BMW M5 - 2012 г.
Модератор: Общи модератори
- straight six power
- кандидат ентусиаст
-
Re: BMW M5 - 2012 г.
zAcK написа:А и последно.
БМВ преди всичко гонят финансовите резултати, а не това да са доволни драскачите по форумите![]()
![]()
![]()
![]()
С това вобще не съм съгласен ! Ако гонеха преди всичко финансови резултати, отдавна щяха да минат на предно и V6 !
"Жена и кола не въртят ли заднаца - не ми ги хвали!"
- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
straight six power написа:zAcK написа:А и последно.
БМВ преди всичко гонят финансовите резултати, а не това да са доволни драскачите по форумите![]()
![]()
![]()
![]()
С това вобще не съм съгласен ! Ако гонеха преди всичко финансови резултати, отдавна щяха да минат на предно и V6 !
За колегата сме едни жалки драскачи...само той е верен фен на марката.
- raduslaf
- ентусиаст
-
- Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i
straight six power написа:zAcK написа:А и последно.
![]()
![]()
![]()
Ти шегуваш ли се?Какви "финанфови резултати" чакаш от БМВ с предно?
- ИлХиТо
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 Individual
- Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
- Детайли за колата: една сбъдната мечта
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Интересни са данните от 80 до 120 km/h за различните предавки
С близо секунда по-добри от тези на Е60
Ами Е60тката никога няма да ускорява при еднакви предавки с Ф10 така , че това е нереално . Ускорението до 200 е подобрено с по-малко от секунда и половина - според мен това не е голям напредък , предвид огромната разлика между Е39 М5 и Е60 М5 .
- raduslaf
- ентусиаст
-
- Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i
acho.rs написа:Интересни са данните от 80 до 120 km/h за различните предавки
С близо секунда по-добри от тези на Е60
Ами Е60тката никога няма да ускорява при еднакви предавки с Ф10 така , че това е нереално . Ускорението до 200 е подобрено с по-малко от секунда и половина - според мен това не е голям напредък , предвид огромната разлика между Е39 М5 и Е60 М5 .
От друга страна няма как да се очаква всяка нова м5-ца да бие предната с толкова, с колкото предната е била по-предната.Накрая ще имаме м5-ца, която ускорява до 100 км/ч за 2.5 сек - колкото болидите

- goshomir
- Потребител
-
- Кара: E36 325i Cabriolet, 106 Rallye
Малко е разочароващо теглото на М5 Ф10, новото А6, а и по-стари модели на марката ползват т.нар. "ауди спейс фрейм". Със сигурност по-малкото тегло ще увеличи спортното усещане в колата, ще подобри спирането, ефективноста и остротата на управлението. След като мотора не е високообротен, със рейсинг потекло, можеше поне да бъде по-лека... Със сигурност новото М5 няма да е лоша кола и ще бъде лидер в класа си, особено след като се обмисля и 4х4 версия.
May the Force be with you.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Момчета. Кацнете на Земята
Говоря за тези, които се засягат от мнението ми
Пак казвам. БМВ нямат никакъв проблем да направят брутални автомобили. И какво????
Я обяснете какво ще се случи след това. Много искам да се обосновете точно и ясно!!!
Споед мен БМВ винаги са знаели какво правят. Преди тука пак имаше мнения разни неадекватни за E31.
Всякакви капацитети се изказваха, какво било, що било. Ама БМВ са направили точното нещо
в дадения момент. Продали са над 30,000 бройки от колата и не са продължили разработката
и изкарването на М8.... Защо ли? Защото са тъпи? Не мисля? Ама вие кажете защо. Нали ги разбирате....
Ако мислите, че може да анализирате всички фактори около решението на БМВ
да направят F10 M5 точно такава, значи ви трябва спешен преглед при специалист...
P.S. Понякога си мисля, че наивността на някой колеги, граничи с детската....

