GPS за BMW 330D
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Adramelech
- Потребител
-
GPS за BMW 330D
Привет. Предварително се извинявам, ако вече има такава тема (не успях да намеря) и ако темата не е за този раздел (според мен е).
Преди известно време, брат ми си взе BMW 330D (E46). От доста време се опитва(ме) да подкараме навигацията, но все без успех. Има си устройството в багажника, но когато пуснеме диск (било тo MK3 – ако не се лъжа, MK4, дискът който си бе в колата, когато я взе(хме) и още една навигационна система) стои си в устройството, върти се 10-15 секунди и го изплюва. В книжката, която бе в колата, пише, че трябвало да има GPS меню на компютъра, но такова няма. Слагахме карта на Глобул в телефона и пак нямаше промяна. В друга книжка пишеше, че трябвало да се покаже БМВ асистен и от там да се даде да инсталира, но такъв не се показва на компютъра. В друга книжка имаше кои страни го поддържат и България я нямаше из между тях. Ако някой има идея как да се подкара навигацията (и дали въпросният БМВ асистент има нещо общо с нашите GSM оператори) ... моля да сподели
Предварително благодаря
Преди известно време, брат ми си взе BMW 330D (E46). От доста време се опитва(ме) да подкараме навигацията, но все без успех. Има си устройството в багажника, но когато пуснеме диск (било тo MK3 – ако не се лъжа, MK4, дискът който си бе в колата, когато я взе(хме) и още една навигационна система) стои си в устройството, върти се 10-15 секунди и го изплюва. В книжката, която бе в колата, пише, че трябвало да има GPS меню на компютъра, но такова няма. Слагахме карта на Глобул в телефона и пак нямаше промяна. В друга книжка пишеше, че трябвало да се покаже БМВ асистен и от там да се даде да инсталира, но такъв не се показва на компютъра. В друга книжка имаше кои страни го поддържат и България я нямаше из между тях. Ако някой има идея как да се подкара навигацията (и дали въпросният БМВ асистент има нещо общо с нашите GSM оператори) ... моля да сподели

Предварително благодаря

- mutata85
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F15
Re: GPS за BMW 330D
Колга няма да тръгне с никакъв диск без да се смени софта,ако искаш подробна карта на BG. де. Човека който прави това е Иво от София-0899 980611, Звънкаш му разбирате се и за половин час имаш подробна карта на Европа с негов диск,на мен ми взе 70лв за всичко..
- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
За голямата навигация 16:9 ли става дума? BMW Assist e меню, от което да викнеш пътна помощ или да те насочат към най-близкия сервиз ... в Германия
Въобще не се занимавайте с него. Що се касае за навигационния компютър - последно МК3 или МК4 има в колата? Първото работи само със CD, второто и с DVD. За да го чете зависи много от скоростта на запис на диска, трябва да е минималната възможна. Най-добре да се ползва ImgBurn, с него може да се записва на 1-ва, независимо от носителя.

- Adramelech
- Потребител
-
@mutata85 - Благодаря ти. За жалост, човекът не е в България в момента.
@rve - Става дума за тази:

(извинявам се за кчеството на снимката, но е правена с телефон)
На мястото на GPS-Navigation излиза Телефон.
А колкото до самата навигация - МК3 е.
С оригиналният диск, който си бе в колата също не става. Вкарва се и след 10-тина секунди го изплюва диска. Записвам ги с Неро-то на най-бавната скорост, но пак няма разлика.
@rve - Става дума за тази:

(извинявам се за кчеството на снимката, но е правена с телефон)
На мястото на GPS-Navigation излиза Телефон.
А колкото до самата навигация - МК3 е.
С оригиналният диск, който си бе в колата също не става. Вкарва се и след 10-тина секунди го изплюва диска. Записвам ги с Неро-то на най-бавната скорост, но пак няма разлика.
- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
Снимката не излиза. А има ли наистина телефон колата? Звучи като бъгнат софтуер, чувал съм че на МК3-ките ъпдейта му е проблем. Виж в тази тема, може да намериш някоя насока. Колегите в Е39 подфорума са истинските "навигатори" тук 
П.С. Сложил си едно излишно "/" след .jpg разширението, затова не излиза. 4:3 е тази или още й викат средната навигация.

П.С. Сложил си едно излишно "/" след .jpg разширението, затова не излиза. 4:3 е тази или още й викат средната навигация.
- Adramelech
- Потребител
-
Има телефон и с него няма проблеми
Много благодаря, ще я прегледам темата

Много благодаря, ще я прегледам темата

- Adramelech
- Потребител
-
Развитие на този етап май няма. Единственото което стана ясно е, че може да е хардуерен проблемът и сега баща ми почна едно по едно да гледа дали някоя част е изгоряла.
8 мнения
• Страница 1 от 1