D E K(Дойчинов Електроникс Кирилов)

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

Потребител
Аватар

D E K(Дойчинов Електроникс Кирилов)

Мнение от KMSRacing » 25 Май 2003, 17:09

Значи може би сте чували за тази марка DEK...
Имам един приятел кара едно Деу Ланос :lol: (ТАКСИ) и музиката му е на тази фирма...та мисълта ми беше в колата има 2х12" , 1х15" ,Пищялите , три стъпала и всичко това DEK.Сд плеъра му е Pioneer.Tа значи цялото това нещо е с изходна мощ около 700W.Звука е кристален , доста силно свири и на цената 400-450$(без PIONEER).
За тези пари хммм...замислям се...и като знам как свири...и аз бих се оборудвал със система DEK.
Говорителите се продават...

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

ие

Мнение от ///Явор » 25 Май 2003, 18:17

дай моля повече инфо :D :?: :idea: :!:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

автомобилен поклонник
Аватар

Re: D E K(Дойчинов Електроникс Кирилов)

Мнение от Turturelo » 25 Май 2003, 22:45

Тия момчета по-глупаво име за фирмата неможаха ли да си измислят :)
Аз лично нямам и идея за подобна марка .. но принципно като си плащаш можеш да си поръчаш говорители и с твойто име!
Незнам какъв е смисъла от 2x12 + 1x15... ?! mid bass + low end bass?!

Явно е тънка музиката, защото за тези пари можеш да си вземеш единствено хубаво стъпало ..

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 26 Май 2003, 10:57

ооо виждал съм го това такси, ама май повече тряска отколкото да свири. Незнам какво има вътре ама лично за мен звука доста му куцаше. Не знам пич какви са ти предпочитянията за качествена музика, но според мен това определено не е такава.

Потребител
Аватар

Мнение от KMSRacing » 26 Май 2003, 14:51

Със сигурност не ми е предпочитанието за качествена музика... :D
Просто исках да кажа че ми е направило впечатление че ако немаш много пари и искаш нещо по-силно можеш да си вземеш нещо такова нали?
Както каза Туртурело за тези пари можеш да си вземеш единствено едно хубаво стъпало.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Viktor » 28 Май 2003, 23:26

Да ,бе... Пешо ли беше ,Пламен ли беше тоя пич незнам.... Музиката му е наистина зверска, возил ме е и ми я е показвал... Много е силна но не е качествена, наистина прекалено силно тряска и вади звука като от водосточна тръба а не от говорител. Но иначе с тази мощност не можиш да останеш незабелязан дори при затворени стъкла и добро оплътнение.

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 03 Юни 2003, 0:06

Тоя келеш 033 ако има зверска музика, значи не сте виждали зверска музика...
Единственото хубаво нещо в тая кола е плейъра...

ДРУГ Е ВЪПРОСА ЧЕ БАКШО МОЖЕ ДА ПОЧНЕ ДА СЕ КЪПЕ 8) 8) 8)
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 03 Юни 2003, 7:25

Nasti написа:Тоя келеш 033 ако има зверска музика, значи не сте виждали зверска музика...

Абе аз се сещам за един Фиат Типо на един наш общ познат на брат му, май там има малко повече музика :wink:
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 03 Юни 2003, 9:30

само за 8000USD с лаптоп, двд, нави и около 100 други простотии :) :) :shock: :shock: :shock:
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

Потребител
Аватар

ДЕК - автоозвучаване

Мнение от therecruit » 21 Дек 2007, 14:04

Що се касае за името на фирмата - ДЕК, то е абревиатура на "Дойчев Електроникс и Кирилов", така че изобщо не е тъпо, а има значение.
Аз лично съм се обръщал към ДЕК, да ми монтират кар аудиото и наистина съм много доволен. Отначало всичко беше на майтап, но като се пуснах на състезания - вече съм участвал на три такива (Божура и Калояново), децибеломерите си казаха думата - 147дБ ниво на звуковото налягане. Относно качеството - спечелих 4-то място, но се сещате, че тук има субективен фактор.
Иначе в ДЕК ми монтираха следните нещица: Pioneer DEH-9600MP, 1 x Pioneer TS-5102SPL (subwoofer), 4 x Eminence Gamma 10" (middles), 4 x Eminence APT-80 (tweeters), 4 x Hertz 6,5" midbasses, 2 x Hertz 4" middles & 4 x Hertz 1" tweeters (общо 19 говорителя, които покриват по най-добрия начин целия чуваем честотен диапазон и се чуват яко и зверски, а не да има само бас и високи, както е в повечето коли), 2 x Boschmann 1F capacitors, 2 акумулатора, доста метри проводници и броя предпазители и не на последно място - цветомузика в багажника, чиято електроника за управление е разработена от ДЕК.
Горещо ви препоръчвам ДЕК! Ще останете доволни от хората - всички са инженери и влагат мисъл в работата си, а не са само "поставячи" на музика.
За контакти с ДЕК: София, бул. Европа 145 (Люлин-1, срещу Нестле-то), мобилен: 0888 330 654 - Красимир Кирилов.
PS: Това не е платена реклама :-) Благодаря за вниманието!
За повече инфо и снимки - сайта на EMMA Bulgaria - Калояново 2007.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Re: ДЕК - автоозвучаване

