Въпрос за контрол на мултифункцията на волана?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- shalashaska
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: e46 М3
Въпрос за контрол на мултифункцията на волана?
въпроса ми е такъв искам да си сменя обикновенният трилъ4ев волан без мулти функция
искам да си сложа волан с мултифункция ясно ми е 4е автопилота е по труден и с него няма да се занимавам но искам радиото поне да си контролирам от коп4етата с афтърмаркет цд съм купил съм такъв модул за пайнер специално с който се позволява управлението от самия волан но въпроса ми е такъв като съм нямал тази мулти функция на стария волан като сложа новия волан и модула някакви други кабели трябва ли да се пускат или така ще тръгне!радиото ми е пайнер 6-та серия тва ако има някакво зна4ение
благодаря предварително
искам да си сложа волан с мултифункция ясно ми е 4е автопилота е по труден и с него няма да се занимавам но искам радиото поне да си контролирам от коп4етата с афтърмаркет цд съм купил съм такъв модул за пайнер специално с който се позволява управлението от самия волан но въпроса ми е такъв като съм нямал тази мулти функция на стария волан като сложа новия волан и модула някакви други кабели трябва ли да се пускат или така ще тръгне!радиото ми е пайнер 6-та серия тва ако има някакво зна4ение

благодаря предварително

- BAHKATA_TDI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring/Е46 Coupe/ X3
- Мечтае да кара: new BMW
2 мнения
• Страница 1 от 1