БТВ Бензин в кръвта
Модератор: Общи модератори
63 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: БТВ Бензин в кръвта
Явор написа:285км/ч с е30![]()
![]()
![]()
...казал мечо пух и умрял от свръхдоза...![]()
![]()
честно казано всеки момент очаквах и ти да се появиш пред камерата

вече е цял репортажа, явно от бтв са го едитнали, само не мога да разбера тоя що е с тъмни очила през нощта 

www.bmwпрофесори-bg.net
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
benzin написа:вече е цял репортажа, явно от бтв са го едитнали, само не мога да разбера тоя що е с тъмни очила през нощта
Да не го познае майка му

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Има ли някой от колегите където да е с тези момчета зад Илиенци? А по между другото и аз съм ЗА да се направят полигони(извън града за да не пречи на никой) и хората да ходят и да се забавляват. За моторджийте няма какво да кажа. Тръпката и адреналина са уникални, но веднъж се пада с такова нещо.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- blabla
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: за Е36 тийм София
Да бяха снимали на светло да се видят дупките, а и репортерите нещо бъркат понятията дрифт/гонки 

Очаквайте скоро из форумите - да дарим за направата на "Писта Х".
Няма лошо.

Няма лошо.

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Направо си зарязах работата и се лепнах на служебното ТВ като почна предаването, кадрите с дрифта бяха
И аз много не разбрах, как пичовете говореха, че имат нужда от писта, пък после се намеси леко стийт-рацерска тематика и полиции-молиции, което беше малко излишно. А най- много изкърти въпроса "Някога поставяли ли сте живота си в опасност?" Отговор "На този въпрос после ще ти отговоря, като не е включена камерата"

Никой не мое ма връне на селу!
- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
© написа:В линка който съм пуснал репортажа за БМВ-тата почти го няма
Не познавам двете момчета които говориха с Антон Хекимян, обаче според мен заслужават поздравления. Представиха се добре и съм сигурен, че у голяма част от зрителите са предизвикали по-скоро симпатии, отколкото ужас![]()
Репортажът беше на ниво, само коментарите от студиото както винаги са адски малоумни и целящи да изкарат престъпници всички от репортажа.
Видях доста стикери по стъклата, все някои от форума ще е участвал, пък може и цялото видео да пусне
Напълно съгласен

- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
benzin написа:вече е цял репортажа, явно от бтв са го едитнали, само не мога да разбера тоя що е с тъмни очила през нощта
очилата беха за 3D

- NeedHead
- Брррръм!
-
- Кара: на стъклопласт ...
Е.Димитров написа:benzin написа:вече е цял репортажа, явно от бтв са го едитнали, само не мога да разбера тоя що е с тъмни очила през нощта
Да не го познае майка му
A що не излезнахте вие да кажете нещо, вместо да леете излишни коментари в Извън Темата!
ЕДИТ: Без да се обиждате,но това е първия репортаж със случайни участници от форума без да има изблици на българска реч от сорта на: "Амиии аз....", "Епаа ....", "Копеле, глей ся..." и пр.
Уж се борят за нещо, което всички желаят от все сърце! И да ги спамите за очилата си е доста долна постъпка при факта, че после им седите при колите и им задавате тъпи въпроси!

Последна промяна NeedHead на 24 Юни 2011, 13:50, променена общо 2 пъти
Life is Better SIDEWAYS!

bigmurzi написа:малко танкче
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Явор написа:285км/ч с е30![]()
![]()
![]()
...казал мечо пух и умрял от свръхдоза...![]()
![]()
с V10

You said: "Time will change!" What if it changes you?
NeedHead написа:Е.Димитров написа:benzin написа:вече е цял репортажа, явно от бтв са го едитнали, само не мога да разбера тоя що е с тъмни очила през нощта
Да не го познае майка му
A що не излезнахте вие да кажете нещо, вместо да леете излишни коментари в Извън Темата!
ЕДИТ: Без да се обиждате,но това е първия репортаж със случайни участници от форума без да има изблици на българска реч от сорта на: "Амиии аз....", "Епаа ....", "Копеле, глей ся..." и пр.
Уж се борят за нещо, което всички желаят от все сърце! И да ги спамите за очилата си е доста долна постъпка при факта, че после им седите при колите и им задавате тъпи въпроси!![]()

- SPEED_GABROVO
- ентусиаст
-
- Кара: дърто Е30
- Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет
Шапка свалям на момчетата с BMWтата,показаха,че не сме простаци,а хора който си обичат колите и искат писти, и нормални полигони ,да не пречат на никой с действията си.Само не разбрах,защо темата беше за нелегалните гонки,а даваха понички и дрифтове,трябва да се научят, да различават двете неща.Иначе аз лично съм против гонките,избиване на комплекси. 

BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.
NeedHead написа:Е.Димитров написа:benzin написа:вече е цял репортажа, явно от бтв са го едитнали, само не мога да разбера тоя що е с тъмни очила през нощта
Да не го познае майка му
после им седите при колите и им задавате тъпи въпроси!![]()
нещо си се объркал
www.bmwпрофесори-bg.net
63 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5