Идей за изтрезняване

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар

Re: Идей за изтрезняване

Мнение от DEZERE » 12 Юни 2011, 12:53

lopiko написа:Това е само началната фаза на пиенето който не е свикнал да държи на пиене си ляга и му се върти тавана и после :puke:

:puke: и хора с доста стаж в пиенето,ама от този стаж-раздразнени стомаси...
а иначе идейки:айран със сол,сок от кисели краставички,хората казват и зелева чорба(аз лично не съм пробвала,а и нямам желание :mhihi: ),съня и пречистването на организма-много важни :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: СамУет

Мнение от Пинтев » 12 Юни 2011, 12:55

аре бе не изтрезнахте ли?стана вече ракийно време..... :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS

Мнение от Phil » 12 Юни 2011, 13:06

Аз сега си лягам :mhihi: Като се сетя какво и колко нещо мина през мен снощи се чудя как съм жив още :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 12 Юни 2011, 13:08

зелева чорба(аз лично не съм пробвала,а и нямам желание :mhihi: )

... и ще прогърмиш като черешовото топ-че

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarec » 12 Юни 2011, 13:23

Ако си се отцепил с "купен" алкохол и има в наличие качествена домашна -праскаш 100гр. на екс и си нов.
Ако си се отцепил с домашна - 2 студени бири/никога една/ + горещо шкембе и си нов.Важи и за "купен" алкохол ако няма налична горе описаната система.
По принцип като пиеш - консумирай повече течности с пиенето.

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 12 Юни 2011, 13:37

Вече 10та бира пия и не мога да изтерзнея! :mhihi:

СЛед като съм препил последното нещо което искам да видя е алкохол, та дори и бира. На мен ми помага студен чай, студен душ, бавни движения и проклиняне на вечерта :mhihi: Избягвам да пия в последно време и ми е много добре. Пия предимно уиски и водка в краен случай, но в момента най ми допадат рускии стандарт и бушмилс от тях все още не ме е боляла глава на другя ден. Най-много мразя да се напия с бира! на другя ден съм труп!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 12 Юни 2011, 14:05

Solpadin :yes:
Или Alka Slatzer , ако не намериш горното, което ме оправя точно за 10 мин.
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 12 Юни 2011, 14:16

На мен шкембето винаги ми е помагало, но много юто и с много чесън ... след това един омлет с бекон и съм пушка, в повечето случаи. Има моменти, в които сутринта нито вода мога да помириша нито храна. Но това се случва, след голяма злоупотреба с алкохола и ям или пия вода чак след 16-18 часа след като съм се събудил(не след като съм пил). Но му хванах цаката как да нямам махмурлук. Просто пия по 4-5 алкохола за вечерта - примерно бира, вино, ракия, уиски и някви шотове, верно е много се матирам, ама пък на другия ден нищо ми няма. Винаги ми е било по-добре като пия от няколко неща по-малко отколкото като ударя бутилка уиски или ракия или 10 бири ...

ПС. Майка ми за последния 8 Декември ми подари една книга "100 рецепти против махмурлука" и почнах да им ползвам съветите. Преди обилна консумация на алкохол пийвам малко зехтин и се напивам по-бавно и то доста по-бавно, кофтито е че се набутваш с повече пари за пиене, ама пак нямаш махмурлук. Другия съвет, който съм пробвал е да пия както казах няколко неща и да започвам от ниските градуси т.е. бира, вино, джин, уиски примерно и си пушка. Щото досега се удрях твърдото и като се понапия ... айде на бира и следващия ден не знам кой съм :)

ПС2 А и за малко да забравя ... до сега не видях да се споменава. Понеже често ми се случва да паля някъде на вила за уикенда или на друго място и да се направиме яко и после трябва да стана и да карам, по безиностанциите(мисля ОМВ) има едно Алкохол Доктор или нещо от рода, в шел и лукойл имат аналогично, ама аз си търся ОМВ, че съм си доволен от техния изтрезвител :). Начи като го изпия това пак съм пушка. В него има много, много витамини.

И последно да кажа за един тарикатлък пред полицаите, как да си сваляте промилите, щото на мен често ми се случва да пия 2-3 бири и да се прибера с колата - мед. Като се качите в колата 2-3 лъжички мед и като духнете ... 0,00 :) Но това е при 2-3 бири, т.е. малко да сте сръбнали :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 12 Юни 2011, 14:17

kriso85 написа:Solpadin :yes:
Или Alka Slatzer , ако не намериш горното, което ме оправя точно за 10 мин.

Алка залцера преди употреба на алкохол и след употреба е хубаво да се пие, помага ... но не и при големи количества :) аз винаги пия преди и след употреба, ама имало е няколко пъти да не ми помогне грам :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 12 Юни 2011, 14:26

... и още един съвет - пиите спирта (концентриран алкохол) с вода и по възможност с повече вода . Аз пия едно голямо със 300 до 500 мл вода и не се будя пресъхнал кат скитник в пустиня . Също трябва и ядене (освен акъл) :mhihi:
Тия истории 5 ракии с една салата ... не са за професионалисти .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 12 Юни 2011, 14:31

Е ти докато се напиеш ще се опикаеш 10 пъти :mhihi:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

Аватар

Мнение от Хаос » 12 Юни 2011, 14:37

алкохолици такива...
аз пък не знам какво е това махмурлук, а съм се правил дроб-сърма и след 3 часа изтрезнявам
сигурно е от алкохола, който пиете - кофти, от мястото на което пиете - задимено, от яденето което сте яли преди да пиете и по време...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: СамУет

Мнение от Пинтев » 12 Юни 2011, 14:38

Абе ти мани ама наместа тоалтната се плаща,и тогава става голем филм :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 12 Юни 2011, 14:42

Хаос написа:алкохолици такива...
аз пък не знам какво е това махмурлук, а съм се правил дроб-сърма и след 3 часа изтрезнявам
сигурно е от алкохола, който пиете - кофти, от мястото на което пиете - задимено, от яденето което сте яли преди да пиете и по време...

хехе, айм нот алкохолик, айм джъст бългериан :) :OT: сори

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 12 Юни 2011, 14:49

Махмурлука е за тея дето не са пили достатъчно вечерта, иначе си ставаш на другия ден чисто пиян... :mhihi:
В никакъв случай резки движения или вода,освен ако не ви се повръща..тва за пиянското също е много важно :mrgreen:
За качествените алкохоли,колегите донякъде са прави, но я омешай 2-3 различни качествени да видиш 'качествен' махмурлук :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Аз последната събота за 3ти път се зарекох,че няма да пия повече уиски :mhihi:

Иначе бира е спасението,но трябва да усетиш тънката граница, която ако продължиш, можеш да се омажеш пак :ok:
Шкембето също, но не без бира и с много чесън и оцет :paranoid: :mrgreen:
Сока от краставички или зеле те кара на вода, така че не е вариант...

:bchug:

пс.Хапчета и енергийни не признавам, по-добре ходи в тоалетната се 'обслужи' с една за адреналин :mhihi:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата