F10 535d Chip 0-220
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Re: F10 535d Chip 0-220
Jivko7777 написа:Gh0s7 написа:Ти си заблуден.. Какво да търсим?
Аз съм ги карал и 2-те и мога да ти кажа, че разликата в динамиката е огромна, естествено в полза на f10-тката. Да не говорим, че 8-степенния автомат има и заключваща муфа и се усеща и сменя като SMG, не като обикновен хидротрансформатор... F10 535d е направо като бензинов автомобил...
п.п. Да не говорим, че това от клипа е и с чип и така като гледам, върви почти колкото М-ката ми...
Точно тук идва загубата на динамикатаТочно от честата смяна на скоростите, това на клипа е една заблуда че върви, много!
С предишната кутия доста силни бензини дори над 286 коня падаха! Защо, защото смяната на предавките става едновременно а сега...докато ти си на 2 с м-ката с тоя дизел трябва 4-та да се вкарва...сам се замисли всяка предавка мин сек закъснение...Отделно има още доста сметки по дифове, предавателни числа и т.н. общо взето минус голям
Какви секунди между предавките бе колега, тук става въпрос за мили секунди. Не вярвам да можеш да превключваш по бързо с ръчни скорости, това не е 123-ка дизел

- ivan83
- младши ентусиаст
-
- Кара: на цигари
- Мечтае да кара: само на пури
- Детайли за колата: и тя пуши
Jivko7777 написа:Изключително слабо!!!
Най-малкото са отстъпили 1 крачка назад с тази скоростна кутия!
абсолютен титан

Ето коментар под клипчето на човек който кара 535д е60 - с това изчерпваме глупавите коментари на Jivko7777
Very Nice100-200km/h in 12sec.
My 535d E60 ~350bhp does that in 13sec and is 100kg lighter than the F10 535d.
The new automatic 8 speed gearbox is very smooth, fast and makes the difference.
Tool - Fear Inoculum
Естествено това не е кола за драг
Защото където и да отидат заблудени като доста от Вас явно в клас дизел редовно губят от 1,9Tdi...Гледайте реално колеги има и други марки край нас 
Не всичко ново е по-добро
Точно с миналата кутия предавките за пръв път на дизел бяха изравнени с тези на бензин, имаше цяла тема в немския форум, а именно 1-60, 2-100, 3-160, от тук на сетне дори бензини малко повече от мощноста на 535-цата падат, а сега си остава един нормален дизел с предавателни числа ако щете сравнени с който и да е дизел на която и да е марка, дори сега гледах клипа отново 5000 оборота 2-70км (нормания дизел мотор се постигат тези км на 4000 оборота) ...
Да става за милисекунди, но всички са вече така! Пак казвам минус защото на този голям мотор не му е необходимо допълнително да му се помаха като се увеличават предавателните числа и в частност уж подобрение на ускорението! Това е, не искам да споря с вас, напротив давам Ви впечатления спрямо другите производители и преки конкуренти Мерцедес и Ауди които при големите дизели не е така!

Не всичко ново е по-добро

В едно си прав тая кола не е за drag 
Явно не четеш английски затова ще преведа горното за теб - това е коментар от човек каращ e60 535d 350 коня с чип!!!!!
Това го казва човек който кара е60 535д а не такъв философ като тебе който предполагам кара някакъв еквивалент на e36 от друга марка. Само споменаването на 1.9 tdi казва достатъчно недей да коментираш неща които виждаш само по телевизора. Никой не отрича другите марки аз лично еднакво харесвам БМВ, Мерц и Ауди като видя еквивалентите на ф10 535д при тях тогава ще коментираме.

Явно не четеш английски затова ще преведа горното за теб - това е коментар от човек каращ e60 535d 350 коня с чип!!!!!
Very Nice 100-200km/h in 12sec.
Много добре 100-200 за 12 сек.
My 535d E60 ~350bhp does that in 13sec and is 100kg lighter than the F10 535d.
Моето 535д е60 с 350 коня прави това за 13 сек и е с 100кг по леко от ф10 535д
The new automatic 8 speed gearbox is very smooth, fast and makes the difference.
Новата автоматична 8 скоростна трансмисия превключва много гладко, бързо и това прави разликата (между е60 и ф10)
Това го казва човек който кара е60 535д а не такъв философ като тебе който предполагам кара някакъв еквивалент на e36 от друга марка. Само споменаването на 1.9 tdi казва достатъчно недей да коментираш неща които виждаш само по телевизора. Никой не отрича другите марки аз лично еднакво харесвам БМВ, Мерц и Ауди като видя еквивалентите на ф10 535д при тях тогава ще коментираме.
Tool - Fear Inoculum
- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
Jivko7777 написа:Естествено това не е кола за драгЗащото където и да отидат заблудени като доста от Вас явно в клас дизел редовно губят от 1,9Tdi...Гледайте реално колеги има и други марки край нас
...
Колега, тука никой не може да те разбере какво искаш да кажеш.
С 8-степенната кутия колата ускорява по-бързо, отколкото с 6-степенната. Освен това 8-степенната превключва по-бързо и адекватно и дава по-нисък разход заради повечето предавки.
I love the sound of V8 in the morning...
Emooo написа:
Ти за мен не се притеснявай! Кажи кога искаш да ти разплача 25-цата с тди, което явно ти бърка в червата, специално за теб ще отива при моите хора в Меднес да намалим холда за да може поне малко от малко да ми гледаш номера

Jivko7777 написа:Ти за мен не се притеснявай! Кажи кога искаш да ти разплача 25-цата с тди, което явно ти бърка в червата, специално за теб ще отива при моите хора в Меднес да намалим холда за да може поне малко от малко да ми гледаш номера![]()
А ако искаш може и с 530-ката
макар това да е кафеджийската ми кола
Ти не разбираш аз не съм пуберитет и колата ми не е съзтезателна. Не ми пука дали ще ме изпревариш или не. Темата е друга и ти си абсолютно некомпетентен и пишеш смешни мнения. Качи се на въображаемата си кола и премини в друга тема.
Tool - Fear Inoculum
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Айде починете си малко 

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2