Алтернативна мултимедийна система - Dynavin DVN-Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
Re: Алтернативна мултимедийна система - Dynavin DVN-Е46
като излезе грешката, запиши кой файл е проблемен и направо го заменяй после
аз така правя, че не съм толкова навътре с тия програми
Изтегли си направо някое ново примо и после внимавай с гласовете, все пак провери всичко което писах по-горе
аз така правя, че не съм толкова навътре с тия програми
Изтегли си направо някое ново примо и после внимавай с гласовете, все пак провери всичко което писах по-горе
Май не сте прочели добре грешката:
Пише че не може да отвори показващия БГ-флаг към българския език. Big_Flag_Bul.bmp
Нали показва едно знаменце до надписа с езика.
Щом файла който не се отваря е с окончание БМП значи е снимка.
Аз при такъв проблем първо бих инсталирал версия в която въобще няма БГ език, при първоначално пускане ще му посоча че искам всичко да е на английски и после постепенно ще му добавям "екстрите" една по една и като гръмне ще знам от кое ми прави проблема.

Пише че не може да отвори показващия БГ-флаг към българския език. Big_Flag_Bul.bmp
Нали показва едно знаменце до надписа с езика.
Щом файла който не се отваря е с окончание БМП значи е снимка.
Аз при такъв проблем първо бих инсталирал версия в която въобще няма БГ език, при първоначално пускане ще му посоча че искам всичко да е на английски и после постепенно ще му добавям "екстрите" една по една и като гръмне ще знам от кое ми прави проблема.
прав си, че става въпрос за картинка, но тя пак се намира във папката и по-точно във zip файла с гласовете
така че със замяна на въпросния повреден файл, би трябвало да стане
така че със замяна на въпросния повреден файл, би трябвало да стане
- slavyan5
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 330xi
- Мечтае да кара: F25 X3 35i
Видяхте ли, че има нова част на сайта на Динавин за Андроид и е показан Е46 модела - http://www.dynavin.com/android.php
Има и горе в дясно някакъв ъпдейт... какво значи това според вас - че можете да си ъпдеитнете сегашната към Андроид, или това е ъпдейт за тези вече с андроид?
Според мен е по-добре да си го оставят с Windows CE, но те явно не смятат така...
Има и горе в дясно някакъв ъпдейт... какво значи това според вас - че можете да си ъпдеитнете сегашната към Андроид, или това е ъпдейт за тези вече с андроид?

Според мен е по-добре да си го оставят с Windows CE, но те явно не смятат така...

това е доста по-мощно като хардуер от нашите, едва ли ще е за нас
256мб памет и 600 мегахерца процесор
но нямам никаква представа от андроид като операционна система, ако и нашите ги направят андроид - аз се отказвам от тази тема
256мб памет и 600 мегахерца процесор
но нямам никаква представа от андроид като операционна система, ако и нашите ги направят андроид - аз се отказвам от тази тема

- slavyan5
- кандидат ентусиаст
-
Ако 256мб памет и 600 мегахерца процесор е мощно, колко е сегашното ?!
Да се надяваме да пуснат два варианта с този хардуер - един с Уиндоус СЕ и един с Андроид.
А някой от вас де е пробвал да свърже OBDII четец с Bluetooth по някакъв начин с тази навигация чрез някоя програма за Уиндоус СЕ?
Защото има един плюс за Андроида, че има безплатната програма Torque, която може да се свързва с такива OBDII четци и да показва интересни показатели от бордовия компютър.
Ето тук няколко клипчета, които показват какво прави:
http://youtu.be/U-h_J7RDXdw
и
http://youtu.be/WTR41JQCZr4
Ако някой успее да го пусне това, таблого на Е46, може да заприлича на това на GTR...

