Схема за свързване на ОВС
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- KAIL_77
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36
Реално не съм го закачил за постоянно. Закачихме го само пробно на част от жиците за да видим дали изобщо ще тръгне. Засега не е монтиран окончателно, тъй като се налага да пооправя малко ел. инсталацията в купето. Като свалихме корите, таблото, жабката и се показаха кабелите... ужас!
Навсякъде оскубани кабели, байпаси, висят изолирбанди, една камара "майстори" са си оставили ръцете -> газаджии, алармаджии, гюрултиджии...
Майстора ми каза: първо оправяме тоя батак, после закачаме глезотията. И така. Засега проекта е на Stand By поради липса на време и средства най-вече.

Майстора ми каза: първо оправяме тоя батак, после закачаме глезотията. И така. Засега проекта е на Stand By поради липса на време и средства най-вече.

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- KAIL_77
- кандидат ентусиаст
-
Ако не го продам де, че вече има и потенциален клиент...
Ако пък не, ще си го закача и разбира се всичко ще си напиша тука прилежно.

- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38
- Мечтае да кара: Е38
Благодаря ти за информацията! Прав си буксата е черна кабелите са:син с бяло, кафяв, черно с бяло, сиво с червено, кафяво със синьо, розов с бял, синьо розово бял, бяло червен , кафяво с жълт.
- KAIL_77
- кандидат ентусиаст
-
Тъй, има малко разминаване на цветовете на твоите кабели спрямо моята схема. Например твоето "Розово" всъщност трябва да е "Лилаво", затова не смея да твърдя със сигурност.
Има 2 варианта: или е за информационен дисплей (часовник+температура) или за малкия борд-компютър с CHECK функции. Ето как да се ориентираш:
Ако имаш закачен термо-датчик отпред в левия въздуховод за спирачките, (или поне е прокаран кабел и има празна букса), значи имаш първия вариант.
Ако нямаш термо-датчик, и на таблото м/у оборотомера и скоростомера на най-долния ред имаш РАБОТЕЩА лампа CHECK, значи си за втория вариант.
Тъй като по схемата сравнена с твоите цветове кабели, само 1 кабел съвпада по цвят с тези, които отиват към Check Control Module, затова си мисля, че по-скоро е за първия вариант, но може и да бъркам.
При всички положения другите 2 варианта (11 и 18 бутонен ОВС) са с повече кабели по буксите, тоест при теб не са валидни.
Има 2 варианта: или е за информационен дисплей (часовник+температура) или за малкия борд-компютър с CHECK функции. Ето как да се ориентираш:
Ако имаш закачен термо-датчик отпред в левия въздуховод за спирачките, (или поне е прокаран кабел и има празна букса), значи имаш първия вариант.
Ако нямаш термо-датчик, и на таблото м/у оборотомера и скоростомера на най-долния ред имаш РАБОТЕЩА лампа CHECK, значи си за втория вариант.
Тъй като по схемата сравнена с твоите цветове кабели, само 1 кабел съвпада по цвят с тези, които отиват към Check Control Module, затова си мисля, че по-скоро е за първия вариант, но може и да бъркам.

При всички положения другите 2 варианта (11 и 18 бутонен ОВС) са с повече кабели по буксите, тоест при теб не са валидни.
- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
Прав си" лилаво е" имам прокаран кабел за датчика значи имам първият вариант. Благодаря за изчерпателната информация!!!
- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
Прав си" лилаво е" имам прокаран кабел за датчика значи имам първият вариант. Благодаря за изчерпателната информация!!!
Последна промяна D.Pavlov на 13 Мар 2006, 15:54, променена общо 1 път
- KAIL_77
- кандидат ентусиаст
-
Да, очевидно е първия вариант, защото при втория липсва функция за показване на външната температура. Значи сега остава само да си намериш читав юнит и да го закачиш. Би трябвало всичко да си тръгне без грижа. Успех на ъпгрейда! 

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
KAIL_77 написа:Ако не го продам де, че вече има и потенциален клиент...
Кое ша прдаваш? Бордкомпа ли? Големия? АКо е така и аз го искам, кажи цена?

- KAIL_77
- кандидат ентусиаст
-
obc
KAIL_77 написа:Спокойно, ако реша да го продавам, ще го обявя на търг.
Ако решиш да го продаваш се обади незабавно !
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2