Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)
Веселин|Василев написа:Bum диетата от предишния ми пост е за качване на килограми, а не за чистене! Проблема е там, че не качвам килограми! Май ще се откажа от качването и ще гледам да задържа тези 88 кг и ще орелефявам!
@White 1913 Power
Това са суплементите които пия:
SYNTRAX-MATRIX
MUSCLEMEDS-Carnivor
TRIBULUS-TERRESTRIS
За възстановяване и дума да не става!
Вярвай ми не мърдам, каквото и да пия и ям!!! Почвам да си мисля дали не съм дефектен нещо, преди всички тия съм пил CREATESTON PROFESSIONAL, Whey Fusion и Micellar Casein.
Видях ти програмата,упражненията са добри,реда им на изпълнение също,но човече 4 упражнения за бицепс

Еее, Крисо, не с лошо!
Нещата са точно както съм ги написал. Ако искаш може да спорим до утре сабахля. Освен това изглежда не си прочел обяснителната бележка в края на поста ми.
Специално за крисо 85 повтарям:
Първо дебело натъртвам, че това не е програма за бързо качване, също както и програмата не е за начинаещи. Просто това е някаква балансираната програма за маса+релеф едновременно, за която споменах 1-2 страници по-напред. Аз не комбинирам групите по начина по който ти, но ги тренирам по методиката, която съм посочил. Взаимствай каквото ти хареса и действай. Успех!
И е верно, че от няколко години не тренирам редовно по залите. В апартамента си съм приспособил лост, правя комбинации от упражнения в домашни условия горе долу през ден. От време на време ходя с приятели на железо и успешно ги засрамвам
Няколко страници по-назад четох твое мнение, че до няколко седмици трябва да подминеш 100 кг., такъв план си си задал. Тогава мислех да ти пиша, но не ти писах нищо, сега ти казвам - хубаво е човек да се отдаде на страстта си, щом си решил ставай голям. Но аз като съм бил над 100 ми е било много тежко на сърцето (а съм почти 1.90 висок). Сещам се нощем примерно спя, като се обърна в съня си на лявата страна, сърцето направо спира и се събуждам нема ти казвам как. Млад си още, предполагам като минеш 30така и твоята философия за здравето ще се преобърне.
Нема се заяждам нито с тебе, нито с някой друг, обаче, нещата дето си ги подчертал в черно са точно както съм ги написал. Трицепс - избутване с тесен хват (това упражнение е като еврофондовете, никой няма точна идея кое къде отива, в трицепса ли, в рамото ли, в гърдите ли). И аз след казармата имах травми и в двата лакътя и няколко години тренирах единствено с налакътници, но постепенно травмите отшумяха. Просто трябва да се загрява добре. Това е. Рамо (Рамо, Рамо, друже мой...), ще тренираш с тежко, ще товариш, кой ли не го е правил, обаче там са най-податливите на контузии точки в човешкия организъм. И в един момент установяваш, че всъщност с леко (с правилна тренировка) рамото се помпи по-добре отколкото с тежко... Гърба - отново прочетете и обърнете внимание. Заставам зад всяка една дума, която съм написал в мнението си по-горе.
Ако искате да спорим, нема ядове, мога да споря и със 100 души, но заставам зад думите си така както са!
Нещата са точно както съм ги написал. Ако искаш може да спорим до утре сабахля. Освен това изглежда не си прочел обяснителната бележка в края на поста ми.
Специално за крисо 85 повтарям:
Първо дебело натъртвам, че това не е програма за бързо качване, също както и програмата не е за начинаещи. Просто това е някаква балансираната програма за маса+релеф едновременно, за която споменах 1-2 страници по-напред. Аз не комбинирам групите по начина по който ти, но ги тренирам по методиката, която съм посочил. Взаимствай каквото ти хареса и действай. Успех!
И е верно, че от няколко години не тренирам редовно по залите. В апартамента си съм приспособил лост, правя комбинации от упражнения в домашни условия горе долу през ден. От време на време ходя с приятели на железо и успешно ги засрамвам

