Съвет за бъбреци
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- delas_328
- ентусиаст
-
- Кара: 24 Клапанова гад!!!
- Мечтае да кара: М3 Е36 3.2
Re: Съвет за бъбреци
С черните е много по-готино 

По-добре известен пияч, отколкото анонимен алкохолик!
- A.Stoyanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 Class II
- Мечтае да кара: Limited Edition
- Детайли за колата: 209 255 481 704...style 24,sparco,eibach,bilstein,supersprint etc..
plradev написа:u`F`o написа:PREDATOR_318is написа:50/50
Колегата не може да се отърве от дилемата
Мани майтапа, ние така му помогнахме, че нема кой да види...
Иначе за мигачите, ще ги изскуба в най-скоро време. Дайте само идеи от къде да взема 2 мигача бели (неопушени) за талижката... Може и на лс да не правим реклами
Първия магазин за авточасти ,по 14-15лв бройката (DEPO). Има ги навсякъде мигачите за е36 ,а ако ги няма в момента,пристигат до 15 мин.
и като ги сложиш на колата почваш да се чудиш защо не си купи оригинални

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
По-скоро започваш да се чудиш що си махнал оригиналните като сложиш кристалните ...
А депото в повечето случаи си пасва идеално без никакви проблеми ....

- GarDolf
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36
Колега, да ти кажа, каквито и да си избрал, след известно време ще искаш да сложиш от другия цвят
неизбежно е. Не знам, аз гласувах за никелирани, защото ми хареса снимката, която колегата doberman66 е постнал на първата страница на анкетата, а след това, като видях и с черните, също ми хареса. Така че, според мен, няма лош избор в случая. (Може би повечето колеги мислят като мен, затова и резултатите се раздвояват така по равно)
Поздрави

Поздрави

Dpy написа:На твоята ще ходят повече от на мойтаЩе ти харесат черните със сигурност. Звънни, като дойдеш във Варна, набързо ще ги сменим и след теста ще ти ги пръснем и твойте
С какво ги "пръскаш"
Първо шкурене(суха 150, после водна 800), после обикновен спрей черен мат за 5лв.(3-4 ръце през 2-3 мин, че съхне бързо)
За сега издържа няколко миенета безконтактно и не се люпят. Ако започнат, ще изтържа генерално никела и тогава вече след боядисването ще станат в пъти по издръжливи.