Идей за изтрезняване

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Re: Идей за изтрезняване

Мнение от saleen » 16 Юни 2011, 7:34

1. Зелева чорба с праз
2. Шкембе чорба
3. Пчелен мед в по- големи количества
Никой не мое ма връне на селу!

Потребител
Аватар

Re: Идей за изтрезняване

Мнение от forski » 16 Юни 2011, 9:14

acho.rs написа:
Bogat-Beden написа:май не е много по темата,ама колеги,малко рибарско стана това с 2те бутилки (освен ако не е за седмица..) :roll:

Аз съм Тома неверни и винаги съм се закачал за това - кой колко казва че може и кой колко реално може да изпие . Проверките са истории с епик фейл , придружени с обилно повръщане , падане от масите и тн , но наистина на един му преброих 13 !!! големи водки за около 5 часа и даже си тръгна без да го носят :paranoid: Така че = малко вероятно , но все пак е възможно да удариш 2 бутилки .

Mи тя водката по-етикет я пишат 37.5 алкохолни градуса а реално сигурно е около 35 градуса.
Аз като варя ракия от 35 градуса надолу го оставям за патоки,така че спокойно здрав,прав човек с опит в занаята и с подходящо мезе може да изпие кило водка и да си тръгне :mhihi:
Виж за кило домашнярка на 46-48 градуса може да се спори,въпреки че и такива изпълнения сме ги виждали :bchug:
Аз тази година домашнярката я оставих на 50 градуса та като жулна три и съм готов :lalala:
THINK POSITIV

Предишна

Назад към Извън Темата