Няколко страници по-назад четох твое мнение, че до няколко седмици трябва да подминеш 100 кг., такъв план си си задал. Тогава мислех да ти пиша, но не ти писах нищо, сега ти казвам - хубаво е човек да се отдаде на страстта си, щом си решил ставай голям. Но аз като съм бил над 100 ми е било много тежко на сърцето (а съм почти 1.90 висок). Сещам се нощем примерно спя, като се обърна в съня си на лявата страна, сърцето направо спира и се събуждам нема ти казвам как. Млад си още, предполагам като минеш 30така и твоята философия за здравето ще се преобърне.
Нема се заяждам нито с тебе, нито с някой друг, обаче, нещата дето си ги подчертал в черно са точно както съм ги написал. Трицепс - избутване с тесен хват (това упражнение е като еврофондовете, никой няма точна идея кое къде отива, в трицепса ли, в рамото ли, в гърдите ли). И аз след казармата имах травми и в двата лакътя и няколко години тренирах единствено с налакътници, но постепенно травмите отшумяха. Просто трябва да се загрява добре. Това е. Рамо (Рамо, Рамо, друже мой...), ще тренираш с тежко, ще товариш, кой ли не го е правил, обаче там са най-податливите на контузии точки в човешкия организъм. И в един момент установяваш, че всъщност с леко (с правилна тренировка) рамото се помпи по-добре отколкото с тежко... Гърба - отново прочетете и обърнете внимание. Заставам зад всяка една дума, която съм написал в мнението си по-горе.
Ако искате да спорим, нема ядове, мога да споря и със 100 души, но заставам зад думите си така както са!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Аз все си мисля, че на който не му понасят тежестите да се захваща с балет
Какъв е смисъла да вдигаш ама леко.. нещо като да тичаш ама бавно или малко
Вдигането е за сила, кондиция и т.н. Къде е смисъла да се "помпиш". 45см бицепс и не можеш да сгънеш 50-60кила.. защо ти е тогава тоя бицепс?

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
според мен е това.. аз от час и половина тренировкаZaho написа:
Може да претренираш.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Така е бум бум
, но конкретно с рамото много трябва да се внимава.
Човешкият организъм не е кола, да я караш само в лютеницата и като погине да вземеш нова. Тц.

Човешкият организъм не е кола, да я караш само в лютеницата и като погине да вземеш нова. Тц.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
bum_bum написа:Къде е смисъла да се "помпиш". 45см бицепс и не можеш да сгънеш 50-60кила.. защо ти е тогава тоя бицепс?
Ти на море не си ли ходил бре... гларуси, тва-онова... що требе да ти обяснявам елементарни неща

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
То с всичко трябва да се внимава. Аз съм клякал 5-ци на 200 без проблем, без колан, без да ме пази някой. Разместих си прешлени с някакви 100 кила, дето не са ми и загрявка от лигавщини и глупотия. Рамо съм правил със 120 кола преси. В момента правя с 37 пудовка с една ръка.. нито преди, нито сега съм го контузвал. Спазваш ли си добра форма нямаш яд, почнеш ли да се кълчиш като глист ще имаш ядове.
Относно претренирането-вчера направих 16км пеш на Витоша, днес 10км с колело и тренирах час и нещо след това. Ял съм 5 пъти общо за последните 3 дни. Утре трябва да стана към 6, ако до обяд съм жив значи е добре
Относно претренирането-вчера направих 16км пеш на Витоша, днес 10км с колело и тренирах час и нещо след това. Ял съм 5 пъти общо за последните 3 дни. Утре трябва да стана към 6, ако до обяд съм жив значи е добре

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Mollov написа:Ти на море не си ли ходил бре... гларуси, тва-онова... що требе да ти обяснявам елементарни неща.
На морето к**ва се кефи на некви геяги с преса, никой не му гледа ръката. Ако има 2 плочки да покаже поне и фешън прическа всичко е точно

ПС абе тва що не ми дава да напиша к_урволяк

И Аз тренирам рамо с по-леко ... дали това е проблем и не ми расте много.
Гледам колегата кулов предлага да се тренира с леко .. ама като не расте
Гледам колегата кулов предлага да се тренира с леко .. ама като не расте

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
kriso85 написа:TNT написа:kriso85 написа:Вземи си една креатинова матрица (Cell mass, ако ти се дават пари, иначе може и Креа Бомб на Scitec)
Аз лично втори път няма да си взема... Ефекта в сравнение с хубав монохидрат при мен беше... айде не по-зле, ама същия
Тоя креатин на оптимум не е с нищо по-различен от всеки creapure креатинов продукт.
Още повече, че дори креатин от 20 лв./ 500 гр. е същия като ефект и качество
Примерно сравнен с креатина на GNC аз лично усетих разлика. Доста повече сила получих от този на оптимум, по-добро възстановяване, но в край на сметка като качване на килограми ефекта беше еднакъв.

- mejdupraznika
- Потребител
-
- Кара: 4
Навремето като имах 47 ръка, аз лично неможех да сгъвам 60 кг . Деликатна работа са големите килограми.
Ай стига бе! Как може на почти 50 да не сгънеш 60кг, ти на това ако му викаш големи тежести значи толкова са и качествени тези близо 50. На баба ми ръката също е към 50 ама едвам си вдига чантата. Ако е само да се хвалиш с размера 

- mejdupraznika
- Потребител
-
- Кара: 4
НЯма какво да се хваля колега, нито в момента имам такиав размери нито нищо, просто казвам.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Аз нещата със силата при бицепсово сгъване ги виждам така- към 38-40см ръка- 65-70кг, 48-50 ръка- 100-120кг при някаква средна височина на човека, да кажем 175-180см. Поне такива килограми съм виждал от хората, които смятам за силни.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ти бая сериозно ги виждаш тия неща
Ама 40см ръка и 70кг скъване за бицепс в серии и без чийтинг...
Говорим си за сериозна химия или за хора, дето тренират за сила...