel написа:Литър е много малко, поне 3л.
Ако си на креатин 3-6л
Митко Димитров пие по 40л

Колеги, я кажете какви са Ви постиженията на силовия трибой?Ако искате, може и да споменете опит и възраст.
Клек: 1х107кг
Тяга: 1х123 кг
Лег: 1х96 кг
Години:25, опит в залата: 16 месеца, без химии, 78kg
Клек: 1х107кг
Тяга: 1х123 кг
Лег: 1х96 кг
Години:25, опит в залата: 16 месеца, без химии, 78kg
Последна промяна ludnik на 24 Юни 2011, 23:03, променена общо 1 път
хубаво е да споменаваш и ръст, тегло ...
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Пичове, не обръщайте темата на "мерене на.... постижения", както и на глупости относно 40 литра зейе в каца...
Искам да питам понеже не съм много наясно с азотите и матриците, кое ще е най-удачно да се купи в случая :
брат ми работи в Америка и вика, че тея две работи му идвали бая нанагорно и се поуморявал, понеже спал само по 3-4 часа, а някой път и не спал. Да му препоръчам нещо за енергия и сила или да си кара на енергийните напитки
брат ми работи в Америка и вика, че тея две работи му идвали бая нанагорно и се поуморявал, понеже спал само по 3-4 часа, а някой път и не спал. Да му препоръчам нещо за енергия и сила или да си кара на енергийните напитки

bam-bam написа:Дам, прав е колегата латрел.
И нека повече да взимат участие.
Че темата си е еднолично изкривена отдавна.
Хората даже броят водата и в яденето дето приемаме
А тоя как пие 40л вода .. има си подвижен кенеф с него ли
Всичко се брой, просто режима му е такъв на М. Димитров, той е професионален състезател за разлика от нас. Според мен на фона на кора яйца и по няколко пилета, 40-те литра вода се гидят някъде.
За колегата по-горе: не искам да се меря с никои и нищо, просто искам да получа малко инфо от колегите за техните режими, защото май всички карат на добавки...

ами той каза 6 часа пия вода и 6 часа пикая, другото е сън
- mejdupraznika
- Потребител
-
Абсурд , 40 литра вода. АЗ гледах интервю със един състезател, той казва така, на мене след 19-тия литър започвам да повръщам. А тия 40 литра, малко космическо е
. Верно след това се обезводняват 1-2 дена ама . 40 литра... 

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Абе що да не може
Тука има много силни играчи ... очаквам включване и ще видиш, че съм прав

Тука има много силни играчи ... очаквам включване и ще видиш, че съм прав

- Да, един път имах чувството, че ще се удавя. Толкова много бях изпил, че все едно целия бях под вода. На три състезания съм бил в топ форма и трите пъти докато съм се готвел, съм пиел по 40 и повече литра вода на ден – в продължение на един месец. Като не съм бил във форма, съм пил по 15. Целта на всичко това е да се изплакне натрия от организма. След това, непосредствено преди състезанието, се намалява постепенно, захранва се с въглехидрати и в деня на състезанието не се пие никаква.
- surfboard
- младши ентусиаст
-
- Кара: 4.0 TFSI
Колеги, искам да попитам колко цели варени яйца е допустимо да се консумират в рамките на денонощието от 85-килограмов атлет с една година стаж в залата?
- mejdupraznika
- Потребител
-
На 15 белтъка 3-4 жълтъка. 

latrel написа:- Да, един път имах чувството, че ще се удавя. Толкова много бях изпил, че все едно целия бях под вода. На три състезания съм бил в топ форма и трите пъти докато съм се готвел, съм пиел по 40 и повече литра вода на ден – в продължение на един месец. Като не съм бил във форма, съм пил по 15. Целта на всичко това е да се изплакне натрия от организма. След това, непосредствено преди състезанието, се намалява постепенно, захранва се с въглехидрати и в деня на състезанието не се пие никаква.
Хаа, еми така е....
surfboard написа:Колеги, искам да попитам колко цели варени яйца е допустимо да се консумират в рамките на денонощието от 85-килограмов атлет с една година стаж в залата?
Аз хапвам 2-3 цели или на 6-7 белтъка с 2 жълтъка, малко и до диета е и до черен дроб.
- Flymen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e61 530D 231hP
Специално за яйцата -приемания холестерол чрез храната е доста по-малък процент отколкото собственото производство на организма ,затова и не виждам смисъл да деля жълтъците .Ям си по 6-7 цели яйца всеки ден (домашни разбира се ) и се чувствам отлично ,нямам никакви проблеми .Изследванията ми са в норма ,така ,че си ги хапвайте цели ,но пак с някаква нормална мярка.