ПОЛИРАНЕ НА КУПЕ?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

ПОЛИРАНЕ НА КУПЕ?

Мнение от S L A V Y » 08 Мар 2006, 17:06

Имам въпросче.
преди няколко дни на една автомивка ми предложиха да ми полират цялото купе за 100 кинта щото боята е готина ама има дребни драскотинки, точки от камъчета и леко матов отенък /все пак 10 годинки/. казаха ми че с паста няма да стане. Та се замислих и Ви питам заслужава ли си?
Това ли е цената и знаете ли и други места където при добре свършена работа цената ще е по изгодна.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: нахилен
Мечтае да кара: Е30 кабрио

Мнение от Maverik » 08 Мар 2006, 18:14

Провери в автомивка Газком мисля,че и там предлагат такива услуги за цена ще те излъжа,но мивката е на ниво а към наще автомобили(BMW),се обръщат с особенно внимание :D Намира се зад деницата в младост.А дали си заслужава незнам

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BayHoy » 08 Мар 2006, 19:00

Пи4 тва са много пари е според мен де ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavareza » 08 Мар 2006, 19:40

На мен ми извършиха услугата за 80 лева, но в София тарифите може и да са други. ;)
Уважавай това което имаш, защото утре може да го нямаш!

Слави
Аватар

Мнение от © » 08 Мар 2006, 20:10

само веднъж съм я давал за полиране и то за 50лв. Обикновенно го правят за да не личи, че е боядисван капак, врата ...
100лв е много пари, а ефекта може и да е отрицателен. Ако задържи някъде машината боята изчезва :confused:
между другото интересно ми е те с какво полират , щом са ти казали, че с паста няма да стане :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 08 Мар 2006, 20:22

Значи нещо не разбрах:
Полиране и пастиране са различни неща - така ли?
И ако са различни то каква е разликата?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sharpshooter » 08 Мар 2006, 20:39

Kris батко ето заповядай:

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 0%E0%ED%E5
Изображение
:bowdown: S50B32 :bowdown: :bowdown: Honda CBR 900RR FireBlade :bowdown:
House Music... Extazy is gonna make it allright tonight

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 08 Мар 2006, 20:44

Благодаря

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G30

Мнение от flober » 08 Мар 2006, 21:56

да не отварям нова тема защо въпроса ми е относно боята и по то4но за лака ,става въпрос за това че на доста места кадето е 4укнало кама4е по време на движение и се е обелил лака и след това на автомивката от мъничка точица без лак постепенно става по голяма ,та мисалта ми е как да спра това лющене

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от jk » 08 Мар 2006, 22:42

Да не отварям нова тема... имам няколко повърхностни драскотини и се сетих, че преди време някой беше приказвал за някакви маркери или нещо такова. Не успях да открия тази тема та се чудех дали някой зане нещо по въпроса и дали наистина става така?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BayHoy » 08 Мар 2006, 22:58

flober написа:да не отварям нова тема защо въпроса ми е относно боята и по то4но за лака ,става въпрос за това че на доста места кадето е 4укнало кама4е по време на движение и се е обелил лака и след това на автомивката от мъничка точица без лак постепенно става по голяма ,та мисалта ми е как да спра това лющене

Ako имаш застраховка отиваш при застрахователя те ще ти го оправят апак иначе ако ти стои боята ще трябва да си го лакираш апък и ако боята я няма нали знаеш ще требва да го боядисваш и аз имам същия проблем ама 4акам да се полу4ат още цокъл4ета и отивам в дзи да ми ги оправят :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: нахилен
Мечтае да кара: Е30 кабрио

Мнение от Maverik » 08 Мар 2006, 23:12

jk написа:Да не отварям нова тема... имам няколко повърхностни драскотини и се сетих, че преди време някой беше приказвал за някакви маркери или нещо такова. Не успях да открия тази тема та се чудех дали някой зане нещо по въпроса и дали наистина става така?

Претполагам говориш за коректор.Представлява нещо като лака на жените има си четчица и с нея си мацаш където има нужда.
В горубляне знам че се правят и мисля че струваше около3-4лв.Иначе и в дару би трябвало да ги има аз като си вкарах колата в жабката си имаше оригинален

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от jk » 09 Мар 2006, 11:53

Maverik написа:Претполагам говориш за коректор.Представлява нещо като лака на жените има си четчица и с нея си мацаш където има нужда.
В горубляне знам че се правят и мисля че струваше около3-4лв.Иначе и в дару би трябвало да ги има аз като си вкарах колата в жабката си имаше оригинален

Аз не съм от София, но имам приятел там. Боята има ли някакъв уникален номер или нещо да отиде той и да ми вземе такъв коректор? Защото иначе да обяснява какъв е цвета ми е ясно какво ще стане... А иначе върши ли работа това или всичко е загубено :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 09 Мар 2006, 12:03

jk написа:
Maverik написа:Претполагам говориш за коректор.Представлява нещо като лака на жените има си четчица и с нея си мацаш където има нужда.

Аз не съм от София, но имам приятел там. Боята има ли някакъв уникален номер или нещо да отиде той и да ми вземе такъв коректор? Защото иначе да обяснява какъв е цвета ми е ясно какво ще стане... А иначе върши ли работа това или всичко е загубено :mhihi:

Виж на лавото бомбе отпред трябва да има табелка с името на боята ;) ако не незнам :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 09 Мар 2006, 12:57

ГАЗКОМ Младост.От там няма да си я познаеш ;)
ТДС - Турбо Див Селянин

Следваща

Назад към E36