Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)
bum_bum написа:Ми снимай се и пусни да те видим на какво приличаш, щом аз не съм правАко искаш може да идем и да си направим изследвания каквито искаш и да видим на кой нормите са по-добре? Аз съм го правил, а ти?
Ще ходиме да си направиш ти,че мойте са от скоро

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Не, нямам проблем с хормоните, нещо грешно си разбрал. Знаех си, че не трябва да почвам тия теми.. дето е речно то да е хЕй да го набиеш ама то акъл..
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
Пич си,ама някои неща ти бягат.
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
bum, ти сам го каза в един от предните си постове - всичко е инвидуално
. На теб това ядене и трениране ти вършат работа, на друг може и да не свършат - та идеята ми е, защо се опитваш да го наложиш като единствено правилно и съответно влизате в няк'ви безсмислени спорове
.
Евала, че споделяш толкова подробно опита си
(доста научих от теб) , но остави и някой друг да го направи, за да може да се пробват различни варианти от хората, ако твоят или някой друг не върши работа
. Дет се вика - да има избор 

Евала, че споделяш толкова подробно опита си

бойй!!!
не знам кво се дразните един на друг, има 100 начина как да тренираш, въпроса е да не те мързи (както мен)
като бях лапе под лекарски контрол свалих 27 кг за 90 дни и като си дойдох в бг баща ми ме подмина.
най-оферта е да си забързаш метаболизма и да можеш се храниш поне веднъж дневно с пици/сандвичи, че с тия краставички и отсъствие на храна за мозъка си е зор

най-оферта е да си забързаш метаболизма и да можеш се храниш поне веднъж дневно с пици/сандвичи, че с тия краставички и отсъствие на храна за мозъка си е зор
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Както е речено, кой каквото си направи това ще си има. Аз показах как стават при мен нещата без добавки, химии и простотии. Който иска да го прави, който иска не. Аз лично проблем нямам и на никой не искам да си натрапвам мнението и схващанията. Ще си ходя на морето с преса, пък доста разбирачи ще са си пак с тумбаците, както всяко лято въпреки поредната нова "система" 

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
А бе гена бая роля си играе... един приятел се храни по 1 път, макс 2 пъти на ден и е 100кг. Аз трябва да се храня по 15 пъти дневно, за да съм толкова
Но и си прав, че не трябва да се отказваш, заради кофти ген. Това, че е по-трудно да постигнеш някакви цели, не значи, че трябва да се отказваш от тях

Те половината ни състезатели изобщо нямат ген, ама с хиляди левове и тровене си внушават, че притежават невероятна физика и се сърдят когато не ги класират 1-ви. 

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Може би не знаят правилната формула или правилния форум да им се отворят очите 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Ти пък къде се обаждаш като те знам какава си жаба 

- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
Мисля, че темата няма нужда от друг спамер на тема аз...аз.....аз...аз.. и да показвам снимки на фафли 
Не се отклонявай и продължавай да даваш компетентни мнения.
Темата ми е интересна, щото и аз мисля да започна да тренирам, ама гледам Веско пие 1 торба добавки и се оплаква, че няма ефект.
Раздвоен съм ...
п.п. Захари .. зобър такъв .. ти шът млък

Не се отклонявай и продължавай да даваш компетентни мнения.
Темата ми е интересна, щото и аз мисля да започна да тренирам, ама гледам Веско пие 1 торба добавки и се оплаква, че няма ефект.
Раздвоен съм ...
п.п. Захари .. зобър такъв .. ти шът млък

- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
Преди седмица си говорих с Добри според които Хранителните добавки са абсолютно излишни и ненужни и не могат да заменят храната ! Всичко е само реклама, лично той ползва само бцаа и глутамин преди и след тренировка Но Храната си е храна 5 хранения придружени с месо млечни продукти и зеленчуци. Даже вечер става и хапва 7 падпадъчи яица и пак ляга.
Значи хора аз съм на 30г. но спортувам от 15г. и съм се интересувал страшно много затова казвам ви ако искате здраве добра форма и кондиция слушайте внимателно какво ви пише колегата bumbum !!! Гарантирам ви, че може да му се доверите независимо какъв ген сте и т.н.
Но ако искате по големи резултати някакви си трябват други неща за които не се говори Защото колкото по големи резултати търсите трябва повече храна и повече тренировки което води до повече стрес кортизол, претрениране и от там пак надоло..
Затова първо си поставете ясни цели после помислете дали сте готови за това което трябва да "платите" за да ги постигнете!
Нещата наистина не са сложни (макар да има много заблуди поради разни интереси) ..
п.с. Мето ти от колко време все почваш ?
Значи хора аз съм на 30г. но спортувам от 15г. и съм се интересувал страшно много затова казвам ви ако искате здраве добра форма и кондиция слушайте внимателно какво ви пише колегата bumbum !!! Гарантирам ви, че може да му се доверите независимо какъв ген сте и т.н.
Но ако искате по големи резултати някакви си трябват други неща за които не се говори Защото колкото по големи резултати търсите трябва повече храна и повече тренировки което води до повече стрес кортизол, претрениране и от там пак надоло..
Затова първо си поставете ясни цели после помислете дали сте готови за това което трябва да "платите" за да ги постигнете!
Нещата наистина не са сложни (макар да има много заблуди поради разни интереси) ..
п.с. Мето ти от колко време все почваш ?

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
Бай Добри, не се върти толко бързо де .. дръж си на твойто 
Аз ще почна лесно, ама много баби хилаво дете

Аз ще почна лесно, ама много баби хилаво дете