Трябва ми съвет за Engine, EML, Airbag checks!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- Wolfeye
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: мечтата си!e46 320ci & e92 320d
- Детайли за колата: Devil heart.. Angel eyes...
Трябва ми съвет за Engine, EML, Airbag checks!
Здравейте колеги
От няколко седмицим имам е46 и съм много щастлив
, не съм се похвалил в съответната тема, но се не намирам време за някоя по засукана снимка!
Имам следните притеснения
Таблото ми все повече заприличва на коледна елха...
Преди няколко дни ми светна чека, илюстриращ двигателче ( казах си, че може би е от бензина, тъй като на колата на приятелката ми и светваше тази лампа, когато изневери на любимата на сеата й бензиностанция
)
Вечерта на същия ден ми светна EML чека.. ей така от нищото, просто си паля колата и светна.
Преди малко се прибирам от работа и я прибирам в гаража /гаража ми е доста тесен и малко несигурно скачам в него / та изпуснах съединителя и ми изгасна. Вартя ключа и гледам свети ми airbag лампата
... направо съм потресен
Трябва да отбележа, че тези чекове ми светя само на контакт!!! Когато запаля Бимата или съм в движение всичко е Ок. При палене светват за няколко секунди и изгасват...
Прочетох няколко теми за съответните чекове, но така и не разбрах има ли основание за притеснения при положение, че в движение нямам светещи лампи.
Чакам съвети.., че не мога да спя спокойно

От няколко седмицим имам е46 и съм много щастлив

Имам следните притеснения

Таблото ми все повече заприличва на коледна елха...
Преди няколко дни ми светна чека, илюстриращ двигателче ( казах си, че може би е от бензина, тъй като на колата на приятелката ми и светваше тази лампа, когато изневери на любимата на сеата й бензиностанция

Вечерта на същия ден ми светна EML чека.. ей така от нищото, просто си паля колата и светна.
Преди малко се прибирам от работа и я прибирам в гаража /гаража ми е доста тесен и малко несигурно скачам в него / та изпуснах съединителя и ми изгасна. Вартя ключа и гледам свети ми airbag лампата

Трябва да отбележа, че тези чекове ми светя само на контакт!!! Когато запаля Бимата или съм в движение всичко е Ок. При палене светват за няколко секунди и изгасват...
Прочетох няколко теми за съответните чекове, но така и не разбрах има ли основание за притеснения при положение, че в движение нямам светещи лампи.
Чакам съвети.., че не мога да спя спокойно

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Re: Трябва ми съвет за Engine, EML, Airbag checks!
На първи и втори контакт тези индикатори си светят, както и някои други. Това е нормално.
Ако вече светне нещо на запален двигател/ индикаторите не изгаснат малко след като запалиш - тогава се притеснявай.
Така че - честита придобивка и питай ако има нещо
Ако вече светне нещо на запален двигател/ индикаторите не изгаснат малко след като запалиш - тогава се притеснявай.
Така че - честита придобивка и питай ако има нещо

Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,