покупка на 325 тд
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
- iv4ooo89
-
-
- Кара: BMW 318 tds
- Мечтае да кара: 730D
- Детайли за колата: 318 пе4ка стига толкоз......
Re: покупка на 325 тд
Не е задалжително ролки,ако не са разбити и нямат луфт няма смисъл да се фарлят пари на вятъра.Аз 5 коли съм имал до сега на нито една не съм сменявал нито ремъци нито ролки само каране и тва е.....

Моля, повече не използвай подписа си за реклама, ще получиш БАН!
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
iv4ooo89 написа:Не е задалжително ролки,ако не са разбити и нямат луфт няма смисъл да се фарлят пари на вятъра.Аз 5 коли съм имал до сега на нито една не съм сменявал нито ремъци нито ролки само каране и тва е.....
Интересно ми е най дългото разтояние което си минавал

- iv4ooo89
-
-
Еми около 2.5-3год тва са 15 хил на година.Даже и сега на бмв-то пак не сменявам такива работи нямат луфтове нито нищо 

- vanci88
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
iv4ooo89 написа:Не е задалжително ролки,ако не са разбити и нямат луфт няма смисъл да се фарлят пари на вятъра.Аз 5 коли съм имал до сега на нито една не съм сменявал нито ремъци нито ролки само каране и тва е.....
И гуми да не сменя...и чистачки да не сменя!
- iv4ooo89
-
-
А едно време като е имало един модел гуми как са карали и зиме и лете хората а? Тва са пълни глупости ролки при покупка на кола.Ако има нужда да е разбита да е дефектирала се сменява логично при положение че не е мръднала какъв е смисъла да се фарлят парите на вятъра......

- vanci88
- ентусиаст
-
iv4ooo89 написа:А едно време като е имало един модел гуми как са карали и зиме и лете хората а? Тва са пълни глупости ролки при покупка на кола.Ако има нужда да е разбита да е дефектирала се сменява логично при положение че не е мръднала какъв е смисъла да се фарлят парите на вятъра......
Като не ти се е случвало не говори....и аз бях на това мнение докато една хубава сутрин без признаци преди това вилката се счупи и помля всичко. Ролки и ремъци са консуматив. Ако си от тия дето карат по 1-2 години и продават не ги сменяй! Спорът е излишен.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
iv4ooo89 написа:А едно време като е имало един модел гуми как са карали и зиме и лете хората а? Тва са пълни глупости ролки при покупка на кола.Ако има нужда да е разбита да е дефектирала се сменява логично при положение че не е мръднала какъв е смисъла да се фарлят парите на вятъра......
Колега явно не ти е нужно колата ти да е надеждна просто.
Аз с моите коли си позвалявам от време да правя по сериозни преходи по европа, като понякога и врътвам по 5-6к км. за една седмица.
Мислиш че ще рискувам да ми скъса пистов ремък в унгария или някъде ...
Общо взето когато искаш колата ти да е ОК и да можеш да разчиташ нон стоп на нея не правиш компромиси.
Затова и пишеме тия работи за обслужването.
А за веригите какво да ти кажа аз го изядох доста приятно и то без симптоми както повечето късметлии тука, дето им се разтягат па почва да не им пали па това па онова.
При мен без симптоми един ден просто скъса едната верига и мотора ми стана на салата.
Та тия ТДС-и всички ги плюят и ревът от тях, само и единствено щото им спестяват поддръжката.

- n_milanov_78
- Потребител
-
- Кара: Х3 3.0 БЕНЗИН
- Мечтае да кара: Х6
- Детайли за колата: ръчка
Колеги разбирасе че ще сменя всичко необходимо все пак колата я ползвам постоянно работата ми е такава че навъртам от 5-до 6-хиляди на месец или два но лека по лека че майстора ми е много зает на последък и първо най важните работи.
Между другото какъв разход на гориво ви дават вашите печки днеска ми даде комбинирано 8-на сто като повечето е извън градско скорост 120/140 е на два пъте я настъпах 180км но за кратко . Резервоара пълен до капачката и после пак дали е добре като расход
Искам да помоля някои колега да провери колата по ВИН номер да видя какво излиза за нея и най после да разбера дали е тд или дтс. Това е вина WBACC21000EN01002.
Мерси предварително

Между другото какъв разход на гориво ви дават вашите печки днеска ми даде комбинирано 8-на сто като повечето е извън градско скорост 120/140 е на два пъте я настъпах 180км но за кратко . Резервоара пълен до капачката и после пак дали е добре като расход
Искам да помоля някои колега да провери колата по ВИН номер да видя какво излиза за нея и най после да разбера дали е тд или дтс. Това е вина WBACC21000EN01002.
Мерси предварително

- vanci88
- ентусиаст
-
http://realoem.com/bmw/select.do?vin=EN01002
10.95 ТД
РАзход...има доста писано. 10-12 най-общо казано за градско-за големите градове.
Извън-6,5-7,5-130-140км/ч
Това е обобщено от многото теми.Мойте данни са др но те се различават от нормалното градско каране. Зимата 8,5-9,3 градско,лятото 7,5-8,3. Повече настъпване и след 23-4 градуса външна температура климатика не се спира.Извън града отдавна не съм засичал.....до 5,5-5,8 съм смъквал с 90-100км/ч. Иначе 6,2-6,8 при 130-150км/ч.
10.95 ТД
РАзход...има доста писано. 10-12 най-общо казано за градско-за големите градове.
Извън-6,5-7,5-130-140км/ч
Това е обобщено от многото теми.Мойте данни са др но те се различават от нормалното градско каране. Зимата 8,5-9,3 градско,лятото 7,5-8,3. Повече настъпване и след 23-4 градуса външна температура климатика не се спира.Извън града отдавна не съм засичал.....до 5,5-5,8 съм смъквал с 90-100км/ч. Иначе 6,2-6,8 при 130-150км/ч.
- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
vld написа:...Та тия ТДС-и всички ги плюят и ревът от тях, само и единствено щото им спестяват поддръжката.
много на място написано

- n_milanov_78
- Потребител
-
http://realoem.com/bmw/select.do?vin=EN01002 това за моята кола лие
- kobrata55
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 520
колега да ти е честито аз съм с тд и съм много доволен,въпреки че имах проблеми свалях ми главата ама всичко се прави и то не с много пари
- n_milanov_78
- Потребител
-
Мерси на колегата vanci88 за разчитането на вина вече знам че е ТД

- n_milanov_78
- Потребител
-
Здравейте отново фенове на БМВ. Днеска направих обслужването на на моята каляска смених масло 10/40,филтри всички ,няколко гърнитурки и центровка на ГНП, водната помпа и термостата ги оставих за другата седмица.
Имам едно въпросче за смяната на ангренажните вериги майстора ми каза че може да се смени без да се маха главата- дали може според вас и дали е правилно.
Имам едно въпросче за смяната на ангренажните вериги майстора ми каза че може да се смени без да се маха главата- дали може според вас и дали е правилно.
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3