плат за тапицерия таван, софия??
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- ////Alpine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe b20 sold, E85 Z4 Cabrio
- BAVARIAN STYLE
- Потребител
-
- Кара: 320 Е46
Re: плат за тапицерия таван, софия??
Не знам до Люлин,но на пътя за Панчарево ,след караулката на околовръстното има един хотел Галант.Там в двора му има склад за тапицерски материали-има всичко и е евтино.Склада е специално за автотапицерии.Аз си купих оттам плат и лепило и си претапицирах сам тавана.Стана супер и ми излезе евтино.Ако има някои по-близо до теб,нека колегите да кажат. 

- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
Кожи има ли там и на какви пари метъра
- BAVARIAN STYLE
- Потребител
-
- Кара: 320 Е46
Има всичко.Аз платът си го взех на 10/11 лв. с дунапрен отдолу.Изкуствените кожи пак са евтини,но не съм сигурен за цената -по-малко е от 10 лв.,а има и естествена ,но май са различни цени.Не искам да им правя реклама.Просто ако ти се занимава можеш да спестиш едни 100 лв. за тапициране на тавана.Ако някои знае и други такива магазини да сподели.
- Alien
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=1677674&sid=d1ea3419f6e5eeb4d3787b1306fcb8ae
Надолу в темата е посочено името на фирмата и координати.
Кожи имаха последния път като ходих, но за цени трябва да се чуеш с тях.
Надолу в темата е посочено името на фирмата и координати.
Кожи имаха последния път като ходих, но за цени трябва да се чуеш с тях.
- bimer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 320i
baitun написа:Кожи има ли там и на какви пари метъра
има доста кожи,цената е според това каква искаш.аз си купих изкуствена за 12лв.метъра и лепилото и е хубаво и евтино.
- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
Преди малко говорих с посочения по-горе магазин/склад/ и се оказа, че в момента имат само един вид черна изкуствена кожа, но била за седалки, след около 10-тина дни щели да получават нови партиди и разтеглива изкуствена кожа на цена около 16лв, ще се пробвам тогава
BAVARIAN STYLE написа:Не знам до Люлин,но на пътя за Панчарево ,след караулката на околовръстното има един хотел Галант.Там в двора му има склад за тапицерски материали-има всичко и е евтино.Склада е специално за автотапицерии.Аз си купих оттам плат и лепило и си претапицирах сам тавана.Стана супер и ми излезе евтино.Ако има някои по-близо до теб,нека колегите да кажат.
Малко ъп на стара тема, но мисля че информацията ще е полезна - склада за тапицерии още работи, намира се в двора на хотела, днеска ходих - ето и адрес :
Хотел Галант
ул. "Самоковско шосе" 122а
Sofia, Bulgaria
02 9751795
Много важно: работи от понеделник до петък, не знам кога отварят но затварят в 17:30
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Това е телефон на хотела, не на магазина за тапицерии. Ако някой има актуален, моля да го сподели.
Never mistake motion for action...
Взех визитка, на нея са записани телефони 02 979 14 05 и мобилен 087 865 40 20 - Auto Textil, не съм и звънял на тях но най вероятно са реални, досега съм звънял директно на телефона който съм посочил по горе в Хотела и от там ме ориентираха дали работят, след това директно ходих и си купих плат и лепило 

10 мнения
• Страница 1 от 1