Първи национални сбирки

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Първи национални сбирки

Мнение от ati » 07 Мар 2006, 14:04

Темата на Любо се получи доста добра, в последствие се оказа, че вече може би сме готови да тръгнем да се събираме с ентусиасти от страната поне веднъж годишно на организирана сбирка с цел пътуване заедно и с цел опознаване на живо.
Тъй като всичко това освен с организация (ще се спра малко по-надолу около нея) е свързано и с доста пари за бензин мисля да изготвя с ваша помощ предварителна програма за цялата година, за да може всеки да си вмести графика и бюджета така, че да има максимален шанс да дойде, защото още от сега знам, че ще е уникално:)
Мислех да започна направо с предложения за градове и марширути, но смятам, че на този етап трябва първо да уточним градовете, до които ще се ходи (съответно там да има човек, който да подготви на местна почва всичко). Вече няколко души се свързаха с мен, за което им благодаря, с други сме говорили преди това и се надявам предложенията им да са в сила още.
Нека започнем с изброяването, в последствие може да съчетаем два близки големи града в обща сбирка.
Ето градовете досега, които имаме със сигурност:
София - то е ясно
Пловдив - повече от ясно и с традиции
Севлиево - оказва се, че там имаме силна група БМВ-ентусиасти, които се свързаха с мен по този повод - няма да ви оставим назад момчета, идем :twisted:
Ловеч - с Роко сме говорили преди време, тъкмо това ще са моите извинения, задето все не се обаждам :uups: (ПС - следващата седмица ще се обадя, обещавам ;) )
Плевен - там също има предостатъчно фенове
Стара Загора - иска ли питане, Кербала на живо :mhihi:
Казанлък - ех, Казанлък, кой не знае Казанлък ;)
Благоевград - там е един войвода от форума, но се надяваме, че ще има и още
Варна - там не сме се събирали още, но има с кого да се запознаем и видим
Бургас - работата е ясна ;)
Засега ми идва на акъла да съберем сбирките на Плевен и Ловеч и на Стара Загора и Казанлък, но това подлежи на доуточняване.
Очаквам още покани от различните градове (пращайте направо ЛС с подробности, за да не пълним темата с тях, тук да се пишат само окончателни решения). Под покана разбирам сериозен човек, който може да се заеме с организацията по отношение на
- марширути от страната към дадения град - кои са по-добри, в какво състояние са?
- организиране на марширут през самия град или неговите околия до сборния пункт
- намиране и организиране на сборен пункт, който да събере колите и на който няма да има проблем, че сме малко по-шумни от обичайните тайфи (да си говорим направо, доста често сме по-мъгляви от повечето компании :twisted: )
- осигуряване на изненада, която да е уникална за всеки град (тези неща ще се знаят само от мен и организатора от дадения град, за да е изненада за всички, които са си направили труда да пътуват натам).

Досега конкретно за тази идея съм говорил с представители на Севлиево, София и Пловдив, очаквам още включвания и предложения от другите градове на ЛС, до 10 дни или две седмици мисля да съм изготвил графика за тази година и да го публикувам за обсъждане (предполагам промените ще касаят предимно летните сбирки и ще гледам да ги изметя близко до морето, защото тогава цяла България е там).
Та така, давайте да се организираме и да направим поредното уникално по стил и мащаби нещо в България, а и не само в нея (друг клуб досега не съм чул да обикаля феновете си из страната).
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Назад към Събори/Мероприятия