Случка в провинцията
Модератори: mitaka7, Общи модератори
69 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Гост
-
имаше една готина тема някъде тука ... да караме по бавно да сме по внимателни да не се изтрепем .... и всеки пишеше колко е примерен ама само си пишеше ... то тфа 1 път става после ше четем еди кфо си бмв еди къде си помлял еди кои си ... е да на тате е ама и тате после ще си чука главата ... така че нема лошо за ръчките само че мислете малко с тея глави
по въпроса с ръчките оная вечер си лафя с 1 познат и ми вика идвам на блг утре ше ти звъна да се видим .. е не ми звъна а ме намери в чата и вика имаш ли части за колата ... размазах се ... аз 5 мин давах заето и си мислех че ме базика ... ей така стават тея неща днес има утре нема
п.с. и аз май имам чуството че напоследък доста бмв-та се изпотрошиха ... явно хората се заблуждават карам БМВ и съм безсмъртен или мога да летя с него дига 350 ... аре умната и лека

по въпроса с ръчките оная вечер си лафя с 1 познат и ми вика идвам на блг утре ше ти звъна да се видим .. е не ми звъна а ме намери в чата и вика имаш ли части за колата ... размазах се ... аз 5 мин давах заето и си мислех че ме базика ... ей така стават тея неща днес има утре нема
п.с. и аз май имам чуството че напоследък доста бмв-та се изпотрошиха ... явно хората се заблуждават карам БМВ и съм безсмъртен или мога да летя с него дига 350 ... аре умната и лека

- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
ебати якото.....116 БМВ коня са повече коне от 116 VW коня
Bavarishe забавляваш много
сега се сещам......бащините ти 116 коне бяха по-мощни и от 150 "чужди" БМВ коне нали?
Така е мойто си е най-убаво

Bavarishe забавляваш много

сега се сещам......бащините ти 116 коне бяха по-мощни и от 150 "чужди" БМВ коне нали?

Така е мойто си е най-убаво

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
smg не може сички да караме бръзи голфове с пернишки номера.Некой требе да кара ибавните,но качествени коли 

ТДС - Турбо Див Селянин
- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
доста си наясно кой какво кара а? Гледам регистрацията ми знаеш, манталитета предполагам....
нали така или иначе не го караш ти качественото БМВ?!
По принцип избягвам да се заяждам, но твоите изказвания са направо бисери!
Хитър пешаходец си
нали така или иначе не го караш ти качественото БМВ?!

По принцип избягвам да се заяждам, но твоите изказвания са направо бисери!
Хитър пешаходец си

- Гост
-
sieg написа:bam-bam, не че се познаваме, ама аз кога ще ти дойда на гости на тебе, че да ме убедиш окончателно да си купя 318tds ... често имам път накъм Блгд ...
ела ще ти дам мойто че и без тфа нещо реших да ставам от лимон тиим ... сакам некое яко бръзо 320 ... ако си сериозен може да го обсъдим на чашка

bam-bam написа:sieg написа:bam-bam, не че се познаваме, ама аз кога ще ти дойда на гости на тебе, че да ме убедиш окончателно да си купя 318tds ... често имам път накъм Блгд ...
ела ще ти дам мойто че и без тфа нещо реших да ставам от лимон тиим ... сакам некое яко бръзо 320 ... ако си сериозен може да го обсъдим на чашка
Какъв е тоя лимон тийм

Другата седмица ще минавам. Пусни ми една ЛС с номера ти...
Идеята е много добра, ще я обсъдим.
bam-bam написа:sieg написа:bam-bam, не че се познаваме, ама аз кога ще ти дойда на гости на тебе, че да ме убедиш окончателно да си купя 318tds ... често имам път накъм Блгд ...
Какъв е тоя лимон тийм

Другата седмица ще минавам. Пусни ми една ЛС с номера ти...
Идеята е много добра, ще я обсъдим.
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
smg дали ше карам на тати колата или кола купена от него ми е все едно.Нали на мен ми е гадно.Аз си имам кола заради,която не съм ял и бачкам,за да изкарвам паре за нея.Може да е е БМВ ма мен си ми харесва и пак искам БМВ 

