Киномания
Модератор: Общи модератори
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: Киномания

Аз имах предвид , че докато се изредят потенциалните 4-5 сезона ще минат поне толкова години и като ми хареса един филм го искам от край до край , а на тоя края е най-рано 2015та - доста гадно звучи

- acho.rs
- старши ентусиаст
-

Гледах малко , защото нямам време , но ми се струва странен ... и добър

ПС: има ли смисъл да казвам как ми действа русичката с големи устни , тъжен поглед и ученическа униформа

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M

Лично на мен много ми хареса. Въпреки, че беше доста предсказуем.
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- stamov79
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36M40B18, е36М43В18
Харесвам много класическите уестърни! Според мен един от шедьоврите в жанра е "Имало едно време на Запад"/Once Upon a Time in the West/...Актьорската игра, сюжетът, музикалната тема/Е. Мориконе/, режисурата на Серджо Леоне правят този филм уникален...Заслужава си да се гледа отново и отново!
http://www.tvtv.bg/movies/view/id/151
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
stamov79 написа:Харесвам много класическите уестърни! Според мен един от шедьоврите в жанра е "Имало едно време на Запад"/Once Upon a Time in the West/...Актьорската игра, сюжетът, музикалната тема/Е. Мориконе/, режисурата на Серджо Леоне правят този филм уникален...Заслужава си да се гледа отново и отново!
След музиката , мен най-много ми хареса Клаудия Кардинале

Друг уестърн , който силно ме впечатли е :

Много смисъл има в този филм

- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
acho.rs написа:
Гледах малко , защото нямам време , но ми се струва странен ... и добърНоси атмосферата на Уочмен .
ПС: има ли смисъл да казвам как ми действа русичката с големи устни , тъжен поглед и ученическа униформа
Филът е жесток малко фантасмагори ама общо взето става най вече ми харесва заради момичетата

- Skip_209
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ti
- Мечтае да кара: лястовица с рамка
www.Steroid-X.com
0887 474 880
Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
гр. София ул. акад. Дмитрий Лихачов 33
0887 474 880
Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
[quote="Skip_209"][/quote]
Човек , освен че го има на 5 места в темата този филм , той не е нищо особено . Просто поредния трилър , които цели да те обърка и накрая излиза нещо напълно НЕВЪЗМОЖНО , което е движило целия филм . Нещо като : Злокобен Остров , Машиниста , Майндхънтърс . Сега си пускам , това което му викаш глупост - Съкър Пънч и да ти кажа идеята е много , много оригинална . Ще пиша подробно , като го изгледам ...
Човек , освен че го има на 5 места в темата този филм , той не е нищо особено . Просто поредния трилър , които цели да те обърка и накрая излиза нещо напълно НЕВЪЗМОЖНО , което е движило целия филм . Нещо като : Злокобен Остров , Машиниста , Майндхънтърс . Сега си пускам , това което му викаш глупост - Съкър Пънч и да ти кажа идеята е много , много оригинална . Ще пиша подробно , като го изгледам ...
- Skip_209
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ti
- Мечтае да кара: лястовица с рамка
acho.rs написа: Сега си пускам , това което му викаш глупост - Съкър Пънч и да ти кажа идеята е много , много оригинална . Ще пиша подробно , като го изгледам ...
идеята може да е оригинална,но филма е безмислен,
всички я гледат как си върти задника,а тя трепе зомбита

www.Steroid-X.com
0887 474 880
Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
0887 474 880
Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Ако се замислиш , ще видиш основния проблем на филмите , пресъздаващи приказни и измислени места . Значи - да представиш такъв свят е адски скъпо - 100 000 000 долара грубо . За да можеш да си върнеш парите , филма трябва привлече широка аудитория , а широката аудитория са тинейджъри и средно тъпи хора , които искат - бой и е*ане яко . За това в най-големите хитове на фантастиката има уникално тъпи моменти - и във Властелина и Звездни Войни и тн .
Тук са се надявали с красивите момичета и екшъна да привлекат повечко хора , за да избият 80 милиона за сюреалистичен филм , който инак не би изкарал и 500 000 долара .
Надявам се ме разбра .
Поздрави
Тук са се надявали с красивите момичета и екшъна да привлекат повечко хора , за да избият 80 милиона за сюреалистичен филм , който инак не би изкарал и 500 000 долара .
Надявам се ме разбра .
Поздрави

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
аз ви се чудя как изобщо намирате нещо за гледане от американските филми- то 99,99999999999999999999% от филмите са пълна боза... тоест има 1-2 свестни годишно... най-много и то... и за карък те ще са в жанр дето не харесвам...
- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
Прав си тази година няма много интр. филми освен Бърз и Яростен 5 , Карибски Пирати (карибски "СИРАЦИ" ) новата част
Трансформарс 3 трябва да излезе и това говориха и за нов ТРАНСПОРТЕР но нямам инфо все още 

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
ms написа:аз ви се чудя как изобщо намирате нещо за гледане от американските филми- то 99,99999999999999999999% от филмите са пълна боза... тоест има 1-2 свестни годишно... най-много и то... и за карък те ще са в жанр дето не харесвам...
Добрите филми са по няколко на година . За щастие аз до преди 2-3 години бях гледал много малко и сега ровя яко из старите ленти , пък като пъкне нещо от новите пак хубаво .
А за Съкър Пънч - абсолютно ненормален филм от всяка една гледан точка . Има общи идеи с Генезис (Леджендъри Пикчърс все пак)
Хората които са видели само фантастичния екшън - сори , ама нищо не са разбрали от филма .
Емили Браунинг е невероятна а май и тя изпълнява саундтрака :
http://www.youtube.com/watch?v=OcxRtLpkAkQ
Лична оценка 9/10 , най-вече заради оригиналната идея

Мда,съкър пънча първоначално го изтеглих като времеубиващо екшънче,но ме изненада приятно.Доста над очакванията ми