Проблем с централно заключване на компакт
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- mindcatcher
- Потребител
-
- Кара: E36 compact
Проблем с централно заключване на компакт
Колеги имам следния проблем с централното заключване: от лявата врата като врътна се отключва всичко, но като заключа, заключват се дясна врата и багажник без капачето на резервоара. С дясна врата и багажник нямам такъв проблем - отключват и заключват всичко включително и капачето на за резервоара. Колата ми е БМВ Компакт 96 година. Моля дайте съвет за решаване на проблема.
- Challenger
- младши ентусиаст
-
- Кара: atlantis blue
Re: Проблем с централно заключване на компакт
извинявай, че ти ползвам темата ама - на всички ли се заключва капака на резервоара или според зависи?
- darko1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20TU '00 Shadowline
- Мечтае да кара: Самолет
katra_fm написа:извинявай, че ти ползвам темата ама - на всички ли се заключва капака на резервоара или според зависи?
При мен се заключва
katra_fm написа:извинявай, че ти ползвам темата ама - на всички ли се заключва капака на резервоара или според зависи?
При всички се заключва да. Ако при теб не се - или машинката там е изгоряла или нещо не ти е вързано правилно.
Към автора на темата - имаш ли идея дали машинката в пасажерската врата ти е оригинална или фалшива, имаш ли аларма и къде е свързана тя - към модула за централното или към някоя от машинките във вратите ?
- mindcatcher
- Потребител
-
До колкото знам, машинката не е сменяна на лявата врата, а съм без аларма. Предполагам че някъде по каблечетата е проблема, но си нямам на идея точно къде 

Ами проблема с писане във форума най-вероятно няма да се реши, така че отвори и виж, замервай, проверявай и т.н.
И не питах за лявата врата, а за пасажерската, която ти прави проблеми (или си с десен волан).
И не питах за лявата врата, а за пасажерската, която ти прави проблеми (или си с десен волан).
- mindcatcher
- Потребител
-
То проблема май е в лявата врата, но не е болка за умиране. Просто ще трябва да заключвам отдясно и на истина ще трябва да се проверят кабелите. За всеки случай проверих за капачка с ключе за резервоара. Китайските са по 15-20 лв., а оригиналната на БМВ стига и до 100 лв. с ключовете. Е за сега ще се заключва отдясно, че не ми се дават излищни кинти, пък и нищо няма да ми стане
Мерси все пак 

- Graphite
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Compact E36 Individual
Друг вариант е да си сложиш аларма - получаваш аларма + командване на централното

Само че задължително си разпечатай темата на Методи80 - Как се свързва аларма в е36 (или нещо подобно беше), намира се в полезни теми и линкове. Защото иначе най-вероятно ще ти я свържат към машинка от централното и пак няма да ти заключва резервоара.
- surfboard
- младши ентусиаст
-
- Кара: 4.0 TFSI
И аз имам същият проблем, на същата кола. Заключва ми се само шофьорската врата и багажникът, без резервоара и лявата врата.
10 мнения
• Страница 1 от 1