Гневен пост ( не знам тук ли му е мястото ама??)
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Гневен пост ( не знам тук ли му е мястото ама??)
Кво стева тука всички пишат ама се касът само в този под форум мъртвило???? Що така?? Не вярвам тва да са най-малко караните машини. КАДЕ СТЕ ОРА..
ПС: Не че ви будя (аз от скоро се реших да пиша макар че сам в виртуалния форум от доста време) ама аде да го дадем по живо в тази секция.

ПС: Не че ви будя (аз от скоро се реших да пиша макар че сам в виртуалния форум от доста време) ама аде да го дадем по живо в тази секция.

АУТЯГА - братството на умствено увредените автопсихопати.
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Както се пее в една песен "...рибата не говори,тя знае..."
Майтапа настрана,вярно е твърде тихо тук.

Майтапа настрана,вярно е твърде тихо тук.
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Качете бам-бам на една Е28ца М30 да се повози и да земе да му хареса, и после глейте кво стаа
Но да, доста от темите са изписани. Друг е въпроса че трябва качество преди количество.

Но да, доста от темите са изписани. Друг е въпроса че трябва качество преди количество.
БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
Прави сте всички,за това предлагам да си направим и ние една тема като в е30 направи си сам,но да споделяме в нея живота на красавиците си,кои каквото е правил да го спомене хеъ така нещо ми се върти из главата ако сте навите да почваме 

- Mr Charger
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: метро
- Мечтае да кара: M Power Electrified
Съгласен съм, че подфорумът трябва да се раздвижи. Аз го раздвижвах напоследък: забелязахте ли новите линкове, които съм постнал за Е12 и Е28
Предлагам да отворим една тема, където всеки може да споделя за Е12/Е28-ците, които се продават и е оглеждал и които той или негови познати няма да купуват, и да сподели плюсове и минуси. Това би спестило на феновете много излишно разкарване по други градове и прочие простотии с некоректни продавачи.
Пример: еди кой си е видял, че еди къде си се продава читава кола, но няма да я купува
Ми да сподели с останалите 

Предлагам да отворим една тема, където всеки може да споделя за Е12/Е28-ците, които се продават и е оглеждал и които той или негови познати няма да купуват, и да сподели плюсове и минуси. Това би спестило на феновете много излишно разкарване по други градове и прочие простотии с некоректни продавачи.
Пример: еди кой си е видял, че еди къде си се продава читава кола, но няма да я купува

Непобедимите - 2002, Е3, Е9, Е12, Е21, Е23, Е24, Е28...
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
bam-bam написа:WeiSTD ....
треа и пари да ми дадете да се кача или нещо насила да стане иначе нема шанса не сам некрофил![]()
а иначе да ти кажа още сам млад рано ми е да умирам та да ми търсите катафалка ... като доиде момента ще ви кажа![]()
Може на сила да те качим, но после на сила ще трябва и да те свалим!

Кажи сега къде са най яките дюнери в града . . .

БИАД Авто-Пазар Тийм
bam-bam написа:WeiSTD ....
треа и пари да ми дадете да се кача или нещо насила да стане иначе нема шанса не сам некрофил![]()
а иначе да ти кажа още сам млад рано ми е да умирам та да ми търсите катафалка ... като доиде момента ще ви кажа![]()
Ще се опитам да се вместя в рамките на добрия тон и ще кажа:
Никой досега не е обиждал така привържениците на определен модел,било то даже и от Тунинг форума.Това,че най-вероятно родителите ти в определен момент са ти сложили в джобчето 6-7000 лв. и са ти казали,,куми си кола"не ти дава право на такива слова.
Освен това не караш Е90 нали

- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
WeiSTD написа:bam-bam написа:WeiSTD ....
Може на сила да те качим, но после на сила ще трябва и да те свалим!![]()
ДА,ДА,ДА даааааа

Сам не си вярва на брътвежите.Ще ти кажа едно,момче,в голяма ама ГОЛЯМА грешка си! Стой си в нея и остави "катафалките"на мира!
- Гост
-
немам идея мен мама и тате ми правят папане в къщи

Никой досега не е обиждал така привържениците на определен модел,било то даже и от Тунинг форума.Това,че най-вероятно родителите ти в определен момент са ти сложили в джобчето 6-7000 лв. и са ти казали,,куми си кола"не ти дава право на такива слова.
Освен това не караш Е90 нали
О Гошка заштитнико на бедните люде къде си ти когато се пише по форума че 316 не е кола дизела не е кола ... що не се развилнееш тогава като толко се биеш в гърдите ? .. по въпроса за кинтите не мисля да си меря пишката с тебе точно тука но ако мама и тате ми даваха немаше да карам е36 вервай ми .. а както виждам и твойта мечта е същата е90 ... яко нали ... ама с тфа мислене ако не се стегнеш скоро нема да я караш

ДА,ДА,ДА даааааа Пари трябвало да му дадем на палето да се качи,дрън-дрън-дрън...
Сам не си вярва на брътвежите.Ще ти кажа едно,момче,в голяма ама ГОЛЯМА грешка си! Стой си в нея и остави "катафалките"на мира!

значи 1 време имахме жигулка на 20 годинки беше станала като фред флинстон спирах с крака на гумата

относно катафалките ми сори ама тука при нас имаше само 1 читаво е30 другите са ... скръб ... нема лошо ама просто няма как да ме грабне такава кола ... друго си е по новото .. то тфа е като и с жените де ... друго си е младото нали секи иска да ебе младо идете му обясняваите да фане лили иванова

п.с. така че пиис братя бмвто си е бмв .. обяснете го на тея с яко бързите 320ки + ... щото по техната логика ние не караме коли даже а некфи бавно движещи се охлювчета
а и да забележих една интересна думичка ... пале така ми викаха преди 10-15 години като бях в казармата

абе БРИГДИРО БАМ-БУМ-ПЛЯС-ТРЯС на тебе няма ли кой да ти тури бан и да се приключи бе? Къф си ти БЕ кисело дупенце? Ти знаеш ли как во е е12 и е28? Качвал ли си се в такава кола някога? Ти знаеш ли, че и на мен ми беше мечта да карам пластмасова кочина наречена БМВ е36? Ама като се повозих малко и ми се доповръща бе. Карайте си вие кенефите и ни оставате нас баламите с OLD SCHOOL техниката. Тая дето отсрамва марката, тая дето всички я помнят, тая дето всички и се кланят и най-важното тая дето ВЪРВИ И НЕ СЕ ТРОШИ. Аре ...............
- JohnnyBlack
- младши ентусиаст
-
bam-bam написа: .. а както виждам и твойта мечта е същата е90 ... яко нали ... ама с тфа мислене ако не се стегнеш скоро нема да я караш![]()

bam-bam написа:... друго си е младото нали секи иска да ебе младо идете му обясняваите да фане лили иванова... а не замирисало на земя отдолу
Друго си е да си прост, тогава живота е къде къде по лесен

П.П.>Май преминах малко границата на благоприличието ама това отношение вече не се търпи

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2