ТДС - Турбо Див Селянин
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Хора, не знам какво стана, че така се разпалиха страстите, но аз лично ще ви кажа следното :
Фен съм на БМВ, просто страшно много ме кефят тия коли, имат излъчване, агресия, стил, вървежния са - те ми въздействат най-силно и ме карат да тръпна както в никоя друга кола. В този форум има много готини пичове, но наблюдавам, за съжаление, и някои по-иначе хора. Какво искам да кажа - защо по дяволите по автомобилните форуми (било тук, тунингбг, volkswagen, audi или който и да е от другите) все се получават едни луди заяждания на рацерска тематика. ТЪПО Е! Вместо да се кефим взаимно на колите си и да си помагаме се плюем. Всичко живо плува, никой не чете, а само цитира и ПСУВА НА ПУСТИНЯК! И кво като кажете на някой дърво? Голфаджийте били селяци, джапанарките били пластмасарки, мерцедесите били варели, баварките били 20 годишни, неам си кфо - стига вече бе хора! Който има книжка - браво, че я е изкарал. Който няма не означава, че е бахур, ще изкара. Евала на тия които нямат и чакат реда си - бахури са тези ГЪЗЕТА, дето карат без книжка и са големите рацери. Не съм велик шофер, от 2-3 месеца имам книжка, но гледам да съм внимателен на пътя, защото не бих искал да загубя някой близък, дори котката си милея за нея да не я сгази някой. И не искам да причинявам това на друг, защото знам колко би го боляло. Защото е хубаво поне повърхностно да се мисли за тези неща. Язък, че пишат модераторите 100000 теми да внимавате - пак простеете. Аз също се изпускам с голфа от време на време с 80км/х, но мисля, че е в границите на нормалното. Старайте се да бъдете коректни на пътя и в живота си, дайте си граници. Всичко си е до шибано възпитание и комплексарщина. Всеки майка го е раждала и всяка кола си има своите качества и причини да се движи по пътя. Това, че съм от Видин не ме прави по-слаб шофер от някой софианец, варненец или друг човек от голям град. Но не ме прави и по-добър. Голфа не е номер 1 кола, но си има качества. Харесвам БМВ, но голфа също го харесвам, доста. Ауди също харесвам, пасат много, Митсубиши ЕВО ми е детската мечта и бих го предпочел пред доста БМВ-та и други коли. И т.н. - схващате ли ? Peace! Хубаво е, че всеки си защитава интересите, но по-умерено да го даваме. За мен VARBAV е изтъпел яко. Нищо лично, не го познавам, но така мисля. Да, моментна еуфория, но се е изпуснал, а не бива. Весело и яко е, но не е похвално да се кара с 180 по нашите пътища. Не, аз знам какво трябва да стане - всеки да загуби по един скъп човек на пътя и ще се усети, но не ви го пожелавам, защото е гадно. Аз си обещавам някои неща - без наркотици, без алкохол докато карам, без безумни изпълнения на пътя! Като правя дрифт ходя на безлюден полигон! И айде недейте моля да ми разправяте за лудите 518-ки - с ГОЛФ 2 1.8 се дига 200 с четворка кутия, щото още на 2-ра лепи почти 100. И може да и скъса гъза, пък ако ще с Ямболска регистрация да е
Но се усеща се едно е с 469 км/х. И да, бих го сменил за 518-ка, макар да е по-бавна:) Няма значение каква кола караш, какъв телефон носиш и т.н. - важно е какъв човек си, коплексари има МНОГО. Няма спор, че яката кола е символ на успелия човек, на познавача на коли и т.н., но това не го прави бог - той си остава простосмъртен. И няма право да се ебава с културен пич с жигулка. КУлтурата си е култура, ако ще да е целия в лайна човека - смейте му се, но не го ебавайте, защото няма да заслужите евала!
Фен съм на БМВ, просто страшно много ме кефят тия коли, имат излъчване, агресия, стил, вървежния са - те ми въздействат най-силно и ме карат да тръпна както в никоя друга кола. В този форум има много готини пичове, но наблюдавам, за съжаление, и някои по-иначе хора. Какво искам да кажа - защо по дяволите по автомобилните форуми (било тук, тунингбг, volkswagen, audi или който и да е от другите) все се получават едни луди заяждания на рацерска тематика. ТЪПО Е! Вместо да се кефим взаимно на колите си и да си помагаме се плюем. Всичко живо плува, никой не чете, а само цитира и ПСУВА НА ПУСТИНЯК! И кво като кажете на някой дърво? Голфаджийте били селяци, джапанарките били пластмасарки, мерцедесите били варели, баварките били 20 годишни, неам си кфо - стига вече бе хора! Който има книжка - браво, че я е изкарал. Който няма не означава, че е бахур, ще изкара. Евала на тия които нямат и чакат реда си - бахури са тези ГЪЗЕТА, дето карат без книжка и са големите рацери. Не съм велик шофер, от 2-3 месеца имам книжка, но гледам да съм внимателен на пътя, защото не бих искал да загубя някой близък, дори котката си милея за нея да не я сгази някой. И не искам да причинявам това на друг, защото знам колко би го боляло. Защото е хубаво поне повърхностно да се мисли за тези неща. Язък, че пишат модераторите 100000 теми да внимавате - пак простеете. Аз също се изпускам с голфа от време на време с 80км/х, но мисля, че е в границите на нормалното. Старайте се да бъдете коректни на пътя и в живота си, дайте си граници. Всичко си е до шибано възпитание и комплексарщина. Всеки майка го е раждала и всяка кола си има своите качества и причини да се движи по пътя. Това, че съм от Видин не ме прави по-слаб шофер от някой софианец, варненец или друг човек от голям град. Но не ме прави и по-добър. Голфа не е номер 1 кола, но си има качества. Харесвам БМВ, но голфа също го харесвам, доста. Ауди също харесвам, пасат много, Митсубиши ЕВО ми е детската мечта и бих го предпочел пред доста БМВ-та и други коли. И т.н. - схващате ли ? Peace! Хубаво е, че всеки си защитава интересите, но по-умерено да го даваме. За мен VARBAV е изтъпел яко. Нищо лично, не го познавам, но така мисля. Да, моментна еуфория, но се е изпуснал, а не бива. Весело и яко е, но не е похвално да се кара с 180 по нашите пътища. Не, аз знам какво трябва да стане - всеки да загуби по един скъп човек на пътя и ще се усети, но не ви го пожелавам, защото е гадно. Аз си обещавам някои неща - без наркотици, без алкохол докато карам, без безумни изпълнения на пътя! Като правя дрифт ходя на безлюден полигон! И айде недейте моля да ми разправяте за лудите 518-ки - с ГОЛФ 2 1.8 се дига 200 с четворка кутия, щото още на 2-ра лепи почти 100. И може да и скъса гъза, пък ако ще с Ямболска регистрация да е