Да се надяваме да пуснат два варианта с този хардуер - един с Уиндоус СЕ и един с Андроид.
А някой от вас де е пробвал да свърже OBDII четец с Bluetooth по някакъв начин с тази навигация чрез някоя програма за Уиндоус СЕ?
Защото има един плюс за Андроида, че има безплатната програма Torque, която може да се свързва с такива OBDII четци и да показва интересни показатели от бордовия компютър.
Ето тук няколко клипчета, които показват какво прави:
http://youtu.be/U-h_J7RDXdw
и
http://youtu.be/WTR41JQCZr4
Ако някой успее да го пусне това, таблого на Е46, може да заприлича на това на GTR...

ако пуснат Dynavin с уиндос ХР може да подкараме и DIS направо
Живи данни, диагностика, кодиране - всичко
Мисля че това е вариант само за андроид, за уиндос СЕ е изключено да има нещо подобно
а сегашният процесор не знам колко е - май беше някакъв 500 мегахерца с 64мб памет
въпреки това, ако сравня тези 600 мегахерца и 256 мб памет с андроид таблетите, то устройството отново ще е в дъното на класацията по хардуер. Скоро се интересувах, и общото мнение беше да не се купува таблет под 1 гигахерц процесор и 512мб памет

Мисля че това е вариант само за андроид, за уиндос СЕ е изключено да има нещо подобно
а сегашният процесор не знам колко е - май беше някакъв 500 мегахерца с 64мб памет
въпреки това, ако сравня тези 600 мегахерца и 256 мб памет с андроид таблетите, то устройството отново ще е в дъното на класацията по хардуер. Скоро се интересувах, и общото мнение беше да не се купува таблет под 1 гигахерц процесор и 512мб памет
На нашите платформи не може да се инсталира Андроид , както и обратния вариянт.
Всяка платформа се изгражда за определена ОС.
Нашите са Nowada , а такава с Андроид няма.
Също така не може на Динавин с Уин ЦЕ 5,0 да се сложи 6,0
Всяка платформа се изгражда за определена ОС.
Нашите са Nowada , а такава с Андроид няма.
Също така не може на Динавин с Уин ЦЕ 5,0 да се сложи 6,0
- slavyan5
- кандидат ентусиаст
-
Преди малко видях, че на сайта на Dynavin имат за контакт скайп ник нейм, който, естествено, е Dynavin.
Смятам да им пиша и да представя исканията си!
Ако искате, може и вие да се свържете с тях да видят, че от България има такава огромна маса заинтересовали се хора и да не вземат на сериозно.
И да спрат най-сетне с тоя популизъм с Андроид или поне да поддържат две паралени версии.
Смятам да им пиша и да представя исканията си!

Ако искате, може и вие да се свържете с тях да видят, че от България има такава огромна маса заинтересовали се хора и да не вземат на сериозно.

И да спрат най-сетне с тоя популизъм с Андроид или поне да поддържат две паралени версии.

Някой сложил ли е фърм от март тази година да каже как дали има някаква промяна в менята, копчета 

- slavyan5
- кандидат ентусиаст
-
И аз искам да питам за фирмуера - от къде го сваляте?
Stim написа:Някой сложил ли е фърм от март тази година да каже как дали има някаква промяна в менята, копчета
дай линк, че този съм го пропуснал?
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Колеги дали има някой доброволец от София който да се навие да разгледам това устройство на живо какво представлява,защото цената не е никак малка,а пък ми се иска да го видя що за чудо е 

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- slavyan5
- кандидат ентусиаст
-
И аз проявявам интерес да го разгледам. Някой от притежателите дали ще ходи някоя вечер на ОМВ-то?
Не мога да открия точно сайта, където го четох, ама тук говорят (частично) за нов фърм
http://forum.e46fanatics.com/showthread ... 537&page=3
Познавал се от нашия по това, че MODE не сменя режимите от радио на сд, на усб... а отваря оранжевото екранче, на което са подредени всички източници. Това по спомен
http://forum.e46fanatics.com/showthread ... 537&page=3
Познавал се от нашия по това, че MODE не сменя режимите от радио на сд, на усб... а отваря оранжевото екранче, на което са подредени всички източници. Това по спомен