Лапма за Airbags свети
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Лапма за Airbags свети
Здравеите,
Имам следния проблем - лампичката на таблото за airbaga свети. Провериха компютъра и е от седалката на пътника (нали уж отдолу имало някаква мрежа и тн).
Въпроса ми е:
ако стане нещо, доколкото знам ако свети тази лампа няма да излязат възглавниците. Също може ли да се оправи.
Още един въпрос: също ми показва (свети на таблото) че имам изгорял заден десен стоп. Реално стопа си свети. Има ли някои идеа защо?
Имам следния проблем - лампичката на таблото за airbaga свети. Провериха компютъра и е от седалката на пътника (нали уж отдолу имало някаква мрежа и тн).
Въпроса ми е:
ако стане нещо, доколкото знам ако свети тази лампа няма да излязат възглавниците. Също може ли да се оправи.
Още един въпрос: също ми показва (свети на таблото) че имам изгорял заден десен стоп. Реално стопа си свети. Има ли някои идеа защо?
Щом свети лампата на таблото системата няма да сработи и възглавниците няма да се надуят.
Аз нямям такъв проблем, но често чувам, че в сервиза дават диагноза за прекъснат (неизправен) датчик за присъствие на пасажерската седалка.
Дали някой няма електрическата схема на тази седалка, за да видим откъде влизат кабелите и какъв е този страшен датчик.
Може пък да не е толкова сложно.
За съжаление в чуждите форуми нищо не съм срещал на тази тема.
Аз нямям такъв проблем, но често чувам, че в сервиза дават диагноза за прекъснат (неизправен) датчик за присъствие на пасажерската седалка.
Дали някой няма електрическата схема на тази седалка, за да видим откъде влизат кабелите и какъв е този страшен датчик.
Може пък да не е толкова сложно.
За съжаление в чуждите форуми нищо не съм срещал на тази тема.
- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
20 лв!!!Kido написа:Lucky написа:20 кожи в Дару кар и си готов..
Lucky, 20 кожи е 20лв или 200 или 2000?

- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Lucky
- Старши ентусиаст
-
Доколкото знам идеята на този контакт е ако се шибнеш и няма човек на пасажерското място да не гръмнат еърбезите за това място. Побългаряването е шунтиране на датчика с жица
т.е. се едно винаги има пасажер, което е по-добре ако има човек и възглавниците не сработят. Цената е 20 лева. Струва ми се че и трудно да се праснеш с 30-40 км/ч и да няма шофер
датчик има само за пасажера

Преди 2 седмици ми светеше лампата на аербека постоянно и го заведох в сервиз, в който изчистиха грешката на компютьра и се оправи. Но от вчера пьк изобщо не светва, и като дам на контакт... Нали трябва да светне и да загасне, ако всичко е наред?! Но тя пьк сега изобщо не светва.
Сега пьк какво и стана?
Пак ли е грешка на компютьра?
Сега пьк какво и стана?
Пак ли е грешка на компютьра?
човек е толкова голям колкото са големи мечтите му
38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3