BMW only!
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
amd аз не мразим голфовете,а шоферите им.Варбан е много свестно момче и най-малко ще седне да лъже.А колеги като тоя дето са чули само за 518 да си замълчат по-добре. 

ТДС - Турбо Див Селянин
- amd
- клавиатурен мунингист
-
Аз съм се возил в Е28 518 М10 и съм карал Е34 520, пък съм се возил в Е28 528 М30Б28 шпер - никога няма да ги забравя! ДА, прав си - голфаджиите са много и повечето селчаци - напълно съм съгласен. Просто голфа е супер практична кола и за тва така. Но нека не падаме на нивото на простаците. Щото наистина твърде много станаха и 17-18-19 годишните БМВ маниаци, дето се размазаха. НЕка не само караме по-хубави от голф коли, нека бъдем и по-кадърни шофери!
BMW only!
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
amd градски аз не знам с тфа за шофиорите какво искаш да ми кажеш,но аз лично вече карам много рядко или само на полигон,а и никога не съм си позволявал на места,където има дори и един човек.Аз съм се учил да карам в с.Дунавци в Циганската махала,че там ако згазим некой няма да е загуба
и по отсечката Ружинци-Медовница предполагам знаеш къде са тези места.Иначе из Видин се возя само около Кокиче и квартал Христо Ботев 

ТДС - Турбо Див Селянин
- amd
- клавиатурен мунингист
-
Кво ? АБЕ ЕЙ! ЗА КВО не свиркаш
Малелей градски! Егати кефа, не знаех, че има ентусиасти от тоя град. Па я немаше да се трошим да пишем така убаво ако съм знаял че ти си от тука.
ДАй на ЛС някакво телефонче, адресче - да се видим, да се запознаем - има още няколко човека, ДЕДАТА май беше от тук, един друг пич, но му забравих името. Оставам с впечатлението, че Видин е градът с най-много изселници въобще. Англия, Италия, Испания, София - навсякъде сме, но не и във Видин. Аз съм се учил от доста малък, баща ми ми даваше да местя много различни коли, после на курс с една Лагуна карах навсякъде и после грабнах голфчето и тръгнах сам. Страшно нещо е живота - ако се съберем всички във Видин, дето тук са родени, ще станем 500 000 град
Да направим някой старт на летището, ала-бала. Между другото - сори, че ви флудя темата, ама ни съ сдържах 

BMW only!
69 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5