Температура на водата при максимално натоварване
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Re: Температура на водата при максимално натоварване
DJDeath88 написа:А да питам на градуса ви се включва перката? По -специално ме интересуват дизелови е46 преди фейса, ръчка
За автоматика и феислифтова съм ги писал по на горе. За 136к.с не знам
- DJDeath88
- Потребител
-
- Кара: BMW 320d E46 136 hp
- Мечтае да кара: BMW 530 xd E60 231 hp
Прерових сайта и не мога да разбера на колко трябва да се включи тая перка. При мен е на 100-101 градуса и не ми се вижда много редно.Взел съм друга перка "на сляпо", мислейки си, че имам проблем с моята, но изчаквам докато разбера дали се включва навреме.Ако някой има наблюдения по темата моля да ми отговори, за да знам дали да се захващам за работа 

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
DJDeath88 написа:Прерових сайта и не мога да разбера на колко трябва да се включи тая перка. При мен е на 100-101 градуса и не ми се вижда много редно.Взел съм друга перка "на сляпо", мислейки си, че имам проблем с моята, но изчаквам докато разбера дали се включва навреме.Ако някой има наблюдения по темата моля да ми отговори, за да знам дали да се захващам за работа
Не е нормално в никакъв случай да ти се включва при тази температура. Изобщо и не е нормално при дизела да се вдиха температурата над 100 градуса
- armagedon01
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320 D "01, E90 320 D" 07
DJDeath88 написа:Прерових сайта и не мога да разбера на колко трябва да се включи тая перка. При мен е на 100-101 градуса и не ми се вижда много редно.Взел съм друга перка "на сляпо", мислейки си, че имам проблем с моята, но изчаквам докато разбера дали се включва навреме.Ако някой има наблюдения по темата моля да ми отговори, за да знам дали да се захващам за работа
Да не си взел перка от бензинова кола

- DJDeath88
- Потребител
-
- Кара: BMW 320d E46 136 hp
- Мечтае да кара: BMW 530 xd E60 231 hp
Миналото лято ми изгоря блока и го смених с блок втора ръка от морга и не съм проверявал въобще дали е от дизел или бензин. А някой знае ли всъщност на колко трябва да се включи?
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3