Пак казвам. БМВ нямат никакъв проблем да направят брутални автомобили. И какво????
Я обяснете какво ще се случи след това. Много искам да се обосновете точно и ясно!!!
Споед мен БМВ винаги са знаели какво правят. Преди тука пак имаше мнения разни неадекватни за E31.
Всякакви капацитети се изказваха, какво било, що било. Ама БМВ са направили точното нещо
в дадения момент. Продали са над 30,000 бройки от колата и не са продължили разработката
и изкарването на М8.... Защо ли? Защото са тъпи? Не мисля? Ама вие кажете защо. Нали ги разбирате....
Ако мислите, че може да анализирате всички фактори около решението на БМВ
да направят F10 M5 точно такава, значи ви трябва спешен преглед при специалист...
P.S. Понякога си мисля, че наивността на някой колеги, граничи с детската....
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- The7omahawk
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z3 Roadster 2.8
- Мечтае да кара: едно да беше...
Чета като цяло разочарованите мнения за новия звяр, и си викам - аджеба, BMW не вярвам да са се осрали, и си направих кратка справка, и знаете ли какво излезе?
С всяка нова М5 мощността се е увеличавала с около 60 коня и теглото с около 140 килограма. Проблемът е е60. При нея мощността се е увеличила със 107 коня , а теглото - с под 30 килца. Добавяме и иновативната тогава 7 степенна смг кутия, редлайн 8200 ,и разбираме, че на хартия тая кола е била нещо страшно, и не само на хартия, де. А сега за пръв път имаме по-малък мотор, турбо ( което не е характерно за ///М... До сега ), по-нисък редлайн... И някакси всичко не звучи и изглежда толкова яко. А всъщност, изключаейки е60, това е най-подобрената м5 като съотношение мощност/кг - увеличаването на теглото е 90 кила само, а мощността - 53 кс.
Има и трети момент, Ауди от 2 години продават кола, която е 20 коня повече от нашата. И това се случваза пръв път...
Лично аз мисля, че колата ще се представя блестящо, но като концепция е60 ми допада повече...
С всяка нова М5 мощността се е увеличавала с около 60 коня и теглото с около 140 килограма. Проблемът е е60. При нея мощността се е увеличила със 107 коня , а теглото - с под 30 килца. Добавяме и иновативната тогава 7 степенна смг кутия, редлайн 8200 ,и разбираме, че на хартия тая кола е била нещо страшно, и не само на хартия, де. А сега за пръв път имаме по-малък мотор, турбо ( което не е характерно за ///М... До сега ), по-нисък редлайн... И някакси всичко не звучи и изглежда толкова яко. А всъщност, изключаейки е60, това е най-подобрената м5 като съотношение мощност/кг - увеличаването на теглото е 90 кила само, а мощността - 53 кс.
Има и трети момент, Ауди от 2 години продават кола, която е 20 коня повече от нашата. И това се случваза пръв път...
Лично аз мисля, че колата ще се представя блестящо, но като концепция е60 ми допада повече...
- The_Doberman
- Потребител
-
- Мечтае да кара: Bmw M3
- Детайли за колата: Bmw e30
напоследък доста интересен дизайн почнаха да вадят. Май се е променило нещо в управата им. Не че ще ги извадят тея концепции, но си е похвално.
Газта е за готвене, нафтата за топлене, бензина за каране!
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Много добре изглежда новата М5-ца.
А това твърдение че няма да е истинска ///М кола е смешно, нито сте го карали нито сте се возили ама знаете.
За мене си е истинска М-ка, щом е произведена от M GmbH.

А това твърдение че няма да е истинска ///М кола е смешно, нито сте го карали нито сте се возили ама знаете.

За мене си е истинска М-ка, щом е произведена от M GmbH.

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
The7omahawk написа:Чета като цяло разочарованите мнения за новия звяр, и си викам - аджеба, BMW не вярвам да са се осрали, и си направих кратка справка, и знаете ли какво излезе?
Както обикновено за всичко си прав , само че Ауди правят от 5 години РС6 4Ф и даже вече го спряха , а като се замислим и РС6 Ц5 имаше лимитирана версия с 510кс , точно преди да излезе Е60 М5 , така че не е за първи път ... Новото Е63 АМГ е само с 11кс повече , но то има цели 900НМ и това май ще наклони везната ...
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
http://www.youtube.com/watch?v=6aTbyxc9Ko0
аз не знам как може да искате да сложат 4х4 на М5... повечето от нещата, които показват няма да са възможни.
аз не знам как може да искате да сложат 4х4 на М5... повечето от нещата, които показват няма да са възможни.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
И Галардо и Р8 дрифтят мощно .
След като "М" практически се отказват от високоборотните мотори,ръчните скорости,ползват стокови двигатели (1М) и пуснаха Х5М , какво им пречи и да пуснат Х на 5цата - след като претендират за универсален спортист е логично . Хдрайва при Х5М и Х6М през повечето време си е 100% задно .
Интересно след като обявиха рекордна печалба в историята си , дали ще пуснат суперспортист или икономията и алчността са си на първо място .
След като "М" практически се отказват от високоборотните мотори,ръчните скорости,ползват стокови двигатели (1М) и пуснаха Х5М , какво им пречи и да пуснат Х на 5цата - след като претендират за универсален спортист е логично . Хдрайва при Х5М и Х6М през повечето време си е 100% задно .
Интересно след като обявиха рекордна печалба в историята си , дали ще пуснат суперспортист или икономията и алчността са си на първо място .
- ИлХиТо
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 Individual
- Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
- Детайли за колата: една сбъдната мечта