Мнение от ludiagsm » 21 Дек 2007, 15:51

therecruit написа:Що се касае за името на фирмата - ДЕК, то е абревиатура на "Дойчев Електроникс и Кирилов", така че изобщо не е тъпо, а има значение.
Аз лично съм се обръщал към ДЕК, да ми монтират кар аудиото и наистина съм много доволен. Отначало всичко беше на майтап, но като се пуснах на състезания - вече съм участвал на три такива (Божура и Калояново), децибеломерите си казаха думата - 147дБ ниво на звуковото налягане. Относно качеството - спечелих 4-то място, но се сещате, че тук има субективен фактор.
Иначе в ДЕК ми монтираха следните нещица: Pioneer DEH-9600MP, 1 x Pioneer TS-5102SPL (subwoofer), 4 x Eminence Gamma 10" (middles), 4 x Eminence APT-80 (tweeters), 4 x Hertz 6,5" midbasses, 2 x Hertz 4" middles & 4 x Hertz 1" tweeters (общо 19 говорителя, които покриват по най-добрия начин целия чуваем честотен диапазон и се чуват яко и зверски, а не да има само бас и високи, както е в повечето коли), 2 x Boschmann 1F capacitors, 2 акумулатора, доста метри проводници и броя предпазители и не на последно място - цветомузика в багажника, чиято електроника за управление е разработена от ДЕК.
Горещо ви препоръчвам ДЕК! Ще останете доволни от хората - всички са инженери и влагат мисъл в работата си, а не са само "поставячи" на музика.
За контакти с ДЕК: София, бул. Европа 145 (Люлин-1, срещу Нестле-то), мобилен: 0888 330 654 - Красимир Кирилов.

абе приятел на кое състезание си дал 147дб и коя година е било тва тия от дек могат да сглобяват мегаскуирти и разни други електронни джаджи за музика в кола си немат хабер за какво става въпрос на емма българия аз с мойто БМВ 325 купе бях на 1-во място и на 2те състезания само дето максималното налягане което видях беше 146дб

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Re: ДЕК - автоозвучаване

Мнение от RSxRacer » 21 Дек 2007, 18:08

ludiagsm написа:
therecruit написа:Що се касае за името на фирмата - ДЕК, то е абревиатура на "Дойчев Електроникс и Кирилов", така че изобщо не е тъпо, а има значение.

абе приятел на кое състезание си дал 147дб и коя година е било тва тия от дек могат да сглобяват мегаскуирти и разни други електронни джаджи за музика в кола си немат хабер за какво става въпрос на емма българия аз с мойто БМВ 325 купе бях на 1-во място и на 2те състезания само дето максималното налягане което видях беше 146дб

някаде из мечтите му
therecruit
кандидат ентусиаст

Кара: 92 BMW 320d
да ме светнете само това 320д 92 как се води е30,е36 или е46... мерси :evil:
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от therecruit » 21 Дек 2007, 18:10

Иво, може би си видял точно моя резултат от 13.05.2006 на Божурище. Едно бяло Рено 19, нали? 146дБ.
При допълнително измерване бяха отчетени 147дБ, но както и да е. А относно първите места, от значение е категорията на участие.
Ще се видим по състезанията догодина, живот и здраве!
Дотогава - чао и много настроение!
Life begins at 140dB!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Мнение от ludiagsm » 21 Дек 2007, 18:43

therecruit написа:Иво, може би си видял точно моя резултат от 13.05.2006 на Божурище. Едно бяло Рено 19, нали? 146дБ.
При допълнително измерване бяха отчетени 147дБ, но както и да е. А относно първите места, от значение е категорията на участие.
Ще се видим по състезанията догодина, живот и здраве!
Дотогава - чао и много настроение!
Life begins at 140dB!

:) ами не видях си моя резултат замерването беше малко преди да завали дъжда и беше извън състезанието на пар4ето с което замерваха на божурище.

ако имаш снимки на колата прати да я видиме :) или някъв линк 4е ми стана интересно истината ли казваш :roll: или децибелите не зна4ат нищо за тебе

Назад към Car аудио и видео