Капака зад филтъра се чупи
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Stefan_666
-
-
- Кара: Е46 320d
- Мечтае да кара: F02 760Li individual
Капака зад филтъра се чупи
Двигателя е М47 136-то коня.Става въпрос за пластмасовия капак между правоъгълната дупка през която се вижда въдушния филтър и гумата, от която смучи въздух двигателя.Проблема е че веднъж като си проверявах маслото и забелязах дупка (с размери приблизително 3х3 см.) във този капак и точно срещу дупката има един болт дето стърчи и най-вероятно той я е пробил.След като видях дупката свалих капака и от вътрешната страна му залепих една пластмаса с поялника.Добре се получи, но на скоро забелязах, че залепената пластмаса е тръгнала да се отлепя.Въпроса ми е има ли някой друг с подобен проблем и защо се получава така?Възможно ли е проблема да е в тампоните на мотора или е някъде другаде?
- bochogogogo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: M6
Re: Капака зад филтъра се чупи
И аз го имам това,и си мисля че е от тампоните на мотора!!!
- Stefan_666
-
-
- Кара: Е46 320d
- Мечтае да кара: F02 760Li individual
Възможно ли е от тези тампони като се клати двигателя да къса меката връзка, от която мирише на изгорели газове в купето?И това в което се чупи въпросния капак върши ли някаква работа или може да се премахне?
- bochogogogo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: M6
Stefan_666 написа:Възможно ли е от тези тампони като се клати двигателя да къса меката връзка, от която мирише на изгорели газове в купето?И това в което се чупи въпросния капак върши ли някаква работа или може да се премахне?
Ами естествено че ако се счупи трябва да се смени....Както и тампоните..
4 мнения
• Страница 1 от 1