БТВ Бензин в кръвта
Модератор: Общи модератори
63 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Re: БТВ Бензин в кръвта
Ето само репортажа за тези, на които не им се гледат коментарите в студиото...
http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/vid ... rosti.html
Жорес нещо са го цензурирали
Но поне призна, че колата не може да се сравни с хубава жена
Добър е репортажа и според мен, поне са се опитали да представят момчетата, гонките и пр. по по-нормален и реалистичен начин
И по-полека с критиките, че пред камерата не е като пред клавиатурата 
П.С. А пича с очилата е Шонди и е с очила...
по естетическо-суетни причини да го наречем 
http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/vid ... rosti.html
Жорес нещо са го цензурирали

Добър е репортажа и според мен, поне са се опитали да представят момчетата, гонките и пр. по по-нормален и реалистичен начин

П.С. А пича с очилата е Шонди и е с очила...

Последна промяна Apassionata на 24 Юни 2011, 14:16, променена общо 1 път
- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
Хареса ми репликата на пича с очилата:"до толкова ми държат гащите"-цитирам по памет....бе симпатяги бяха 

Съжалявам че сте със смесени чуства за репортажа, явно не сме се справили добре, но ако бях излязъл на улицата без гражданска и технически на колата да ме снимат щяхме да завършиме репортажа във второ рпу с прангите, нито имаше как и да ме догонят с маздата да ме снимат в движение между колите как се завирам. Очите ми са подути и съм изгорели от запален спирт вежди и мигли, но другия път ако искате да гледате азис и китаеца от изгорелото да говорят ще съм без очила.... коментара с 285 не се отнася за е30 и само да Ви кажа, щото репортажа е нарязан, и все пак още не съм толква спрял че да го направя с е30. Но и няма как да поканя никой от тук, защото съм изгонен от форума офицялно за дето не търпя разни такива като Е.Димитров да говорят за майка ми : Shondy се казвам за тези дето не ме познаха кой съм...
П.П. Приателю Е.Димитров, криех се или не като незнаеш не коментирай, най-лесно ми е да бях написал от майка се крия, ама дали не е твойта ... дръжте се на ниво моля Ви!
П.П. Приателю Е.Димитров, криех се или не като незнаеш не коментирай, най-лесно ми е да бях написал от майка се крия, ама дали не е твойта ... дръжте се на ниво моля Ви!
- remaka
- пияния майстор
-
- Кара: на мастика с айрян
- Мечтае да кара: е30 М3
benzin написа:NeedHead написа:Е.Димитров написа:benzin написа:вече е цял репортажа, явно от бтв са го едитнали, само не мога да разбера тоя що е с тъмни очила през нощта
Да не го познае майка му
после им седите при колите и им задавате тъпи въпроси!![]()
нещо си се объркал
Като не познаваш някой не говориш по негов адрес още по малко през компютъра

Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
Което не става с акъл,става с мощност

Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи

Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
- lowrider
- ентусиаст
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style
я чил аут ве тигри... 

Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
lowrider написа:я чил аут ве тигри...
то има ли тема,в която да не се хванем за гушите?...
...и сега половината щи кажат ТИ да одиш извън Чили

remaka написа:benzin написа:NeedHead написа:Е.Димитров написа:benzin написа:вече е цял репортажа, явно от бтв са го едитнали, само не мога да разбера тоя що е с тъмни очила през нощта
Да не го познае майка му
после им седите при колите и им задавате тъпи въпроси!![]()
нещо си се объркал
Като не познаваш някой не говориш по негов адрес още по малко през компютъра
аз задавам въпрос не говоря по адрес сеш се?
www.bmwпрофесори-bg.net
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Момчетата се представиха доста добре.Поздрави ! 

rocco325 написа:Съжалявам че сте със смесени чуства за репортажа, явно не сме се справили добре, но ако бях излязъл на улицата без гражданска и технически на колата да ме снимат щяхме да завършиме репортажа във второ рпу с прангите, нито имаше как и да ме догонят с маздата да ме снимат в движение между колите как се завирам. Очите ми са подути и съм изгорели от запален спирт вежди и мигли, но другия път ако искате да гледате азис и китаеца от изгорелото да говорят ще съм без очила.... коментара с 285 не се отнася за е30 и само да Ви кажа, щото репортажа е нарязан, и все пак още не съм толква спрял че да го направя с е30. Но и няма как да поканя никой от тук, защото съм изгонен от форума офицялно за дето не търпя разни такива като Е.Димитров да говорят за майка ми : Shondy се казвам за тези дето не ме познаха кой съм...
е де...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Стига с критиките,много от нещата са орязани,изказахме мнението,на голяма част от болното синьо/бяло общество,не мисля че сме направили нещо лошо 

Един е шестака и Крис Бенгъл е неговия пророк, да бъде благословен от Никасила, Ваноса и Голямото прасе , Амин.
Браво на колегите,супер адекватно си казаха....и показаха
нещата.
.Показаха,че не всички са неадекватни рацери,които само правят мизерии.

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Явор написа:285км/ч с е30![]()
![]()
![]()
...казал мечо пух и умрял от свръхдоза...![]()
![]()

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Къде ги видяха тея "състезания по улиците" като репортажа е от един "полигон"
Ама като чуеме "БМВ" и "каране" и дай веднага да говориме за "незаконни гонки по пътищата".
Що не снимаха през деня (както каза някой нагоре) да се види на какво място си чупят хората колите за да не карат по улиците, ама не по тъмно че така е по яко.
А да... к'во пищите половината като после чоплите семки и "им седите при колите и им задавате тъпи въпроси!"

Ама като чуеме "БМВ" и "каране" и дай веднага да говориме за "незаконни гонки по пътищата".
Що не снимаха през деня (както каза някой нагоре) да се види на какво място си чупят хората колите за да не карат по улиците, ама не по тъмно че така е по яко.
А да... к'во пищите половината като после чоплите семки и "им седите при колите и им задавате тъпи въпроси!"

- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
„Обичаме да караме, обичаме да го правим тук, да го правим навсякъде, но за съжаление в България няма други места, където да го правим, освен на улиците”, казва едно от момчетата.
подкрепям

- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
добре се представиха момчетата на интерюто
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
63 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5